Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:01:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140669 пъти)

liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #225 -: декември 22, 2008, 14:02:10 »

Благодаря ви момичета за хубавите думи.. girl_in_love girl_in_love girl_in_love

ina_lemon ти къде си раждала??? Позволих си да ти разгледам снимките..... бебчо е страхотен, направо се влюбих... blush

Ох, дано и моята девойка е хубава, здрава и.... а бе всичко да й е наред!!!!

zlatomira__  Bravo на теб като бебе... то да ти кажа и моята майка така все ми говори, че от малка съм си инат и без да съм правила акробатични номера преди да се родя... така че по инерция май всички трябва да сме еднакви!!!  yahoo Олеле, а кой знае какви ние ще станем след някой друг месец, вероятно и ние такива работи на куп ще си измисляме... blum Wink
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: декември 22, 2008, 19:49:53 »

Vanilly,имам някакво подобрение, определено, но все още продължават контракциите pardon Днес си отидох на работа, защото щях да се побъркам вкъщи.
 liali, твоята девойка ще е най-хубавата, а дали ще е палава, времето ще покаже, да good
Активен
stefi1983
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: декември 23, 2008, 10:11:06 »

Здравейте и от мен, в събота бях на лекар и ми даде разни неща да пия, но няма кой знае какъв ефект засега. Днес ми е последния работен ден и после ще почиваме повечко, че кръста към средата на деня започва да ме боли. Бебчето е добре, дано така да е до края. За сега това е от мен.  blum funnytooth

Модератор: Не пишете само с ГЛАВНИ букви!
« Последна редакция: декември 23, 2008, 13:00:51 от maria_lakova » Активен
pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #228 -: декември 23, 2008, 12:03:20 »

Здравейте и от мен, аз вчера бях на доктор.Каза че всичко е наред с бебчето.Вече тежим 1,810кг. и даже доктора каза че вървим с около 2 седмици напред.  smile
Elle според мен трябва повече да си почиваш, за да отминат контракциите, а като се оправиш тогава да работиш.
Стефи и аз като теб като съм на работа и вече някъде към след обед много почва да ме боли кръста.
 Това е засега от мен желая Ви приятен ден.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: декември 23, 2008, 14:00:32 »

Здравейте и от мен мами give_rose
И ние днес бяхме на преглед, развива се добре , тежиме 1,5 кг, плацентата е добре, но ми каза, че малко са ми намаляли водите.Това най-вероятно е от грипа дето се боря още с него diablo Почнахме вече и запис на тоновете!
Еле, почивай си повече  good
Стефи, честит последен работен ден ! На мен ми остават още 2 smile
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: декември 23, 2008, 22:22:51 »

pik pik, браво много добре вървите girl_wink
 dani, важното е бебчето да е добре, сега се пази повече и дано нямяш повече такива проблеми smile На мен малко време ми остана в работата и хем ме изнервя и уморява, хем ме развлича, ама вече му се вижда края и дори може и по-рано, че контракциите ми пак са доста.
 liali, чакаме да разкажеш за анемия минора.
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: декември 24, 2008, 09:31:11 »

Всели празници и от мен!!!!
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: декември 25, 2008, 15:27:30 »

Честита Коледа и от мен мамчета.Ние сме добре.На бебчо не му се излиза.На преглед сме чак във вторник... чак тогава новинки от нас
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: декември 25, 2008, 17:24:01 »

Весела Коледа мамчета give_rose Пожелавам ви много здраве, любов и най-сладките бебчета kiss
Активен
liali
Ентусиаст
**

Вещица и половина

« Отговор #234 -: декември 25, 2008, 22:46:15 »

Здравейте сладурани....

включвам се само за малко, за да ви кажа: Весела и Незабравима Коледа   
пожелавам на всички много здраве , леко и безпроблемно раждане, много усмивки, истински късмет, повече сбъднати мечти и най-вече:

НАЙ-ЗДРАВИТЕ И КРАСИВИ БЕБЕТА

скоро обещавам да се включа за повече отчет и интересни подробности... give_rose give_rose give_rose

засега ви пращам много целувки и прегръдки
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: декември 29, 2008, 17:33:15 »

Здравейте и от нас!Ние днес бяхме на преглед, бебчо е 3.200 всичко му е нормално.Следващата ни консултация ще е на 07.01, ако до тогава не съм родила.Изписа ми глобули и на мен, че и казах че имам някакво течение.Нещо сум понастинала, боли ме гърлото ... тази тема нещо замря, яяя хайде на отчетчета тука smile
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: декември 29, 2008, 18:35:30 »

и ние днес бяхме на консултация.Дадаха ми списъка за болницата ,по който да си стягам торбата.Слуша ни тоновете,добре бяха.Гледа ми таза,малко тесничък бил,и ако бебето било над 3 кг,щяло да ми е зорно нормалното раждане....
Иначе сме на консултация на 12.01 ако не съм родила до тогава....
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: декември 29, 2008, 19:47:51 »

Здравейте smile
 Злати, на теб малко ти остана, има няма 2 седмици, сигурно вече нямаш търпение girl_wink
 Хриси, радвам се че при вас почти всичко е наред, пък за раждането, както дойде, важното е да сте здрави с бебка good
 Аз с моя обемен корем днес едва издържах на работа./ какво ли ще стане след още близо 3 месеца../ Бебо беше много активен през почивните дни и много ме забавляваше и радваше, само да избутам още малко в работата, че ми идва нанагорно и ще се занимавам само с него heart..има жени, които си ходят до 8мия месец, ама аз с това коремче и с това напрежение в работата не съм от тях.
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: декември 29, 2008, 20:43:22 »

*Elle*,нормално е бебо да е по шавлив вече.Ама ако ти е трудно вече си почивай.Аз ходих до средата на 8 месец на работа,и тогава вече взе да ми натежава.А щом има и напрежение,май е по добре да си почиваш. nea
Активен
liali
Ентусиаст
**

Вещица и половина

« Отговор #239 -: декември 29, 2008, 22:59:29 »

Здравейте сладурани,

аз тъкмо успявам да седна и да ви изчета, че покрай тези празници за нищо не остана време...  girl_impossible

Злати браво за размерите  Bravo  .. ако още малко го поносиш може и бебе- мече да си родиш  heart danceg На теб май най- скоро ти предстои да раждаш, така че от сега започвам да ти стискам палци и ти пожелавам и бързо и безболезнено да мине всичко .... give_rose give_rose give_rose

Иначе сме на консултация на 12.01 ако не съм родила до тогава....

Хриси вие да не би нещо по прзниците да сте се засилили да се раждате  shok ???? Иначе се радвам, че всичко е наред при вас  след консултацията... а казаха ли ви колко сте големи вече или не я мерят още??? Верятно като са видели, че ти тесен таза трябва да я гледат колко тежи, нали???!!!!
Освен това лично да ти се извиня за закъснението... вече ти пратих списъка с необходимите неща (виж на лични)  blush

другото, което ми стана интересно е този списък за болницата дето са ти го дали.. какво представлява???  щото при мен май никой не се засилил да ми дава такива неща... cray

аз съм преглед чак на 05.01. затова засега не мога да дам много отчет за беба, но тогава обещавам да пиша подробно  good
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: