Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:34:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!! (Прочетена 140679 пъти)
Rossistela
Баш Майстор
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,М
«
Отговор #255 -:
януари 04, 2009, 19:13:43 »
Ехооо,здравейте и от мен
Честита ви нова 2009 година,само хубави неща да се случват в нея!
Вкъщи сме се развихрили цялата рода
-едно голямо основно чистене,преместване,прозорци,пердета,детската стая е вече "сглобена"-местим на Стели дрешките и играчките там,а тя само щъка насам-натам и иска да помага...иначе е болничка-бронхит откъде докара,в новата година влязохме с антибиотик,а откога не беше боледувала!Не че й личи по нещо,освен кашлицата.Да ни се оправя бързо и да сме здрави всички вкъщи,че бебето се задава...
Изпрах всички дрешки за малката-въх,три перални дрешки,при това само най-малките номера
само от Стели вчера извадих поне 10 хубави гащеризончета,не броим бодита,ританки,отделно новите,които съм взела..не мислех,че ще ползваме от каката кой знае какво,но те някои неща много прилични
Утре сме на консултация,кофти ще е пътуването до София в тези снегове,еййй,и не спира да вали!на предишното раждане в една снежна виелица пътувахме през март
Иначе нямам търпение да се видим с доки утре,да каже как е хавата!Нали ви казвам все,че раничко ми се струва,че ще тръгне пак раждането,миналия път в началото на 38г.с. родих и сега вече съм почти в нея...иска ми се ако може още десетина дни да си издържи бебка в коремчето,очевидно й е тесничко вече вътре,повече се мести,отколкото рита,едно такова по-тромавичко,и леко болезнено понякога..нормално!Живи и здрави!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #256 -:
януари 04, 2009, 19:25:34 »
Роси
лек път утре
*Elle*
,в това време по-добре си стои у дома
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #257 -:
януари 04, 2009, 23:19:15 »
Здравейте и от мен мамчета!
Щастлива и успешна Нова година! Дано всичко лошо е останало в старата, а в новата само хубави неща да ви се случват! Пожелавам на всички леко раждане на прекрасни, малки, здрави бебчета!
Аз чак сега успях да вляза във форума и ще отида да видя какво сте писали, че от 2 седмици не съм ви чела. Ние направихме една голяяяяма обиколка почти на цяла България, че бабите ни са в двата и противоположни края. А след това започнахме вкъщи едно почистване, дето края му не се вижда, но трябва да направим място за бебчо. А той според мен се чуства добре, шава си, закача се. Много активен става като се чуват наоколо детски гласове, особено на кака му
. Аз също се чуствам добре /като изключим постоянно запушения ми нос
/. Не се спирам - сега почистваме и оправяме вкъщи, а от утре и на работа. Уж съм до 15.01, но като гледам поне до края на януари сигурно ще си ходя
Роси,
лек път утре, дано докторът ви зарадва с хубави новини. А на малката кака бързо оздравяване. И нашата нещо не успява да се оправи от упоритата хрема и кашлица, но няма температура и за сега антибиотиците ни се разминават.
Elle,
по-добре си стой вкъщи. В това лошо време не е за излизане, а и с тези контракции ти трябва наистина почивка. Дани добре го е казала:
Цитат на: dani81 в януари 04, 2009, 18:18:14
То ако ги пита човек шефовете, ще си ходим на работа до раждането
В крайна сметка бебчо е по-важен, а шефът ти трябва малко повечко да се съобразява.
Дани,
аз не съм тръгнала на записи още. На преглед съм чак на 16.01, когато вече официално трябва и да ми почне болничният и ще видя моята докторка какво ще каже.
Ами това е от мен. Май няма какво друго да отчитам.
Поздрави на всички от нас и се пазете, че навън е много красиво, но и доста судено и пързалящо се
«
Последна редакция: януари 04, 2009, 23:20:58 от seny
»
Активен
Данитка
«
Отговор #258 -:
януари 05, 2009, 08:38:26 »
Дани
тонове е хубаво да се слушат по 30мин. на всяка ЖК от влизането ти в 7 месец,а в 9-ти нали по честичко ще ходиш на ЖК на всяка такава,а при преносване всеки ден
Роси
дано малката по-скоро се оправи,а на теб лек път
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #259 -:
януари 05, 2009, 08:54:36 »
Роси успех днес на прегледа - да се отчетеш после !!
Елле по-малко работи, ако трябва и в болница влез, не е приятно , но ще ти пуснат няколко системки, не можеш ли да се разбереш с лекаря си - само за тях да си вътре или вкъщи да ти ги пуснат ?
Сени големи разходки сте правили !! браво на вас !!!
а за носа не ползваш ли какпки ?
Пете какви са тези контракции - безболезнени, на мен ми се втърдява корема - за сега само един път, ама то човек като мен като не знае - дали точно това се, се чудех? явно е нормално ?
аз не започнах новата година добре, в събота пак цял ден
и бях като труп !!! поне се пооправих за един ден, дано не се повтаря "!!!!
Активен
pikpik
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #260 -:
януари 05, 2009, 09:15:16 »
Здравейте и от мен.Честита нова година.Пожелавам Ви най-вече здраве и щастие и най-хубавите и здрави бебенца.Аз няма какво да отчитам.Добре сме,бебчо си ритка.
Вече не ходя на работа и почнах да уча за изпити.Иначе голям съклет ме гони тези дни.То с този сняг навън не е за излизане и си стоим само в къщи.
Поздрави на всички и желая приятен ден.
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #261 -:
януари 05, 2009, 10:34:14 »
Ей
Ели,
не те остави това повръщане. Дано този път е било за последно.
А иначе какпки ползвам едни, които стават за бременни Gelo Sitin, ама пак има случаи, в които направо не успявам да дишам.
pikpik,
успех на изпитите. Много ли имаш?
Пожелавам ви лек и спокоен първи работен ден за тази година /а за някои и неработен
/
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #262 -:
януари 05, 2009, 20:41:19 »
Момичета, шефът и шефката ми са ужасни! Искат и тази и другата седимца да ходя на работа! Измъчи се и мъжът ми - всяка сутрин ме кара, всяка вечер ми взима..
Ели, докторът ми е обещал само две нощи да изкарам в болницата, ама много ми е трудно да се реша, ама натам отиват нещата, защото магнеротът не помага, пък и с тези шефове..
Сени, хубаво че сте се разходили
и ние имахме планове, но с тези контракции реших да не рискувам.
Пикпик - така се получава, аз вчера също не излязох дори с кучето, че беше много студено. Успех на изпитите!
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #263 -:
януари 06, 2009, 00:36:59 »
Елле,
не им се връзвай толкова. Гледай си здравето - твоето и на бебчо. По-важно от това няма. И ако наистина контракциите не спират и няма възможност да си починеш по друг начин - отивай в болницата. Две вечери не са чак толкова много, а нещата ще се успокоят. Стискам палци скоро да се похвалиш, че контракциите са преминали
Момичета, искам да ви попитам нещо, някоя от вас смята ли да съхранява стволови клетки и можете ли да ми дадете малко повече инфо. В Българска банка или някъде в чужбина? Много ще ви бъда благодарна, ако споделите, че сега съм се заровила да търся.
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Карина е моята сладка принцеса!!!
«
Отговор #264 -:
януари 06, 2009, 13:53:25 »
Ех,Елле
,може ли такива безотговорни хора да са се навъдили на тоя свят,за съжаление и моите шефове са същите,цедиха ме до последно,а то накрая ти е най тежко.Ами нямам коментар по темата.Ако си вземеш един болничен ,няма как да не те пуснат,в това мога да те уверя.
за съжаление частниците са така.
Сени
,и представа си нямам къде може да се направи такова нещо.Просто съм чела преди в нета,но немога да ти дам за съжаление инфо.Дано някоя мама се включи с полезна информация за теб
Аз иначе съм добре за сега.Беба си шава на ляво на дясно,доста и е тясно наистина.Кожата направо ме боли от разпъването....
Лиали
.къде се загуби,да не роди ,отдавна не е писала?
Активен
liali
Ентусиаст
Вещица и половина
«
Отговор #265 -:
януари 06, 2009, 14:36:20 »
Здравейте сладурани и от мен....
и
ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ
верно, че отдавна не съм влизала и търпя критика... но покарай тези празници, един ден свободен нямах от роднини, срещи и суфри...
hrisig
много мило, че се сещаш за мен... слава богу не съм родила още.. ще гледам да стискам до последно
Сега малко отчет и от мен,
вчера бяхме с мойта принцеса на доктор... и както всички знаете ми беше много спечено, защото тя беше с карачетата надолу и трябваше със секцио да я раждам, но вчера уви.... мойта сладурана ни направила новогодишна изненанда- обърнала се е, както трябва... с главата надолу, та ако задържи така докрая ще е добре, но все пак е видимо, че тя си има нейно мнение за всичко, така че няма да ме изненанда ако реши и някаква друга поза да заеме...
иначе доки пак каза, че всичко й е наред пораснала е още... вече тежи 2600, така че нямаме поводи за притенение или поне не засега....
довечера ще ходим да й мерят тоновете и после ще докладвам пак...
засега целувки на всички и до скоро
Активен
liali
Ентусиаст
Вещица и половина
«
Отговор #266 -:
януари 06, 2009, 14:58:31 »
ааа и забравих да докладвам другото.... нали съм споделя и тук, че не бях купувала нищо за малката.. от чисто суеверие и явно тъпота от моя страна, докато не вляза в деветия месец, та...
с влизането в новата година, на 3-ти и 4-ти излязохме с мъж ми по магазините и това дето хората си го купуват за цяла бременност или поне последните три месеца, ние като лудите го купихме за два дни....
направо се бяхме смачкали от ходене и обикаляне, ама какъв кеф ни беше накрая като се прибрахме вкъщи...
седяли сме по земята , разтвархме торби и се радвахме като деца
, на всяко купено нещо... супер беше..
Активен
maria_lakova
«
Отговор #267 -:
януари 06, 2009, 15:04:06 »
Цитат на: liali в януари 06, 2009, 14:58:31
седяли сме по земята , разтвархме торби и се радвахме като деца
, на всяко купено нещо... супер беше..
Няма такъф кеф, нали?
И аз бях така като напазарувахме първите неща и си спомням как етърва ми се кефеше на нейните покупки за бебо и как обръщаше чантите на спалнята и ми показваше всяко нещо с такава любов!
Активен
liali
Ентусиаст
Вещица и половина
«
Отговор #268 -:
януари 06, 2009, 15:13:46 »
Цитат на: maria_lakova в януари 06, 2009, 15:04:06
Няма такъф кеф, нали?
абсолютно си права... а аз дето в последно време откакто ми натежа повече не обичам много да обикалям по магазини.... оооо за бебка сме били по 7-8 часа навън, и една дума не съм казвала да се прибираме или нещо... като луди
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #269 -:
януари 06, 2009, 15:20:44 »
здравейте на всички
Пожелавам ви леки и безпроблемни последни месеци и дни.
Намесвам се за мъничко във връзка с въпроса на seny, който ме заинтересува:
http://www.mbal-sofia.com/index.php?id=6
http://www.vita.bg/statii.php?sn=9
http://www.1agb.com/news.php?id=13
Изглежда е практика почти навсякъде вече.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
32
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден