Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:53:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140688 пъти)

elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: януари 06, 2009, 17:44:07 »

Здравейте бъдещи мамчета и от мен!!
 Хайде да ни е честита новата година! За всички ни да е здрава,честита и да донесе мноого радост! Пък щъркелчетата- здрави бебенца  Wink
 Сени, ако мога да помогна за стволовите клетки- www.smartcells.com ! В курса,който посещавам,ни направиха презентация.Всичко звучи страхотно и ако човек може да си го позволи- Защо не?! Зная,че цената излиза малко над 2000 евро.
 Еlle,жалко,че още не са отминали тези контракции- и аз съм на мнение,че е по-добре 2 дни да полежиш в болницата.А не да се ядосваш на шефовете и да се тормозиш за нищо!
 Аз днес бях на консултация- и пак само мерки и теглилки........Корема ми е пораснал много и взе да натежава.Чухме и сърчицето  heart  heart....... А от вчера вече не съм и на работа и смятам да се отдам на пазаруване за бебчо- най-после....
                              На всички Ви- една прекрасна вечер !!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: януари 08, 2009, 11:17:39 »

Здравейте мами  give_rose Нещо се губите тези дни sad((
Роси, не се отчете след прегледа!
Елфина, радвам се, че всичко при теб е наред и си почивка вече smile
И аз си почивам основно, но мисля да обиколя магазините smile

Лед ден на всички
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: януари 08, 2009, 14:34:00 »

Отчитам се,Дани,отчитам се...нямах време и дори не съм влизала.
Консултацията мина ок,с доки добре си поговорихме,вагиналния преглед показа,че главичката още не е слязла в таза,нямах разкритие,то и оплаквания нямам,чакаме си да му дойде времето smile всеки момент може да стане това.Спокойна съм.Напоследък сме си по-често всички вкъщи след еуфорията покрай работата по празниците и ни е едно такова хубавооо heart
Платих си за избор на лекар и взех бялата карта,пуснахме последните изследвания,кръвно,тонове,предлежание,ала-бала-добри smile Да се надяваме и на свободен ВИП в нашия ден/нощ/ и после за престоя в болницата.Абе,чакаме си!Само времето да не ни бъзика много,че път ни чака moto
Успех на всички януарки!Другите да си чакат реда blum
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: януари 08, 2009, 14:54:31 »

Е Роси, радвам се , че си добре smile Аз си помислих, че може и да имаме новини вече  Wink
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: януари 08, 2009, 16:28:37 »

Ех, Роси тъкмо се оглеждах за тебе! Радвам се, че всичко е ОК и ти пожелавам най-лекото раждане! и много целувки!
Активен
snegurachka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #275 -: януари 09, 2009, 15:23:32 »

Здравейте момичета, и аз да споделя, тъй като ми остава съвсем малко до термина. Докторът каза,че още нямало признаци за раждане,в смисъл че шийката не се била изгладила,щял да ме наблюдава 2-3 дни след термина и после да предизвика раждането,нямало смисъл да се чака повече.Иначе имам рядко съвсем леки контракции, но на бебчо му е тясно и все по - болезнено става като се върти.
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 10, 2009, 20:19:02 »

хейй мамчета от тази темичка, какво става с вас, защо не пишете?Аз нямам какво да отчитам , още сме си 2 в 1 , до кога ще я откараме така, не знам.дано поне не си подминем термина.Още малко остава ама най-трудното предстой , появата на бебчо, най-сладката болка smile
Радвам се, че с всички ви всичко е наред и дано да е само така .Целувки на тумбачетата!
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: януари 10, 2009, 21:12:20 »

Вчера бях на ЖК. Бебо е седалищно разположен. Много е подвижен и мил heart Коремът ми много е наедрял в сравнение с миналия месец. Килограмите общо за цялата бременност са +11 blush
 В работата имам много нерви и нямам настроение да пиша, иначе не пропускам нито едно мнение да прочета, успех на всички януарски мами girl_wink
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 10, 2009, 22:26:51 »

Ей,Злати,тебе първо те чакаме да си минем по реда blum
Успех на всички-по-раничко,по-късничко,когато-тогава,живи и здрави Good luck

Плами,мерси,пиле,дано!!
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 10, 2009, 22:27:41 »

И ние сме 2в1 още.няма нищо ново при нас.освен че беболина е много шавлива от снощи,ама много много мърда......
Еле,има време ще се обърне бебчо,браво че растете Bravo Bravo Bravo
Злати,дано поне до термин искара бебчо,да не се налага предизвикване...... good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: януари 11, 2009, 09:50:08 »

Elle радвам се, че всичко е наред с теб и бебо !!! smile

Роси, Хриси и Злати - чакаме ви мамчета !!!! smile
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: януари 12, 2009, 11:02:19 »

Аз само на бързо влизам да надникна как са януарските мамчета, че тук са ме затрупали с работа pc-mainiak writer. Милички стискам палци и аз за бързо и леко раждане на всички ви Good luck. Целувки по тумбачетата, че скоро ще си ги гушкате до вас kiss2.
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 12, 2009, 11:18:14 »

Ние днес сме на преглед да видим какво става и дали бебетo има намерение да излиза в този студ shok.
Иначе е доста шавлива ,а уж казват че последния месец не били толкова активни,а при нас май не е така....
pleasantry
Ели,благодарим ти че ни навестяваш  give_rose give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: януари 12, 2009, 12:56:25 от hrisig » Активен
Rossistela
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 12, 2009, 12:05:05 »

Ние утре сме на преглед.Честно казано мислех,че няма да го дочакам pardon Както писах преди малко на Сени вече ме обхваща голямото желание да си запознаем и гушкаме с бебка!!Не че имам някакви неразположения,освен тежестта понякога (особено нощем tease ),а просто ми се иска да се гушкаме gu6
Ще видим утре как е положението,живи-здрави!
Сени,време е да се оттрупваш вече от работата...но те разбирам напълно!Още малко и почивчица после.Аз покрай боледуването и неходенето на ясла на Стела,пък и лошото време тези седмица-две такова вкъщистоене му ударих,че направо......но поне си оправих къщата.Днес замина на ясла пак,подивя си у дома!
Хриси,и нашата момичка си шава,но едно такова тромавкооо,ако ми видите корема за какво говорим....... shok много ми е смехотворен-един тесен,пък много изпъкнал напред,ама многооо....ще сложа едно фото от вчера в галерията,но в лице просто не ме гледайте-нещо на нищо не приличам girl_impossible ама това е от апаратчето,да знаете,инак съм първа Убавица,хахахаха crazy
Хриси,да пишеш после!
Еличка,мерси kiss
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 12, 2009, 13:00:38 »

Роси,много ти е сладък корема,ама наистина как е щръкнал,моя нъкак си е по заоблен,незнам поне така ми се струва,а и твоя май е по надолу вече.И аз съм сложила снимка в галерията.....от мин.седмица.Тази пак ще се снимам,че малко остана.
А Стели,каква е красавица.... :bravo
:
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: