Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:36:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!! (Прочетена 140418 пъти)
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,М
«
Отговор #90 -:
ноември 20, 2008, 14:03:07 »
hrisig
време ти е мила да спираш с работата.Наистина вкъщи е малко скучно, но поне работа можеш да си н амираш постоянно стига да не те мързи
Елле
не съм ходила на лекар, само и се обадих по телефона да и кажа, тя ме извика да отида, но аз не отидох, че ме е страх да не ме вкара в болница...
Иначе за сега се чуствам добре, нямам оплквания, освен че днес бебко е много малко активен, явно му се спинка
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #91 -:
ноември 21, 2008, 09:41:08 »
Злати
как си днес? Ако още имаш проблеми отивай на лекар - не се притеснявай от болницата, ако това е най-добро за бебчо ще го изтърпиш.
Elle, Хриси, Майче
пазете се и си почивайте повече. Ако работата ви е толкова натоварена, наистина е по-добре да понамалите темпото заради бебчовците. Не че аз не тичах предния път почти до последно на работа /че и нощем работех като се налагаше - бях някъде 7-8 месец, като имаше някаква спешна задача и с милото няколко дни до 3-4 през нощта седяхме/, но сега определено не смятам да правя такива геройства. То и с малката няма как де /добре, че е тя да ме спасява от работохолизма, че то е нелечимо/. Поне един от нас трябва да си се прибере вкъщи с нея и познайте кой е той
.
Хриси
ти как си - оправи ли се - аз още съм си с болящо гърло изапушен нос, но като че ли лека-полека се оправям. Поне температура не съм вдигала.
Лек и спокоен ден на всички. И бързо оздравяване на болните.
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Карина е моята сладка принцеса!!!
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януа
«
Отговор #92 -:
ноември 21, 2008, 10:44:41 »
,СЕНИ,АМИ ЛЕКА ПОЛЕКА СЕ ОПРАВЯМ МИСЛЯ,ЗА ГЪРЛОТО И КАШЛИЦАТА -ПРОСПАНА И СТРЕПСИЛСА С МЕД И ЛИМОН,МИ ПОМОГНА.СЕГА КАШЛЯМ ,НО НЯМА НАЧИН ,НЕ СЕ ДЕРА ЧАК ТОЛКОВА
ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ,АМА ПРИ НАС СТАВА ПО БАВНО,ЗАЩОТО ПИЕМ МНОГО СЛАБИ ЛЕКАРСТВА.АЗ СЕ НАЛИВАХ И ПЪРВИЯ ДЕН КОГАТО МИ БЕШЕ НАЙ ЗЛЕ С ДОСТА ЧАЙ С ЛИМОН.
ЗА РАБОТАТА,ОБМИСЛЯМ В НАЧАЛОТО НА ДЕКЕМВРИ ДА ИЗЛИЗАМ В ОТПУСК ДО 15.12 ,ОТ КОГАТО МИ СЕ СЧИТА И БОЛНИЧНИЯ ПО МАЙЧИНСТВО.
пРИЯТЕН ДЕН И ОЗДРАВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ БОЛНИ МАЙЧЕТА
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #93 -:
ноември 21, 2008, 21:45:02 »
Момичета, така е с по-слаби лекарства по-бавно става. Много се пазете и странете от подсмърчащи и подкалящи хора.
Аз като изляза 05.01 се пада един месец преди майчинството ми, но то няма смисъл да седя повече..не че няма работа - има и още как, но по-добре да си стоя вкъщи, че да не ме хване някой вирус точно на финалната права
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
ноември 22, 2008, 17:38:21 »
Мамчета къде сте днес,никакви ви няма днес?
Активен
zlatomira__
Професор
«
Отговор #95 -:
ноември 22, 2008, 18:16:30 »
аааа аз имам опрадвание, защо ме е нямало.аз бях на село клахме прасенце пааак
, но този поът не ядох като за последно.Иначе с бебчо сме добре, днес не е много активен дори трябва да го побутна да се размърда, много е мързеливо това моето бебчо.... искам да рита много да рита
Активен
kristine
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #96 -:
ноември 22, 2008, 19:55:48 »
Аз днес си помързелувах за пръв път през бременността, иначе сме добре, поритваме и така
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #97 -:
ноември 22, 2008, 20:04:05 »
И аз днес основно си почивах
В този сняг въобще не ми се излизаше . Иначе сме добре с малкия, ритка си от време на време
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #98 -:
ноември 22, 2008, 23:56:03 »
Да се отчета и аз, че днес съм много гроги и отивам да спинкам вече. Днес рбях на работа - болна, не болна това е положението - малчугана отиде за събота при баба и дядо и аз си отработвам. Говорих и с шефа - има един проект, който трябва да приключа до средата или края на януари и после и аз вкъщи. Честно да си кажа, вкъщи ме хващат лудите, но предполагам като още малко ми понатежи коремчето друго ще мисля. Пък и толкова неща ще има да свърша вкъщи преди бебо. А и може наистина след Нова година, кто излезем в болнични повече мами да се организираме заедно да ходим на лекциите на "9 месеца ", примерно, нали?
Поздрави и целувки на всички от мен и Лека нощ.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
ноември 23, 2008, 20:46:50 »
Сени,и мен не ме свърта много из вкъщи,особено сега,откакто малката ходи на ясла,абсурд цял ден да си седя у дома-буквално ме нападат разни болежки ако си пазя леглото.Активна ли съм и действам ли нещо,работя ли,се чувствам много по-добре определено.А ти какво работиш ако не е тайна
Мамчета,я кажете за имената на бебоците-измислихти ли ги вече?!Ние още се чудим и колебаем...нещо не сме много категорични.Аз отдавна съм харесала Ема и ще видим дали ще остане като краен вариант
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януа
«
Отговор #100 -:
ноември 23, 2008, 22:44:54 »
как сте коремчета?аз днес бях на работа,вече съм по- добре,само дето кашлицата си остана,ама се надявам да отшуми.
Сени
,ако не се чувстваш добре,вече се спирай с тази работа.И аз мисля ако не ми мине котка пътя тази седмица да ми е за последно.Днес като бях,брей голям студ.
Иначе беба е добре,мърда шава,напомня за себе си да не се притеснявам.
Роси
,за имената и ние сме в процес на уточнение,водим някакви преговори с мъжа ми ,ама да видим накрая какво ще излезе.
ами това е от мен за сега,айде лека вече на всички коремчета
«
Последна редакция: ноември 23, 2008, 22:46:59 от hrisig
»
Активен
liali
Ентусиаст
Вещица и половина
«
Отговор #101 -:
ноември 24, 2008, 14:46:57 »
Здравейте мили бъдещи мами....
Преди малко се вписах в темата "Честито", така че вече официално мога да се впиша и при вас...
Аз съм на 26 години и съм от София. Бременна съм в края на седмия месец... термина ми е 29 януари 2009, но да видим дали ще издържим до тогава....
Иначе според докторите със сигурност ще имам девойка... до момента всичко казват, че й се развива добре и съобразно седмиците, в които е. Това е засега от нас....
Отивам да ви чета назад и се надявам скоро да мога да се включвам по компетентно...
Активен
zlatomira__
Професор
«
Отговор #102 -:
ноември 24, 2008, 16:05:43 »
liali
добре дошла от мен миличка
Аз нямам какво да отчитам освен че съм добре, нямам оплаквания от нищо , освен,че вчера имах малко световъртеж, но то е защото кръвното ми беше паднало.Другия вторник излизам в майчинство и се надявам всичко около вас да е добре
хриси
, по- малко работа ще се отрази добре на бебчо
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #103 -:
ноември 24, 2008, 19:36:42 »
Здравейте, сладурки.
liali-добре дошла.
Нямам какво ново да ви пиша, ние сме добре, при док.сме чак на 10.12.риткаме порядъчно, тия дни се беше поспряла малко, но днес влезна във форма.
Лека вечер на всички и се пазете.
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #104 -:
ноември 24, 2008, 21:38:29 »
liali
,ДОБРЕ ДОШЛА В НАШЕТО КЛУБЧЕ.
искам да споделя че и моя термин е на 29 януари 09 г.,какво съвпадение с теб.и нашето бебе уж ще е момиченце,но още малко и наистина ще разберем като се роси дали наистина ще етакова.ами и ние сме добре с нея,ритка ме си,корема ми расте в всеки изминал ден,днес на работа и нищо друдо ново.Ние сме на предлед на 15.12 ,и тогава ще я видим пак.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
32
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден