Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:32:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Юли ,Август и Септемвр  (Прочетена 142327 пъти)

kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: февруари 02, 2009, 14:37:50 »

Дидето благодаря мила, забравих да Ви споделя че си имам термин вече 15.09  girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: февруари 02, 2009, 14:40:05 »

Като чета за вълненията ви и направо се просълзявам.Точно така се чувствах и аз преди има няма година heart
Киколина лежи си спокойно и всичко ще е наред.СПециално да поздравя и теб както и Марианка-с моят термин си heart
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: февруари 02, 2009, 15:09:55 »

Zahira, честито smile Много добре те разбирам как си се чувствала. Аз преди 2 седмици изживях същото - видях бебочето как се движи и за пръв път усетих и си позволих да се зарадвам на това, което се случва, защото като го видиш наистина, а не някаква точица дето трябва да си я представяш....   heart Много е хубаво!

Киколина да си почиваш много!

Ние днес изписахме нашето бебче-племенниче smile Мишка. Толкова е мъничкооо и сладко и само спинка  heart Майката изглежда чудесно, свежарка абсолютна. Довечера може да кача някоя снимчица.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: февруари 02, 2009, 18:59:15 »

Ние днес бяхме на консултация. От 1 декември до сега съм 0.5 кг +, и доктора каза, че е много добре, че не дебелея. Бебка е 146 грама, отговаря си точно на седмиците, всичко и е наред засега, утре ще звъня на доц. Томова да се запиша за втората ФМ. И естествено като всеки път мъжа ми и доктора се отплеснаха на тема лов, и си показваха снимки на последните трофеи и като излязохме от кабинета, понеже всичко се чува, отвън хората ни гледаха така shok
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #289 -: февруари 02, 2009, 20:54:58 »

Хехехе - мъже  blush Уж бебето гледат, а за лов си говорят - мъжка им работа. Много хубаво, че всичко е наред при вас - все така да е и занапред.
Киколина - почивай си и знай, че всичко ще е наред. Ние всички ти стискаме палци за това good
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: февруари 03, 2009, 09:35:39 »

goldi Браво за килограмите! А пък относно мъжете и лова - ами и у нас само за това се мисли  tease, та те разбирам.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: февруари 03, 2009, 09:37:33 »

Момичета хайде и аз да с отчета тук, вчера бях на преглед и реултатите от изследванита са добри -кръвната ми група е А+ което е добре, цитонамазката е добре, само дето ми е нисък хемоглобина и сега ще пия лекарства Феро-Фолгама до следващия път и тогава пак ще пискам изследвания. МЕриха ми коремчето , кръвното и бебо е много активен. За съжаление не ми каза какво ще е, другия път щял да каже smile КАчила съм 2 килограма което май е доста от предния път, но като цяло до сега съм 3,4 кл. което незнам дали е в нормата , но аз съм ги качила изцяло на корема краката са ми същите.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: февруари 03, 2009, 09:46:25 »

Момичета,радвам се че всичко с вас и бебчовците е наред  smile
Rodi ,3,4 кг. си е нормално good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: февруари 03, 2009, 10:34:51 »

Голди и Роди радвам се, че всичко е наред при вас !!! Роди дано хемоглобина да се е вдигнал следващия път, наблягай на повече дроб, магданоз и зелении и черен шоколад, че е много кофти да си с нисък хемоглобин, почва и главоболие  angry а за килограмите сте много добре !!! smile
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: февруари 03, 2009, 10:38:53 »

Goldi поздравления за добрата форма ! smile
Rodi и аз четох че първият триместър е нормално между 1.5  - 3 кг, а ти вече си в във втория, така че си е нормално. Аз май вървя по същият път, макар че така се надявах да мина с 1.5 кг. И много странно коремчето ми изпъква в следобедните часове, без значение дали съм яла или не. А на последък почти не ям, защото съм настинала и ще полудея. Не мога да спя, не мога да дишам, май вдигам температура, боли ме глава.. абе ужас. Сетих се за тампоните с ракия на Роди и като че ли това ми помогна малко, но като цяло положението е кошмарно... Тъпча се с едни лимони с мед пък дано скоро има ефект.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: февруари 03, 2009, 10:41:26 »

Момичета, може ли някой да ми каже, ако знаете, къде се намира Медицински център Надежда, записах си час при доц. Томова и тя ми каза - в Център Надежда на улица "нещо си Европа". Не я попитах пак, зашото не беше удобно, а пък сега търся координати и нищо не откривам... Ако някой знае къде преглежда? Не е на цар Борис, нито в Св, Лазар, трето място е.

Да ви се похваля малко, макар че то нищо не е сигурно - но вчера си взех излседванията от микробиологията - smile няма ги бактериите, нито анаеробните клетки  Bravo Bravo Хич не ми се вярваше, ама май засега сме преборили стрептококите с бебчо smile
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #296 -: февруари 03, 2009, 10:44:29 »

Роди и Голди браво за добрите новини  Bravo
Дарлинг внимавай да не вдигаш температура, защото в началото е доста опасно. И аз бях болна миналата седмица, но бързо ми примина. Ако не си ходила на лекар, по-добре отивай да ти дадат нещо подходящо, за да не се задълбочи състоянието ти. А памуци с ракия в носа и аз слагах и действат  good
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: февруари 03, 2009, 10:46:44 »

Ами аз пих два парацитамола, защото само това можело. А пък личната ми лекарка е със счупен крак,  но май ще трябва да й звънна.
No4ko   Bravo Bravo Bravo за добрите резултати!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #298 -: февруари 03, 2009, 10:47:51 »

Ночко, аз знам един мед.център Надежда и това е клиниката на д-р Стаменов, ето http://www.invitro-bg.com/display.php?page=where
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: февруари 03, 2009, 11:11:45 »

Охххх ще откача от радост, сега получих пратка от майка от Италия с покупки за бебека, над 30 комплектчета, повечето розовки, довечера ще снимам и ще пусна в темата за покупките
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: