Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:36:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140557 пъти)

zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: декември 11, 2008, 13:02:35 »

elle , щом имаш нисък хемоглобин яж черен дроб
солекито , и аз вървях с 6 седмици напред в началото на бременноста си, но сега съм само с 10 дни напред, док. каза, че бебето е много голямо... та за това вървим напред.А когато каза, че съм с 6 седмици напред, каза да не се приетснявам, защото това ще го израстне, така че може и на 25.03 да си родиш , стига да устиска smile
Аз килцата, вече спрях да ги мисля, че колкото повече ги мисля, толкова повече дебеля, до сега съм +11кг. След като родя, тогава ще мисля, как да ги свалям ...
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: декември 11, 2008, 13:30:00 »

ееее, +11 нищо не е , ти си почти накрая вече Bravo справяш се супер  good И не се притеснявай за килцата, в края на краищата не сме качили по 100  girl_wink най-важно е бебчовците да са ОК  girl_wink аз поне така мисля и не се втелясвам да си гледам кг и да се шашкам за всичко  smile
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: декември 11, 2008, 13:33:00 »

11 кг Злати,ти си си направо супер Bravo и аз ако кача само 11 ще има  yahoo
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: декември 11, 2008, 13:37:13 »

абе какви сте вие такива мами манекенки бравооо на вас  Bravo, нашия бебо върви 2 седници напред, голям е също нооо аз съм с 24 килца отгоре  angry
сега се приготвям и тръгвам на поредния преглед, довечера ще има отчет
целувки на всички
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: декември 11, 2008, 15:08:19 »

Злати нищичко не си качила. Аз съм 8,9 до сега huhhuh.gif
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: декември 11, 2008, 15:48:54 »

не се кахарете момичета за килата,сега никой неможе да ви опреква че качвате,все пак когато една жена е бременна всички и угаждат Bravo
Злати,Ками ,радвам се че бебчовците са ви големички,аз като си гледам корема колко е малък,някоя финна девойка ще да е.....ама каквото такова,живо и здраво да е -пък ще се храним....
Активен
liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #171 -: декември 11, 2008, 19:26:32 »

*Elle*  не се притеснявай за хемоглобина! Казвам го, защото както писах аз по назад и аз също имам подобен проблем.... при мен като цяло казват, че било нормално да пада,защото аз си имам наследствена анемия от майка ми, та при жените като мен се случвало винаги, а пък за бебетата така или иначе не било проблем... развиват си се пак нормално... А твоят колко точно е паднал???

аз да ви кажа си проведох цялото предписано ми лечение за вдигане на хемоглобина и утре съм на изследвания, за да видим дали съм го качила....дано... стискайте ми палци, а пък аз после ще разказвам какви са резултатите!!!

относно килата, аз мисля, че не винаги това би могло да се контролира... има жени, които от нищо качват, а други се тъчат и пак са си слаби...Така че най- важното за нас е бебетата да са добре, здрави и големи, а пък ние после ще слабеем някак си!

hrisig а ние с теб нали сме с един термин та аз исках да ти кажа, че и аз се стрясках супер много, че почти  нищо не ми личеше до началото на 7-мия месец, а после изведнъж ми израстна корема... то е като с килата- при всеки е супер индивидуално! На теб какво ти казват на ЖК колко е голяма бебка??? то това е важното в крайна сметка, а не самия ти корем колко голям изглежда... Ти къде ще раждаш?

Момичета... не знам дали полудявам, обаче мен хем много ме страх от самото раждане.... да не би случайно да ни объркат нещо, а в същото време умирам вече да си гушна малкия сладък бонбон... само за нея си мисля, как изглежда и така... моля, кажете ми, че не съм луда...че май ми е рано още да ми се иска да раждам... blush
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: декември 12, 2008, 10:26:01 »

: liali ,до сега на консултациите ,докито  не ми е казвала ,колко кг е беба.но да се надявам че сега в понеделник като отида ще ми каже някакво размери ,и дано и тя потвърди пола.....Иначе ,аз ще си раждам в болницата тук която е в нашия град.Имах огромното желания да раждам в частна клиника ,която е в съседния град ,но по стечение на обстоятелства се отказах.Където и да идеш нямаш ли си късмет........какво да говорим.Господ да ни пази и така.
Иначе и аз психясвам вече ,защото раждането наближава,даже вече понякога вечер немога да спя,защото само това мисля и честно казано искам да минава защото това напрежение ме побърква.....
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: декември 12, 2008, 10:47:28 »

girl_wink hrisig, спокойно,миличка!! Всички сме се родили по този начин.Пък ще е само ден-или няколко часа........ Wink
Аз намерих в нет една тема "Смешно ли е раждането" и се разтоварвам,когато ме обхваща паника.
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: декември 12, 2008, 17:46:39 »

Момичета здравейте и от нас.не се притеснявайте, че полудявате.Явно при всички е едно и също аз във понедленик влизам в 9 месец и нямам търпение вече да родя.Искам да видя бебо да го гушкам  да го целувам да си е при мен, в мойте прегръдки , а не в коремчето ми smile
Днес бяхме на лекар и според ехографа вече съм влезнала в 9 месец+2 дни дори. Тежим 2.700 до сега не е много, но не е и малко, важното е да е живо и здраво пък колкото толкова, после сваляме килца и ще дохранвам бебешока, важното е един път раждането да мине... Това е от нас
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: декември 12, 2008, 21:09:41 »

liali, 101 ми е показанието при норма 118 нагоре. Днес хематоложката ме изпрати на по-подробни изследвания. Имам подозрение, че цялата история се дължи на факта, че не обичам месо и почти не ям. Яйца също. Насила го ям и то много рядко, ама сега ще се наложи, иначе ми каза, че ще трябва лекарства да пия.
 Злати малко ти остана, наслаждавай се на коремчето си!
 Момичета, не се страхувайте от раждането, то е точно преди най-хубавият момент - появата на бебето и колкото по-спокойно го приемете, толкова по-лесно ще ви бъде girl_wink
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: декември 13, 2008, 15:55:16 »

*Elle* ,много ми хареса как си го казала-"не се страхувайте от раждането, то е точно преди най-хубавият момент - появата на бебето" ,и аз съм на същото мнение,то е ясно,че ще има притеснения,особено когато не знаеш точно какво и кога,как да очакваш,притесняваш се за раждането-ще мине ли добре,без усложнения,притесняваш се за бебчето-та ние дори не сме ги виждали още как изглеждат,гадаем,чудим се...но,всичко минава и колкото по-добра е настройката,толкова по-приятен и запомнящ се е момента..моите притеснения напоследък например са да не взема да тръгне по-рано бебка,да преполовя поне деветия месец,въпреки активното риткане-дебна когато е в застой..дали ще протече без усложнения нормалното ми раждане,дали пак няма да се стигне до секцио,не че ме е страх от него-напротив,дали,живи и здрави,после ще успеем да се кърмим успешно,дали каката ще ревнува много или ще е добричка....все неща,които няма как да знам предварително,но...да сме живи и здрави-всичко ще разберем като му дойде времето smile
Активен
stefi1983
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: декември 15, 2008, 10:26:01 »

здравейте!
нашето бебенче си се мести постоянно, много е активно. искам да ви попитам, в осмия месец съм, нормално ли е да ми тече коластра от гърдите, наблюдавам го от близо месец
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: декември 15, 2008, 10:27:37 »

Здрвейте и от нас!Ние сме добре.Утре сме при док. в сливен да видим какво ще ни каже и кога ще пусне последните изследвания.
Стефи , нормално е да ти тече коластра, на мен коластра ми тече още от 5 месец... все пак сме вече в края на бремеността.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: декември 15, 2008, 10:28:59 »

Стефи , нормално е да ти тече коластра, на мен коластра ми тече още от 5 месец... все пак сме вече в края на бремеността.
Злати, изпревари ме  blum blum blum
Стефи, и на мен някъде от 5-ти месец ми тече коластра, така че не се притеснявай
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: