Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:10:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140488 пъти)

hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: декември 09, 2008, 11:57:26 »

Ей,аз от колко време не съм се отчитала-цялаааааа вечност.
Вече съм си у дома,сега в отпус,после от 15 дек.в майчинство.....
Малко скука в къщи ,ама по добре на топличко от колкото на работа.
Сени,не се ядосвай заради хората,знам че е невъзможно ама ,какво да се прави,така е ....
krem4o,не се притеснявай за бебо.Чувала съм че не били толкова активни в края 9 месец.Ако все пак не го усетиш да помръдне 24 часа,отиди за всеки случей на доки.
iali ,баво на ваща принцеса,добре си расте детето,а ти внимавай с кръвното,постоянно си го следи Wink
Активен
stefi1983
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: декември 10, 2008, 09:59:46 »

здравейте, и аз се включвам в темичката, нашето бебче се очаква да се роди началото на февруари

* DSC_0264.JPG (63.62 KB, 213x388 - видяно 1857 пъти.)
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: декември 10, 2008, 10:03:42 »

Стефи,добре дошла при нас бременеещите smile Казвай как върви бременноста,как се чувстваш,знаете ли какво ще е  smile
Активен
stefi1983
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: декември 10, 2008, 10:19:13 »

ами бременноста върви добре, хемоглобина ми беше двама месеца нисък 97, но вчера бях да си правя пак изследвания и ми се е качил на 108. лекарката е доволна от изследванията. За пола - два пъти бяхме на 4 измерен, там ни казват и двата пъти че ще е момче, моята лекарка мисли, че ще е момиче. Аз лично се настройвам да ни се роди живо и здраве детенце, пък каквото и да е, ще си го гледаме и обичаме
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: декември 10, 2008, 10:39:48 »

Здравейте бъдещи мамчета !!!
Welcome , stefi1983 !!! Леко бременеене и от мене! То почти не останало... smile
Seny, пази се,миличка!Хехех да се ядосваш значело да страдаш заради чужди грешки  Wink!!! Не хаби толкова нерви на работа- винаги си мисли за хубавите предстоящи дни  give_rose Нали до януари щеше да работиш? Хайде да приключва този проект и да се отдадеш на приятни емоции!!!
 Хриси чудесно е,че вече си вкъщи.Дано времето позволява повече разходки.
И аз смятам да си остана вече от януари.Нещо взе да ми натежава ходенето до работа-нали вдигнах килограми и ми се отразява.Пък и от стоенето на стола цял ден ме болят кръста и гърба.Утре съм на ЖК и да видим какво ще каже лекарката......
 Приятни емоции на всички съфорумски бъдещи мамчета!!!  kiss2

Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: декември 10, 2008, 10:43:52 »

Здравейте!Аз сега писах в моята темичка по-горе в Честито за вчерашната консултация,тъй че да не се повтарям..добре сме!Сега ще ходя през десетина дни на ЖК-още веднъж преди Коледа и после след НГ...кой знае колко пъти Girl_hide От онзи ден съм в майчинство smile
stefi1983,добре дошла!За коя дата ти е термина?!
krem4o,в твоите седмици най-удачно е винаги при някакво съмнение,дори и да ти се струва неоснователно,е да отидеш да си те погледне лекаря,ей така,за успокоение smile Успех,то не останало!
Активен
stefi1983
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: декември 10, 2008, 11:19:17 »

терминът ми е на 12 февруари
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: декември 10, 2008, 17:03:56 »

stefi1983 ,добре дошла ,миличка.Дано споделяш по често чувствата и емоциите покрай оставащите ти месеци до края на бременноста.Страхотно изглеждате,а бебчо дали момче или момиче няма значение-важното да е живо и здравичко.
Роси,страхотни покупки,разглеждах ги преди малко.Значи си почнала с по-честите посещения при доки.Радвам се че всичко е наред с бебка.....
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: декември 10, 2008, 19:04:09 »

Здравейте smile
  Стефи, добре дошла welcome-2 Пожелавам ти леки последни месеци give_rose
  Хриси, добре си е вкъщи, ще имаш повече време за себе си и за бебчо и ще си пазиш здравето.
  Елфина и аз ще излизам от 05.01 в отпуск, а след това от 01.02 в болничен, иначе тлябваше 12-15, но мен също като Сени много ме ядосват, дори за неща, за които носят отговорност напуснали колеги.
  Аз вчера си пропуснах за втори пореден месец ЖК и утре дано ме приемат. Иначе с бебчо сме много добре, днес не е спрял да мърда, рита, бута - вече го усещам из целия си корем heart  girl_in_love Love girl За съжаление имам контракции, сигурно е нормално..
Активен
stefi1983
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: декември 11, 2008, 10:47:35 »

здравейте, нашето бебче е много шавливо, постоянно се мята на някъде. чувството е много приятно.  аз от 23 декември запразнявам за много дълго време и ще си почиваме повече с бебчето. Пожелавам ви лек ден!
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: декември 11, 2008, 11:34:57 »

стефи1983 добре дошла и от мен.
Новини и от нас... аз утре съм на преглед, при старата ми лекарка, а във вторник съм при тази при която ще протече раждането, така че повече от нас чааааак утре ... Иначе бебчо е доста кротък напоследък.
Момичета не им обръщайте внимание на вашите колеги, че колкото повече си го слагате толкова не е добре за бебчовците...
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: декември 11, 2008, 11:49:28 »

Здравейте! За съжаление имам нисък хемоглобин и утре ме пращат на хематолог. Другата седмица, пък трябва да отида на нефролог. Освен това ми изписаха и Но-шпа и Магнерот за контракциите nea
  Качила съм цели 4кг само за един месец angry..единственото хубаво е, че бебчо си е добре. Терминът ми вече със сигурност е 25.03.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: декември 11, 2008, 11:52:45 »

*Elle*, тази дата е много хубава - тогава е Благовещение. Аз си мислех за нея, ако съм секцио, ама ако бебо продължава да върви толкова напред, може да се наложи и по-ранна да избера  focus
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: декември 11, 2008, 11:56:25 »

Ели,радвам се ,че бебчо е добре smile ти си точно 1 месец преди мен smile а за килцата...после ще му мислим pardon PUGILISM Swiming
« Последна редакция: декември 11, 2008, 11:58:01 от maj4eto » Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: декември 11, 2008, 12:30:22 »

*Elle* , важното и хубавото е,че бебчо е добре!  smile А ти не се притеснявай много- винаги на работа си мисли за хубавите предстоящи дни в 2009г.Решението ти да си останеш у дома е  good - няма нужда да си хабиш нервите заради шефовете ти.Те си гледат от тяхната камбанария............ами шефове....Дръж ни в течение за изследванията.... smile Хехех колкото до килцата- не се тревожи излишно....не е толкова страшно.В октомври бях +5 .. и даже си мисля дали не ги натрупах от притеснения...
 Аз днес бях на ЖК и изследванията ми са удивително добри- чак взех да се притеснявам  blum Лекарката ми се кара за килограмите- уж се ограничавам,обаче продължавам да си дебелея.Взеха и да ми натежават килцата и от това ме болял кръста.И нашият бебок напоследък е кротичък-рядко ме посритва.
  girl_in_love На всички мами : слънчев,спокоен и усмихнат ден!!!!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: