Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:59:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!! (Прочетена 140569 пъти)
stefi1983
Новак
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,М
«
Отговор #210 -:
декември 19, 2008, 10:05:29 »
здравейте и от мен, днес ми е много отпаднало, главата ме боли, имам хрема пък и гърлото не остава по - долу, всичко наведнъж... много е гадно. после като се прибера от работа мисля да си взема лимони да хапвам и да пия чайчета, пък дано се оправя бързо. ако не в понеделник ще звънна на личната лекарка. иначе бебчето е добре, мести си се, рита...
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януа
«
Отговор #211 -:
декември 19, 2008, 12:42:23 »
Ихаааааа ще бъда щъркелче!
С удоволствие Роси !!!
И аз мислех да те помоля да си моето щъркелче, но се чудех дали няма тогава да си много заета с малаката буболечка. Ще ти пратя GSM на лични
А аз да ви се "похваля" какъв безумен заплес съм станала. Отивам снощи на преглед при докторката и ... ами оказа се че съм записана за днес вечерта
. Добре, че ми е на една пресечка от офиса. Та така отчети ще давам днес вечерта или утре.Така си забравих и прегледа в ЖК-то, който беше в понеделник. Думи нямам за себе си - добре, че поне главата ми е здраво закрепена за раменете, защото иначе кой знае къде щях да съм я запиляла вече.
Стефи, мила лекувай се, че лошо с тези болести. Бързо оздравяване!
Поздрави на всички! Много слънчев и усмихнат ден ви пожелавам! Моят определено ще е такъв след предложението на Роси
«
Последна редакция: декември 19, 2008, 12:56:00 от seny
»
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Карина е моята сладка принцеса!!!
Отг: Очакваме нашите съкровища месец Януа
«
Отговор #212 -:
декември 19, 2008, 15:48:54 »
здр.на всички!
Татко е добре,чвера си го прибрахме от болницата......да се надявам че няма да се повтори това нвприятно нещо....
Момичета ,благодаря ви че ме подкрепяте,наистна,страхотни сте
Стефи
,лекувай се мила,с това шега не бива,ако трябва си остани в къщи......
Сени,честито ти "
щъкелуване"
/ама че го написах/.И ти много работиш,почивай си вече.....
днес си взех изследванията,хемоглобина ми е добре-120,и урината и тя.Ще ги занеса на докито ,но може би утре,че днес няма да мога.аз се чувствам добре,беба постоянно мърда,разпъва ми корема ,а мен как ме боли вече,от това че ми се разтяга кожата.....Това е от мен
П.П.мойто щъркелче е Ели,тя ще ви извести,като дойде времето да се появи беба.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #213 -:
декември 19, 2008, 16:49:05 »
Здравейте мами !
Хриси, радвам се , че баща ти е добре и си е в къщи
Стефи, лекувай се , защото аз се влача вече 4ти ден !
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #214 -:
декември 20, 2008, 11:10:20 »
Благодаря,Сени,че се съгласи да ми щъркелуваш
,много се радвам
Както и за това,че аз,живи и здрави,ще бъда твоето
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #215 -:
декември 20, 2008, 19:55:21 »
Момичета, прочетох ви, но нямам време да пиша. От четвъртък вечерта имам много контракции - по 5, 6 на час. Пия магнерот, но-шпа и папаверин..наблюдаващия каза да вляза в болница, ако не минат, но аз не искам
Към 9 моят гинеколог е дежурен в Шейново и ще ходим да си каже тежката дума, но се надявам да не се налага
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #216 -:
декември 20, 2008, 20:01:12 »
Здравей Elle, не се притеснявай миличка, всичко ще се оправи. Болезнени ли са контракциите? аз преди седмица имах, но безболезнени. Целувам те и стискам палци, хайде не остана много стискай зъбки, ако трябва ще взелеш в болница, спокойно случва се.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #217 -:
декември 20, 2008, 21:58:53 »
Цитат на: *Elle* в декември 20, 2008, 19:55:21
Момичета, прочетох ви, но нямам време да пиша. От четвъртък вечерта имам много контракции - по 5, 6 на час. Пия магнерот, но-шпа и папаверин..наблюдаващия каза да вляза в болница, ако не минат, но аз не искам
Към 9 моят гинеколог е дежурен в Шейново и ще ходим да си каже тежката дума, но се надявам да не се налага
Миличка няма не искам
Ако се налага влизаш и не се притеснявай,чакаме новини
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #218 -:
декември 20, 2008, 22:05:02 »
Марианка, Дани, благодаря за подкрепата
@}->--Докторът каза, че засега няма да ме приема, да пия още няколко дни хапчетата и вече ако не мине ще ме приеме за не повече от 2 дни, за да ми сложат система с магнезий. Контракциите не са болезнени, което е най-успокоително, ако влизам няма да е за задържане, а да се успокои матката.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #219 -:
декември 20, 2008, 22:17:43 »
еее спокойно тогава, безболезнените контракции не са толкова опасни, пий си редовно магнерота. И аз доста се бях притеснила покрай тях, но отшумяха, а наистина бяха доста честички, бих те посъветвала да пазиш леглото известно време и да не се движиш много. Понякога ако бебечето ти е много активно също могат да се предизвикат такива контракции на матката. Целувки от мен.
Активен
Данитка
«
Отговор #220 -:
декември 20, 2008, 22:20:21 »
Елле много се радвам,че всичко е наред
Целувки от нас
Активен
liali
Ентусиаст
Вещица и половина
«
Отговор #221 -:
декември 20, 2008, 23:00:51 »
Здравейте сладурани,
*Elle*
не се притеснявай мила.. докторите си знаят работата, няма да те оставят, а освен това няма и нищо кой знае колко страшно да влезеш за малко в болница...На мен ми се случи да вляза в болница за малко в 29 седмица, щото мойта прекрасна девойка е толкова шавлива, че ми предизвикваше конракции.., та мисълта ми е, че не беше токлова зле, въпреки че и аз като теб не исках и да чувам, ама явно помага това седене там
Момичета, аз предпразнично да дам малко отчет:
онзи ден бях на доктор, за да говорим окончателно в коя болница ми препоръчва да раждам, и преди това ме слага на кушетката да разгледаме бебка... и както си я гледа по едно време вика: Ужас..!!!
И както си представяте, аз щях да припадна като го чух... и почва да ми разказва, че беба не само не е с главата надолу, а с крачетата, а и едното си краче го е пъхнала в някакво стеснение на матката ми и е много малко вероятно въобще да се обърне отново ...
Та така, аз тази дето толкова пропагандирах и исках естесвеното раждане, сега ако моята принцеса не се обърне по някакво чудо, ще раждам секцио
... В крайна сметка за пореден път се убеждавам в поговорката : Човек предполага, Господ разполага!... така че само да сме живи и здрави и двете и най вече тя, а пък да става каквото е писано
Иначе хубавото е, че бебка е не само немирница, но и расте и се развива добре- вече е 2кг и 300гр., така че аз засега съм доволна...
Чао на всички от нас и ще се опитам да вляза преди Коледа пак, за да ви прочета
Активен
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
«
Отговор #222 -:
декември 21, 2008, 16:45:58 »
Здравейте и от нас ние нямаме какво да отчитаме, освен че нямам търпение вече да си гушна бебчо.Дори снощи сънувах , че съм родила момче и тежеше само 1.500 , и беше едно такова мъничко , но много хубаво бебе , поне на мен ми хареса
Еле
радвам се че доктора така е решил пии си хапченцата и леж повечко, та за празниците да си на крака
Лиали
, може и бебка да реши да те изненада и да се обърне.Аз съм била през цялата бременност на майка ми с главата надоло и я хващат болките и качват я да ражда на магарето и аз решава да се обърна с дупето надоло и няма друг начин освен с операция да ме извадят и така и станало
.Сега майка ми казва, че тогава в болницата и казала , че ще съм с характер уи сега само това повторя , че съм била яната още от корема и
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #223 -:
декември 21, 2008, 17:25:25 »
liali
тука няма пропаганди и такива работи, каквото стане такова е... Моето бебе постоянно се въртеше от напречно в седалищно положение.Правих едни упражнения вкъщи от 7-ия месец нататък, за да се обърне с главата надолу и накрая ама чак в 35-36седмица благоволи да се обърне. Бях много доволна, че няма да ми се наложи да раждам с операция и накрая точно това ми се наложи. С изтекли води и 2см разкритие отидох да раждам и се оказа, че няма време да чакаме пълно разкритие понеже тоновете на бебето взеха да се губят.... Така че ето ти пример, всичко беше ок за нормално раждане, ама на... късмет.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #224 -:
декември 22, 2008, 11:42:13 »
Елле, как си днес, вече пооправи ли се матката. така ме стресна с тези контракции! Дано всичко е наред!
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден