Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:48:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140655 пъти)

hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: декември 29, 2008, 23:08:40 »

ами Лиали,да ти кажа понеже ще раждам в общинската болница,там изискват са си носиш най важните неща като памперси за детето,еднократни чарафи,нощници,чехли,тоал.принадлежности,документи,но ако раждаш в частна клиника такива неща не изизкват,само докименти.
а ,иначе днес не ни гледа с ехографа,само тоновете слуша докито.
Активен
snegurachka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #241 -: декември 30, 2008, 22:44:02 »

Здравейте мамчета,и аз да се включа,че се бях позагубила. Бебока при мен е 3 кг., надявам се още 200-300 гр.да наддаде преди да се появи,иначе имам контракции и то все вечер,колкото да съм в напрежение и аз, и още повече бъдещия татко:)
Пожелавам на всички весело и спокойно посрещане на 2009:)
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: декември 31, 2008, 17:05:53 »

Здравейте мамчета!радвам се, че всички сте добре.Надявам се до края да караме така все така задружно и без проблеми smile
Искам да ви пожелая Весело посрещане на Новата Година и сърца, пълни с любов и мечти в дванадесетият час!

* kambanki.gif (53.55 KB, 133x100 - видяно 2107 пъти.)
« Последна редакция: декември 31, 2008, 18:46:38 от zlatomira__ » Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: декември 31, 2008, 18:01:32 »

Весело посрещане на 2009 г.Нека има повече бебета през нея,а на всички които са в 2в1,леко и безпроблемно раждане!!!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: януари 01, 2009, 13:23:49 »

Честита Нова Година  CHEERS
Здраве, щастие, късмет, любов и най-сладките бебета през новата година  give_rose
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 01, 2009, 15:40:24 »

Честита нова година! Посрещнeте я с радост, изживейте я с любов, изпратете я с успехи!
 На всички пожелавам едно леко и безпроблемно раждане и много щастливи мигове с бебоците girl_wink
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: януари 01, 2009, 19:03:33 »

Честита нова година и от мен , бъдещи мамчета!Желая ви много здраве, щастие, късмет и здрави и красиви бебчета на финала.Всички да се радвате на това което сте сътворили с вашата половинка

* 12.jpg (55.02 KB, 400x400 - видяно 2086 пъти.)
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 04, 2009, 08:01:06 »

Момичета как сте след празницитеее? yahoo
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: януари 04, 2009, 08:43:58 »

Здравейте, мамчета!!!! намесвам в темата само за да пожелая успешни последни метри до финала и безболезнено раждане на всички ви! Следя темата и ви стискам палци  good good good good good
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: януари 04, 2009, 09:58:06 »

Фани, мерси give_rose
Дани, аз след празниците се чувствам натежала  funnytooth Мислех да почна да се разхождам, но сега с този сняг ще е трудно . Радвам се, че от нова година не съм на работа, защото сигурно щях да пътувам по 2 часа!
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: януари 04, 2009, 10:24:41 »

ох,и на мен вече много много ми тежи.бебето рита,мессти се,образува ми някакви странни форми по корема,общо взето му е тясно вече май,но...... neaняма какво да направя аз.
Иначе на лекар съм чак на 12.01.
Получавам леки болки от време на време и така .
Това е от мен.
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: януари 04, 2009, 15:56:29 »

Здравейте и от нас!Нямам какво да отчитам, добре съм , нямам никакви симптоми за раждане , освен че от време на време ме наболява кръста и корема , но съм така от няколко дни.На преглед съм в сряда.Бебето вече само се мести явно му тесничко , викам му като му е тясно да излиза, ама неще  blum
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: януари 04, 2009, 17:00:19 »

Ние сме добре, но вече ми е трудно объщането в леглото и се будя при всяко едно, споменавала съм и друг път, с доста голямо коремче вървя. А контракциите ми не минават и може би ще трябва да събера кураж и да полежа 2 дни в болница, за да ми се оправят.
 Иначе трябваше да изляза отпуск, но шефът за пореден път си показа несъобразителността и въпреки, че имам подписана молба за отпуск настоява да ходя още една седмица nea
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: януари 04, 2009, 17:37:51 »

*Elle* , не му обръщай внимание на шефа, щом имаш подписана молбата.... Гледай си твоето спокойствие, още повече и с тези контракции, а ако продължава да настоява - вземи болничен  smile Стискам палци контракциите да минат и без болницата  give_rose

Аз тези дни също забелязвам неболезнени контракции по няколко пъти на ден, а досега не бях имала. Ама то покрай тия нерви около празниците, предполагам, че е от това  pardon Така или иначе тази седмица ще ходя на преглед, ще видим док какво ще каже  girl_wink
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: януари 04, 2009, 18:18:14 »

Elle, и аз мисля, че е по-добре да си останеш  вкъщи, особено щом имаш контракции! То ако ги пита човек шефовете, ще си ходим на работа до раждането diablo
Солесито, аз знам, че ако не са болезнени е нормално, защото матката се подготвя за раждането! Но все пак си питай доки good
Аз да питам мами вие ходите ли на запис на тонове? И колко често?
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: