Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:01:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140815 пъти)

darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: февруари 04, 2009, 22:27:08 »

Чак сега видях за Liali! Толкова хубава и чакана новина! Solecito знаеш ли подробности - нормално или със секцио?
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: февруари 05, 2009, 09:43:51 »

darling, секцио е родила. В нейната темичка има повече инфо  Wink

stefi1983,  Good luck леко и безболезнено раждане  smile
Активен
stefi1983
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: февруари 05, 2009, 23:27:49 »

благодаря за куража, дано да мине всичко нормално.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 06, 2009, 20:48:24 »

Стефи, имаш стиснати палци и от мен, мила good А кое ти е щъркелчето?
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 10, 2009, 15:49:11 »

E, нашата темичка съвсем замря... Някой знае ли какво става със Стефи? Дали е родила - кой и е щъркелчето наистина? А Веси и Пикпик?
А другите мами как сте? Аз подреждам и оправям вкъщи, малко бавничко става, защото по-често си почивам, но ... ще се справя. И болестта май преминава - хремата почти я няма и кашлицата остава да преборя, че като мине секциото определено не ми се иска да кашлям nea ... ами това е за сега от мен. Началото на другата седмица ще ходя до болницата за изследвания и ..... скоро и аз с бебче  blush нашето ще е февруарче  girl_wink
Поздрави на всички и целувки по коремчетата kiss2
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 10, 2009, 16:01:00 »

Сени,радвам се, че се оправяш от грипа good Дано ти мине напълно до раждането! Кога ти е датата за секциото?
Ние подхванахме лек ремонт в кухнята и днес ще го привършваме , и аз лека полека ще чистя и подреждам, защото не се знае кога ще ни изненада бебето  Wink Аз утре съм на тонове и после ще ходя на педикюр, за да не се оплаши доктора на раждането smile
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: февруари 10, 2009, 16:02:07 »

Сени не остава до срещата с бебока а ? чидях количката супер е, честито !!!! а ти не се претоварвай всичко ще се нареди !!! май доста го хвана грипа??

Ел ти как си, оправи ли се ? аз съм по-добре, продължавам да пия фрешчета лимони и портокали, и ябълки  smile smile smile  

Дани успех с ремонта, по-бърз да свършва !!!
чакаме инфо за дали имаме нови мами
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 10, 2009, 18:49:47 »

Сени,ами то неостанало миличка.Леки дни до финала и дано мине много ,много бързо всичко и безпроблемно,с много малко болка.Да си гушнеш малкия сладък бебок е най пракрасното нещо.....
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: февруари 10, 2009, 19:36:44 »

Сени, мила, осхтел и кашляш, пий повече чайчета:) А на теб кое ти е щъркелчето?
 Ели., тази нощ бях много зле, но от сутринта пия Коризалия и мисля,че нещата вървят към подобрение smile На мен плодовете са ми неразделна част от менюто, но само с плодове не стана.
 Дани, много приятни процедури си планирала blum
 Иначе бебчо е добре, подвижен и забавен:) Утре съм на ЖК и  ще пиша повече smile
Активен
pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #384 -: февруари 11, 2009, 09:39:56 »

Здравейте от мен.Аз още не съм родила, има още малко време до 17 февруари.Да ви кажа честно ,че малко се притеснявам.Иначе сме добре, бебо си рита.
Сени то и при теб не остана време . Пожелавам ти леко раждане и  едно много сладко бебче.
Поздрави на всички
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 11, 2009, 09:43:16 »

pikpik, извинявай ако вече си казала, но съм пропуснала - Кой ти е щъркелчето?
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: февруари 11, 2009, 09:49:15 »

Здравейте милички! Май и вие сте го хванали този досаден грип - лекувайте го, че много неприятно.
Ел, аз освен Коризалия пих и Парагрип-пак е на Боарон-хомеопатично. Мисля си, че и то доста ми помогна. А кашлицата - боря я и вече доста намаля. Пия чайчета и едно билково сиропче, което личната лекарка ми изписа, че ставало за бременни и така.
Хриси, определено нямам търпение да си нагушкам малкия сладур. Права си, че по-прекрасно нещо от това няма.
Ели, мила и ти ли си болничка. Бързо оздравяване и благодаря за хубавите думи. Радвам се, че количката ти е харесала girl_wink
Дани, приключихте ли с кухнята? То и при вас бебо може всеки момент да ви изненада, но поне вие сте готови girl_wink. Да разкажеш после как е минал днес прегледа. Това с педикюра е много добра идея, че и аз трудно си стигам краката вече tease - може и да взаимствам от теб girl_wink. Иначе утре или в петък ще ходя и на козметик, а имам от колегите и един ваучър подарък - "Релаксиращ масаж за бременна", трябва и него да оползотворя тази седмица pleasantry , че иначе върви обяснявай после, че вече малко май не си бременна...  tease. Въобще натоварена програма се очертава до края на седмицата girl_wink .
А другата седмица ми е секциото.... направо си мина и замина времето. Няма да ви казвам точната дата ... малко от суеверие, а и за да си я изчака бебо. Щъркелчето ми е Роси /Rossistela/ kiss2.
Пикпик, вярно имаш още малко време до термина. Радвай му се и не се притеснявай - колкото си по-спокойна, толкова по-лесно ще мине. Мисли си за прекрасния миг, в който ще си нагушкаш сладкия бебок и това ще ти даде сили да преживееш всичко. Успех Good luck!!! а ти къде мислиш да раждаш?
Поздрави и целувчици на всички kiss2 kiss2 kiss2 ! Аз отивам да чета малко по другите темички и после ...  witch из къщи, че довечера и гости ще имаме
« Последна редакция: февруари 11, 2009, 09:50:48 от seny » Активен
pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #387 -: февруари 11, 2009, 11:06:27 »

Ами значи аз ще раждам в клиника Селена в Пловдив, а относно щъркелчето аз си нямам такова.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 11, 2009, 14:21:39 »

Ако искаш може да попиташ някое от момичетата на лични и ако то се съгласи да ти стане щъркелче. Като родиш и имаш възможност му пращаш един смс на мобилния (избраната ще ти го даде на ЛС) и тя ще ни информира, че вече си имаш бебе. Леко раждане и стискам палци всичко да мине мног леко и лесно за теб!!! Good luck Good luck Good luck
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: февруари 11, 2009, 14:53:56 »

Върнах се от ЖК. Резултатът е още 5кг отгоре cray Моят въртелив бебо отново е седалищно, иначе е много добре, чухме тоновете.. Настинката ми не се подобрява, не можах да спя.. От днес ми текат 45те дни преди раждането.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: