Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:09:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140486 пъти)

zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: декември 03, 2008, 17:08:20 »

seny, нека да ставаме и все повече мами, било то на госпожици или на господинчовци smile Ние днес сме добре, сутринта имах контракции, но док. вчера каза, че ще имам защото матката се потготвяла за раждане.Радвам се че всички сте добре и дано само хубави новини да се чуват от нас.Хайде мамчета стягайте се не остана smile
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: декември 03, 2008, 21:44:23 »

Данитка не е поискал таткото, но се съгласи веднага smile Разбира се, че изпитва някаква несигурност дали ще се справи със ситуацията, но не е имало момент на отказ heart
 ФМ на сърцето мина отлично - нашето момченце е здраво и невероятно жизнено и осезаемо в коремчето ми heart heart heart
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: декември 04, 2008, 07:58:41 »

Елле това е чудесно  good Радвам се,че с теб и бебока всичко е наред  give_rose
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: декември 04, 2008, 10:47:58 »

Здравейте и от нас!Радвам се,че със всички вас всичко е наред smile Ние сме добре, псвен, че риткаме по-малко днес , вчера и оня ден бяхме доста активни , но днес е мръднал само 2 3 пъти... да покаже явно , че е добре.Това е от нас другия петък съм на преглед пак и ще пиша какво са ми казали.Пазете се всички и целувки от нас
Активен
snegurachka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #139 -: декември 04, 2008, 11:06:02 »

Здравейте мамчета и благодаря за топлото посрещане! Аз също съм се насочила към Тина Киркова,имам уговорка с лекар там, иначе на ЖК ходя в клиниката на Мазнейкова. Да ви попитам понеже от 2 дни съм на вълна бебешки шопинг, дали и по напредналите мамчета напредват с покупките:)
Активен
liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #140 -: декември 05, 2008, 15:11:14 »

Здравейте сладурани,

аз бързам да ви се похваля.. току- що се връщам от консултация и мерихме всякакви неща по мен и малката ми сладка госпожица, та резултата за мен е, че не съм качила нито едно кило, което ме радва, но пък най- хубавото е че тя е пораснала и е станала 2кг... оказа се, че върви с 5 дни по- развита от възрастта си, според мерките й на глава и краче.... blush give_rose heart

единственото притеснително е, че днес имах малко по-високо кръвно.... но ще го следя сега и се надявам да е просто моментно състояние, пуснахме за всеки случай и една урина, за да видим дали имам белтък и така!!!!

snegurachka, ти при кого ходиш там на консултация??? а при кого си решила да раждаш в Тина Киркова??? относно пазаруването, аз понеже съм малко суеверна и съм решила да почвам с пазаруването чак след Нова Година, когато ще съм в началото на 9-тия месец!!!

целувки по сладките коремчите за всички и до скоро
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: декември 05, 2008, 18:05:40 »

liali, браво нека всичко е наред с теб и бебка, само едно не мога да разбера как ги правите тези неща, да не качвате килца, аз направо се плаша всеки път когато се покача на везната, поздравления за теб  Bravo
Активен
liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #142 -: декември 06, 2008, 12:46:10 »

Аз да си призная..... никога нищо не съм правила, за да бъда слаба или да пазя диети... blush blush blush

истината е, че не съм била особено дебела цял живот, но и никога не съм била слаба, въпреки че ми се искаше и на мен като буен пубертет  да имам манекенски вид.. но уви, не би!!!

Та когато забременях бях абсолютно сигурна, че ще стана майка свиня... но уви учудващо и вероятно патологично аз дотук съм качила 4,5-5 кг.... но аз стигнах до заключението,че явно съм била повече преди да забременея и затва не качвам сега...
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: декември 06, 2008, 13:14:48 »

ами мен ако питаш си е до ген..... защото аз тръгнах от дооооста високи кг и в началото почти не качвах, ама гледай да видиш сега  girl_impossible girl_impossible girl_impossible
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: декември 06, 2008, 16:46:58 »

Здравейте мами give_rose
Лиали, радвам се, че бебка е добре smile Пази се и сии мери кръвното! На мен днес ми падна кръвното и ми е лошо sad Надявам се да е нещо временно! Аз съм качила около 6 кг, но имам време за дебелеене  Wink

Пожелавам ви приятно изкарване на празника air_kiss
Активен
snegurachka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #145 -: декември 06, 2008, 17:33:06 »

здравейте мами, и аз да се отбележа, че съм 10 кг отгоре,но ми остава 1 месец и се надявам да не се увлека, иначе се съобразявам какво ям, е изкушавам се  от време на време, шоколада много ме е нападнал напоследък:-)

liali, аз ходя при д-р Кръстев и принципно съм доволна от него,но не съм имала някакви проблеми към момента, но условията за раждане не ме устройват в Св.София ( цената за раждането си е за болницата,както е официлно обявена и е при дежурен лекар). Иначе в Тина Киркова при д-р Маленов ще раждам,ходя от месеци при него на консултации и доста има писано за него.
Активен
krem4o
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #146 -: декември 08, 2008, 09:19:49 »

Понеже вече няма тема бременлийски отчет,реших да питам тук.Аз трябва да родя до 10 дена и от 2 дена бебо почти не рита и аз се притеснявам да не би да има нещо.Пиша тук защото вие сте най-близо до моя термин.На всички пожелавам леки месици до края и прекрасни бебоци накрая.
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: декември 08, 2008, 18:32:06 »

Здравейте от нас.Ние сме добре, с бебчо всичко е наред, расте си , и да видим кога ще се реши да се появи, дано да е чак когато милото излезе в почивка т.е след 20 .реших, че ще раждам в Сливен и това е... трябва само да напазарувам за болницата нещата, че още не съм готова...
кремчо, не се притеснявай бебчо понякога рита много , понякога по-малко, поне при е мен е така.
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: декември 08, 2008, 19:53:43 »

... от 2 дена бебо почти не рита и аз се притеснявам да не би да има нещо
krem4o, почти не значи че не го усещаш нали? доколкото аз разбирам го усещаш, така че всичко е ок, не се притеснявай, той вече няма много място за това не мърда много, скоро като го гушнеш ще има много място да мърда на воля  good
аз получавам такива наказателни удари в последните нощи че подскачам от леглото, а и тези киселини направо ми отровиха живота, не пийна ли от гадната кашичка вечер преди лягане  bad забравям да спа
zlatomira__ аз даже и чантата за болницата съм приготвила, ама на ха, не ще да излиза, ще изчака май до след коледа  smile

Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: декември 09, 2008, 01:54:54 »

*Elle*, браво за хубавите новини  Bravo и за смелостта на таткото. Аз тъй като знам, че съм секцио не съм отваряла и дума за присъствие на таткото. А те в "Тина Киркова" мисля, че на секцио и не позволяват.
liali, вашата госпожица много добре расте. Страхотно е, че така добре се справяш с килограмите, а с кръвното внимавай и се пази. Как са ти изследванията? Надявам се всичко е наред.
И при мен в офиса не минава ден без да ми "вдигнат кръвното" за нещо. А преди няколо дни от разните изпълнения на някои "колеги" и шефове вечерта получих световъртеж и аритмия - сигурно за час и половина сърцето ми прескачаше на всеки 7-8 удара. Много се бях изплашила. Сега съм решила да се опитам да не обръщам внимание, ама да видим до кога.
Иначе да се похваля имам си 2 нови бременни дрешки - една рокличка и един по-официален панталон - подарък от милото за именния ми ден в петък. Много им се радвам. Ще се снимам тези дни и ще ви ги покажа. Тъкмо да видите колко съм напреднала и с коремчето. Вече почна сериозно да подскача, когато бебко се размърда  danceg
dani81, миличка, гледай да имаш под ръка нещо шоколадово, ако често ти пада кръвното. Моето кръвно също по принцип е ниско и това ми помага доста в такива случаи.
krem4o, ти нали все пак усещаш бебко? Ако въобще не чувстваш движения, тогава трябва да се притесняваш. Ками ти е казала, че на човека вече му е тесничко, но все пак може би за свое успокоение трябвя да се обадиш на доктора, при когото ходиш, за да ти каже той дали всичко е наред.
Целувки на всички по коремчетата. Аз ще се пробвам да легна да поспя, че тези дни нещо ме е хванала нервата и не успявам да спя спокойно, а после сутрин не ми се става, абе ужас... Лека нощ на всички!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: