Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:27:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Юли ,Август и Септемвр  (Прочетена 142351 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 03, 2009, 11:15:47 »

goldi , ще чакаме снимчици smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: февруари 03, 2009, 11:53:09 »

Малииии сега се обаждах на доц. Томова, има свободен час чак за 19 март, а преди можеше четири седмици напред да се обадиш и имаше места. А при Марков чак за 30 март най-рано. Та така ще съм 22-ра седмица като отида при Томова, но тя каза, че няма проблем не е късно
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: февруари 03, 2009, 12:06:53 »

Относно гадната хрема също можете да си слагате и по малко витамин Ц от ампули по 1, 2 капки в ноздра също действа, изпитан метод от мен. smile
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: февруари 03, 2009, 12:40:42 »

Мариана, мерси smile

Goldi, на теб къде ти каза да отидеш? В Надежда ли? И аз днес си записах, моят е на 18ти март.

Ако искаш да отидеш по-рано - имам записан час при Марков на 11ти март, но на мен ми е рано и ще го отменям.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 03, 2009, 14:03:02 »

Благодаря Ночко, но аз вече ходих при Марков, а сега искам да отида при Томова. Каза ми на ул. Съвет на Европа № 1, център Надежда, жълт блок. От Пирогов се тръгвало по Цар Борис III. В бг мапс го гледах май е в кв. Лагера
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: февруари 03, 2009, 15:26:00 »

Благодаря ти, много ми помогна, аз какво съм запомнила - недозапомнила за адреса, а ми беше неудобно пак да звъня.  give_rose

Ако някой друг иска да се възползва от часа при Марков - да каже, не съм се обаждала да го отказвам още.

Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: февруари 04, 2009, 10:47:26 »

момичета  sad трети ден пия дуфастона и ампицилина и снощи все едно ми дойде лелката,има ли такива случеи,доки ми каза пий си хапчетата ще ти спре,даже на работа ме прати да ходя  crazy много съм притеснена,звъня му сега но е в операция
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 04, 2009, 10:53:51 »

Момичета, да дам малко отчет: вчера бях на преглед в Токуда при Лазарова. Записах се да ми следи бременността, не по здравна каса, но и така можело. Прегледите като си на ЖК са по 15 лв. Следващият път съм чак на 10.03. Пусна ми за тогава да си направя изследване за кръвна захар, хепатит и Васерман. Гледахме бебо вече с коремен ехограф, много голям ми се видя вече  heart И таткото и той влезе да го види (за пръв път). Лазарова ми каза, че няма смисъл да ходя сега на ранен БХС, а направо на втория ще отида. Много е странна като държание, но на мен ми допада, защото ми вдъхва доверие. Почти нищо не успях да я питам, защото като вляза на преглед ми се завързва езикът  sad Но каза, че засега бебо бил добре, отговаря си на 13та седмица, щели сме да видим повече другият път. Че няма смисъл да се записвам към здравна каса, щом се водя вече при нея.

Аз се чудя - ако някоя мама знае да каже - в Токуда като си на ЖК, ако нещо се случи (примерно се разболея или се наложи да лежа в болница) - в Токуда ли си отивам, или тя не е от този тип болници за спешност? А и Лазарова е само във вторник, не я питах как да я открия, ако има нещо, което е спешно примерно...

Взех документи с цени за раждането, за осигурени лица излиза 1500лв  избор на екип + 500лв. пакет за бебо + 300лв. епидурална, ако искаш.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: февруари 04, 2009, 11:40:00 »

kikolina ти да не си го послушала и да си на работа , трябва да си лежиш . Ако питаш мен отивай на преглед няма какво да чакаш, колкото по рано отидеш толкова по добре. Аз също съм пила дуфастон защото има едно прокървяване и едно гадно кафеникаво зацапване което продължи 1 месец, но сега всичко е наред .
Отивай на лекар и чакаме да кажеш какво става smile
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: февруари 04, 2009, 12:40:45 »

Киколина мила това дето каза все едно лелката е дошла звучи доста притеснително веднага щом излезеот опереация звани пак независимо какво ти е казал good
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 04, 2009, 12:48:34 »

Киколина аз бих  отишла веднага в болницата да те видят...И аз имахх от начало проблеми с прокървявания и веднага ми казаха да лежа много и дории в болницата бях 3 дни за спокойствие...И самло магнезий мидаваха,никакви други хачета,защото точно в началото е доста вредноза плода...Но както чувам в БГ веднага ти дават хапчета-което аз лично не одобрявам много nea...
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 04, 2009, 13:19:17 »

увеличиха ми дуфастона за сега като се чухме по телефона,след обяд съм на преглед,ще ви пиша милички стискайте ми палци да е всичко наред
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #312 -: февруари 04, 2009, 15:48:33 »

kikolina - надявам се и стискам палци всичко да е наред good и наистина си почивай повече и недей да ходиш на работа. Пази леглото и не прави нищо друго! И дано всичко да се оправи. Чакаме да кажеш, че всичко е наред!
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: февруари 05, 2009, 08:55:34 »

Киколина, почивай си много. Никаква работа, ще имаш много време за това. И на мен ми се случи втория и третия месец, като втория беше доста обилно, а третия няколко капчици. Моят лекар каза по принцип каквото и да се дава като медикамент, не може да повлияе кой знае колко. Все пак ми предиса едни вагинални хапчета, които може да се поемат и орално, но каза че са само за мое успокоение. Попитах го за магнерич-магнезии, но не ми предписа. Единственото което каза, че може д апомогне е да си лежа и да не се напрягам за нищо, да се храня подходящо и да съм спокойна. Сигурна съм, че всичко при теб ще се оправи-та това на повечето бъдещи мами се случва. Нормално е, колкото и невероятно да звучи. Организмът докато се нагоди към новостите е така. Почивай си мила, и ще видиш че всичко ще бъде наред и най-важното..мисли позитивно! give_rose
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: февруари 05, 2009, 09:01:51 »

Киколина, не искам да ти давам съвети, но е хубаво да идеш на лекар за да те видят и за твое собствено успокоение-да видиш, че бебе е добре, че всичко е наред с плацентата, шийката на матката и всичко, което е важно, а нещатат сами ще утихнат. Зная какво преживяваш и затова пиша толкова, но вярвай, че твоята бебка е добре.
Аз съм от Сливен и мисля да ида на фетална морфология при Мазнейкова. Били ли сте при нея, момичета? Зная, че напоследък не се чуват съвсем добри неща, но за мен е важно да види всичко много добре. Не съм правила биохимичен скрининг и затова икам лекаря да е специалист.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: