Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:33:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140704 пъти)

pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #285 -: януари 12, 2009, 13:47:44 »

Здравейте момичета , радвам се че всички сте добре.
На мен не ми остава време много да пиша заради ученето за изпитите.Сега в събота ми е първия изпит.
Обаче най - вероятно на последните два няма да мога да се явя , че са точно около термина ми.
Иначе аз от утре излизам официално в майчинство.

Пожелавам на всички , които скоро вече им предстои да раждат много успех,бързо и леко раждане.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: януари 12, 2009, 13:52:29 »

Здравейте и от мен smile
Еле, има време да се обърне бебо! Как върви в работата?
Роси, Хриси, Злати чакаме ви вече smile Много леки раждания give_rose
Сени, няма ли да почиваш вече?

При мен нищо ново, в сряда съм на запис на тонове. Гледам да почивам, че после няма как  Wink
Активен
stefi1983
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 13, 2009, 00:18:03 »

здравейте и от мен, не съм писала скоро, но сега ще дам отчет. на 12 януари влязох в 9 месец. на 5 януари бях на ЖК - всичко е ok. Ще си имаме момченце най-вероятно. вече е главично предлежание. на 15 съм пак на лекар . тогава ще докладвам. засега това е от нас.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 13, 2009, 12:17:51 »

Здравейте, въпреки нежеланието и недоволството от страна на шефа ми, аз съм си вкъщи и най-накрая си ползвам отпуската / благодарение на счетоводителката ни/, която ми тече от 05.01. Много исках нещата да не завършат със скандал, но това означаваше да се откажа от дадената ми отпуска и да работя, въпреки че сам шефът ми беше предложил след Нова година да не работя, а след това - друго...не желаех да ме разиграва, всяко търпение си има граници.
 За съжаление нямам никакво подобрение в контракциите, не знам до кога ще я карам така, може би до края...
 Роси, как мина прегледа?
 Хриси, започвам да се повтарям сигурно, но изглеждаш чудесно!
 stefi1983, леки последни метри ти пожелавам girl_wink
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 13, 2009, 12:19:45 »

Ели аз като един индианец ама как точно се усещат контракциите blush
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: януари 13, 2009, 12:22:06 »

Ели,много добре си направила -няма да им се даваш на тия шефове...на тях им е все тая за здравето ти....а и с тия контракции наистина трябва да си почиваш повечко
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: януари 13, 2009, 17:57:45 »

Диде, втърдява ти се матката, ако е по-силна не можеш да ходиш, да се наведеш, но това са от т.нар "подготвителни контракции", лошото при мен е, че са прекалено начесто..
 Майче, благодаря и на теб за подкрепата give_rose
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: януари 13, 2009, 18:06:03 »

Сега се прибираме от София.Ражда ми се вече.Бебето е добре-тонове,плацента,води-ок.Аз също.Каза доктора,че е около 3400 някъде,но това си е доста относително,не се знае докато не се роди Wink До другата седмица ако не съм родила сигурно ще се наложи да ме остави в Патологична и да видим как ще действаме...нали не е желателно индуциране на раждането поради предишното секцио,а така ми се иска нормалноооо!Давам й една седмица на бебата,даже й е много declare
Пък една жена в Мола днес (продава варена царевица в чашки popcorn ) много мило ме попита нося ли си документите и наблизо ли ще раждам,защото според нея до довечера ще се гушкаме с бебчето hiphip Да намина после да й кажа родило ли се е на 13-ти..... Blush 

Еле,почивай си повече вече щом си се "измъкнала",ще видиш как от спокойствието контракциите ще се разредят good
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: януари 13, 2009, 18:46:26 »

Росииии,бравооооо 8Pбебка е много голяма,супер.........
време и е да излиза значи.....радвам се че всико е наред....
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: януари 13, 2009, 18:50:18 »

Роси и мен така ме остави в Патологична. Там си вземи самостоятелна стая ако можеши и има свободна, защото иначе е много тягостно.
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: януари 14, 2009, 00:12:43 »

Elle, добре, че си останала вкъщи най-накрая. Почивай си спокойно и надявам се контракциите ти да понамалеят.А шефовете ти-въобще не си ги слагай присърце, щом отношението им към теб е такова.
Роси, много добре върви малката Bravo на нея. Дано само е послушничка и да си тръгне самичка да излиза, за да бъде всичко наред и да не се налага да лежиш в Патологията. Пожелавам ти успех, няма да казвам стискам палци, че на бременни не се стискали - така ми обясниха днес  girl_wink
pikpik, stefi1983 , леки последни метри ви желая  give_rose
Дани, май скоро почивка не ми се очертава, ама ще видим.  В офиса вече ме бъзикат, че ще съм с компютъра и в операционната blum. А и после един ден в реанимацията и без това нямало какво да правя  girl_wink . За сега съм добре и нямам някакви сериозни оплаквания, освен, че следобед някъде към 2-3 така ужасно ми се приспива  DROWSE sleeping. А отчет ще давам в понеделник, тогава съм на преглед. Повече съм писала в моята си темичка.
Поздрави на всички и целувки по коремчетата  kiss2
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: януари 14, 2009, 09:49:28 »

Ха здравейте и от нас!Ние още сме 2 в 1 , няма намерение да излиза бебешока, било му хубаво вътре, снощи докато съм спяла споделило с татко си  laugh
Елле , почивай си и контракциите ще намалеят със сигурност.Една моя позната и тя беше така като теб
Роси , знам че бързаш да видиш малкото си сладурче, но моля те спазвай ред  blum
пикпик и стефи желая ви леки последни метри до финала, най- трудното тепърва предстой , не че искам да ви плаша , но ви казвам от опит
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 14, 2009, 10:07:32 »

Злати, ама ти още ли си тук, малкия господин май не иска да сменя квартирата blum
 Сени и аз като ги черпих колегите в събота ме базикаха същото, ама шефа сериозно си го мислеше beating
 Роси, стискам палци всичко да е наред good
 Аз се чудех някой имал ли е и нощно време подготвителни контракции? На мен ми пречат и да спя.
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 14, 2009, 11:38:46 »

Злати, ти какво правиш още тук бе сладурка. Айде откривай сезона вече, че опашка чака след теб girl_wink.
Elle, така са шефовете - много загрижени за теб, докато не е в противоречие с интересите им  diablo /е може би не всички, но мнозинството/. А колкото до контракциите - не мога да ти кажа. Аз с Ади въобще не ги усещах почти до последно. Другите мами да споделят.
Хайде поздрави и целувки и се пазете, че в тази поледица вън си е ужас. kiss2
Активен
liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #299 -: януари 14, 2009, 15:00:05 »

Здравейте сладурани,

и аз малко да се разпиша, че нещо напоследък само ви чета,ама хич не съм се отчитала...

Та вчера и онзи ден ходих на преглед, за да мерим тонове на бебка, щото нали вече сме в средата на девети месец.... heart Та в понеделник всичко беше повече от прекрасно... издадоха ми всички документи за раждане, там някаква си обменна карта, направление и т.н. и като легнах да я мерят, веднага й намериха тоновете и записа беше идеален- пулса 146, а бе всичко ОК!!!!
Та отивам аз вчера вечерта на преглед при доктора дето ще ме изражда, и той вика айде сега да мерим тонове... лягам аз на кошетката, слага той апарата на корема ми... и изненанда  shok.. тонове не се чуват...  Oh my ... Почва  той да го мести по целия ми корем.... ами не и не..... нищо,ама нищо не се чува.... shok, не знам дали ще ми повярвате, че в този момент исках да умра на секундата... cray...

та, разбира се почвам  да си мисля- " вчера имаше идеален пулс, днес до последно преди прегледа я усещах да се движи... какво може да станало сега???? Докторът, разбира се през цялото време- " спокойно, ей сега ще я намерим къде е и защо се е разместила" а бе да- ама не...Накрая включи и видеозона, само и само  за да види къде е....Та я откри, беше се разместила и залепила за гърба ми и за да й се чуват тоновете трябваше толкова силно да прилепим апарата за корема, че почти през цялото време го държах и натисках с ръка, за да не се губи сигнала... blush blush blush

Та така... момичета, не знам какво е да си майка реално, тъй-като ми е за първи път, а и всички разработки по темата, които съм чела, казват, че реалната, всеобхватната и всеотдайна любов идва след раждането и с течение на времето, но..... повярвайте ми ако това вчера дето изпитах не беше майчинска уплаха, не знам какво беше... но толкова безумно уплашена за части от секундата не съм била през целия си живот... crazy.. Но стига съм се оплаквала.... най- важното, че бебка е добре.. има равномерен пулс и така... сега пак съм много, много доволна  give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: