Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:50:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140763 пъти)

Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: януари 19, 2009, 19:11:50 »

liali, стискам ти палци всичко да е наред good
 Днес си проверих редовните изследваниа на кръв и урина и всичко вече е наред yahoo Хемоглобинът ми се е вдигнал, навярно от фолиевата киселина и вече е 117! Утре съм на кръвен тест, който ми го пуска хематоложката, предполагам,че и там всичко ще е ок.
 Темичката ни малко по малко намалява. Леки и успешни последни метри момичета give_rose
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 19, 2009, 20:13:51 »

ooooo     да,останахме само аз и Лиали да се обебим,ама понеже сме с еднакви термини,ще видим на коя бебка и се излиза по-рано.......
Пък за страха,това си е факт,ама дали днес ме е страх или утре още повече,няма да ни се размине,нас си чака ,няма кой да я свърши.Казвам си само да идва и да минава по леко ,че и другите майчета да се редят на опашката.....
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 19, 2009, 20:17:19 »

много правилно мислене, Хриси   Bravo все пак трябва да дойде ред и на мамите от нашата темичка (април, май, юни)  tease tease tease а преди нас има още няколко мами, които си чакат реда  Girl_hide
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: януари 20, 2009, 16:32:32 »

е и Хриси вече роди малката Кари тази сутрин !! smile

liali твой ред е !! smile
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 20, 2009, 18:18:44 »

Аз да се включа с малко отчет от вчера. Бебо е добре. Мнооого е порастнал, но то и по корема ми се вижда. Имам чуството, че за последните 2 седмици е станал вече огроооомен. Вече имам вид на глътнала "По света и у нас"  girl_wink. Според докторката сме вече около 3 кг. Плацента, околоплодни води, тонове - всичко ни е ок. Аз май малко повечко съм качила за последния месец - около 3 кг, но пък за цялата бременност не е толкова страшно положението +5 съм от това, което бях преди да забременея, и +10, като се има предвид, че в началото свалих 5 от  bad . Според докторката така както сме тръгнали няма да дочакам до термин, така че секциото ще ни е около седмица по-рано. Значи влизм при февруарските мами  girl_wink
Днес минах на изследвания. Така като гледам на пръв поглед май всичко ми е ок. Най-много се притеснявах за хемоглобина, но той е 123, което за моите седмици мисля е повече от прекрасно. Ще видим и доки какво ще каже утре.
Поздрави на всички и целувки по пупите  kiss2
liali , мила чакаме и твоето щъркелче да ни зарадва с хубави новини. Само не се притеснявай ще видиш. че всичко ще е наред. Good luck
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: януари 20, 2009, 18:35:26 »

Е Сени, радвам се, че бебо е добре smile Много е порастнал твоя мъж Bravo И на мен през последните 2 седмици ми фръкна корема  Wink
При мен нищо ново, в четвъртък съм на запис на тонове и да си взема 45 дневния болничен

Лека вечер мами
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 21, 2009, 09:34:02 »

Seny, много хубаво,че сте порастнали и сте добре! А как може да казжаш, че мн си напълняла? Аз съм качила вече 11,12,до края сигурно ще наближа 20.
  123 Хемоглобин си е идеално, моят е 117,което мисля е добре smile Само контракциите ме притесняват,не минават и не минават.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: януари 21, 2009, 10:47:37 »

Ели, ти как си? Имаш ли още контракции?
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: януари 21, 2009, 11:03:39 »

Дани, благодаря  give_rose
Елле, мила ти още ли си с контракции? Не намаляха ли вече като си вкъщи и почиваш? Какво казва доктора - ще трябва ли да влизаш за малко в болница или още ще изчакате? Стискам палци най-накрая да се поуспокоят нещата.  good
Между другото аз не казвам, че съм напълняла много, просто в последния месец качих малко повечко - явно празниците си казаха думата. Лошото е, че почнах от по-високи килограми от нормалните за мен, но нека родя бебчо, пък после ще му мисля. Все ще ги сваля някак girl_wink
Иначе аз още си ходя на работа, но мисля в края на месеца вече да си оставам вкъщи, че има още доста за подреждане и почистване.
Поздрави на всички и целувки  kiss2- аз отивам да работя, че много неща ми са струпали на главата
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: януари 21, 2009, 11:29:26 »

Дани, колко бързо мина времето вече ще излизаш в 45 дневния болничен, хайде пускай снимка да ти видим коремчетооо tease няма само аз, солесито и майчето да се показваме Wink

Аз по всяка вероятност ще съм към мартенските мами, нали термина ми е на 1ви април един такъв странен ден  crazy, апък доктора каза 10 дни по-рано плановото секцио, та да видим, кога ще реши да излиза бебешока. Аз още съм болнаа, кашлям ужасно направо вече незнам какво да пия sad

Целувки на всички !  give_rose

Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: януари 21, 2009, 11:35:37 »

Марианка, много бързо минава времето shok Днес ми почва болничния преди раждането , направо не мога да повярвам! Сега ще видя дали ще успея да се снимам сама и ще кача в мойта темичка  Wink
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: януари 21, 2009, 11:38:11 »

Марянка що не пиеш Мукоплант, той е билков и много помага !!! няма противопоказания за бременни !!! smile

Сени стига си работила !!!
Дани 81 бързо минава времето, а и ние сме след теб !!! smile
Елле дано преминат вече тези контракции !! smile
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: януари 21, 2009, 12:02:02 »

ели изписаха ми някакъв Тусавит, всички други сиропи били силно отхрачващи, апък аз не трябва мн да се напъвам че и без това съм си с контракции да не вземя да направя някоя беля sad корема ме боли от кашляне вече. Стоя си вкъщи опашкулена в едни одеала и не мърдам.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: януари 21, 2009, 12:08:36 »

А Марианка, каква е тази кашлица diablo Ако имаш дюла, можеш да я свариш и да пиеш сока, много помага, също много чайчета с мед и лимон! И бързо да оздравяваш give_rose
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: януари 21, 2009, 12:17:42 »

Ами момичета, имам си ги контракциите и колкото и да ми се искаше има само временни подобрения, в момента коремът ми е постоянно твърд. На този етап влизането в болница е по мое желание, защото не са болезнени.
 Сени, не се претоварвай в работата, почивай си вече give_rose
 Дани и много и малко ти остава. Нетърпелива ли си вече?
 Марианка, къде настина така? На мен за упорита кашлица преди години ми е помагало ленено семе - сварява се и се пие и водата - около чаша вода и супена лъжица семе, кипи 10тна мин. А хомеопатични сиропи може ли да се пият? Аз винаги пия Стодал.

Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: