Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:58:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140568 пъти)

dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: декември 17, 2008, 13:10:03 »

Хриси, Злати благодаря ви  give_rose Реших и днес да си остана в къщи на топло!
Пикпик, добре дошла  Welcome Лека и безпроблемна бременност до края good И аз съм родена на 27ми февруари  smile

Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: декември 17, 2008, 16:13:41 »

Welcome ,pikpik, и от мене! Леко бременеене до финала.С интерес ще те следим  Wink
 Дани, и мен ме тръшна вируса.Но все още ходя на работа.Добре е,че не вдигам лесно температура....За сега още нищо не вземам/ освен чай /....Бързо възстановяване ти пожелавам.
 Hrisig ,винаги мисли положително- баща ти ще се възстанови и всичко ще е ОК! В болницата бързо ще го стабилизират.- дръж ни в течение и по-спокойно  give_rose Жалко,че в такъв момент ти се случва....
 А аз да попитам- Някой да е сменял АГ-то в седмия месец? Че аз нещо взех да се замислям........ crazy
На всички бъдещи мами- никакво боледуване,много положителни емоции и усмивки!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: декември 17, 2008, 16:58:17 »

pikpik добре дошла и всичко най-хубаво !!! smile

Хриси мисли позитивно, че всичко се отразява на беба, баща ти ще се оправи - ще видиш !!!! smile стискам палци  good good good
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: декември 17, 2008, 17:25:15 »

Ели air_kiss,благодаря ти миличка.......ох,уж са го стабилизирали,но той много работи милия и много се претоварва и все пак се отразява на организма....
elfina ,благодаря  за твоята подкрепа.За смяната на Ат-то незнам,нямам представа ,просто не съм запозната ,според мен питай джипи-то ти,но мисля че не може,така бях чула....
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: декември 17, 2008, 17:28:23 »

Хриси, бързо възстановяване на баща ти good Ще стискам палци!
Елфина, благодаря ти give_rose Пази се и ти!
Активен
liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #200 -: декември 17, 2008, 23:28:51 »

Добре дошла при нас pikpik give_rose give_rose give_rose... да пишеш често и да разказваш за всичките ви преживявания покрай бебо  yahoo

Хриси и от мен много успех и по- бързо възстановяване за баща ти... толкова добре те разбирам какво ти е, и аз имах подобни проблеми с моя, но през октомври... слава богу всичко се нареди, както трябва към днешната дата, но пък и аз тогава си мислех, че ще умра от притеснение по него!!!! cray

elfina аз съм чувала, че всяка от нас има право да си смени АГ-то два пъти през бременността си по здравна каса, но както отбелязах в началото- само съм чувала... най- добре говори с Джи Пи- то ти, то ще знае най- добре pardon
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: декември 17, 2008, 23:32:16 »

liali ,dani81 ,благодаря ви че сте с мен момичета...... girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: декември 18, 2008, 08:27:51 »

elfina, няма никакъв проблем да си смениш АГ-то. Трябва да отидеш до личния, за да ти издаде талон за преизбор на гинеколог, следящ бременността ти.  good
Активен
pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #203 -: декември 18, 2008, 08:36:47 »

Много Ви благодаря за топлото посрещане.Аз в понеделник съм на доктор , така че тогава ще имам повече за разказване.
Хриси аз също ще стискам палци баща ти бързо да се възстановява.
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: декември 18, 2008, 09:36:47 »

Мамчета,благодаря от сърце !!! give_rose
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: декември 18, 2008, 10:19:02 »

хриси , успокой се миличка, всичко ще се оправи не е добре да се приетсняваш , на бебчо няма да му хареса, да го тормозиш за глупости
Елфина, аз си смених АГ-то сега в 9 месец , защото моята лекарка не изражда, а и нали ще раждам в сливен.Отиваш при личния си лекар и той ти издава талон номер 11 за преизбор на АГ
Ние сме добре, вчера ме боля кръста, но днес съм като пушка , това е от нас
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: декември 18, 2008, 17:32:14 »

Публикувана от: zlatomira__ 

хриси , успокой се миличка, всичко ще се оправи не е добре да се приетсняваш , на бебчо няма да му хареса, да го тормозиш за глупости
Слава богу баща ми е по добре вече.
Аз днес си пуснах изследванията,утре ще видим резултатите....
Good luckGood luckGood luck
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: декември 18, 2008, 18:01:20 »

Хриси, радвам се, че баща ти е по-добре good Ще чакаме да кажеш утре как са резултатите!
Аз днес нямам температура, но имам ужасна хрема, а и ходих на работа sad Аз съм на преглед във вторник и нямам търпение да видим бебчо  Wink

Лека вечер мами give_rose
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: декември 18, 2008, 18:02:28 »

Хриси, миличка, и да ти кажа не се притеснявай, надали ще можеш, но поне давай по-спокойно и дано всичко се оправи. Добре, че днес е по-добре. Стискам палци всичко да премине по-бързо.
pikpik, добре дошла и от мен. Лека бременност и често да се отчиташ тук. Ние с теб сме само с 2 дни разлика в термина.
Аз след малко ще тичам на преглед. Този път само тонове ще слушаме, че предния беше много скоро. Ще пиша после. На мен нещо в последно време никак не ми остава време да пиша, че много работа ми се събира  cray , то май за нищо не остава, но поне по празниците ще почиваме.
dani81, ти пак ли си болничка, много е неприятно като нищо не може да пиеш. Бързо оправяне ти пожелавам и се пази. give_rose
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: декември 18, 2008, 20:19:23 »

Искам тук официално да помоля seny да бъде моето щъркелче (хе-хе,да няма накъде да мърда blum ) Сени,много ще се радвам ти да съобщиш радостната вест,когато му дойде времето! give_rose

На милата Хриси й пожелавам скоро да отпаднат притесненията й и татко й да оздравява бързо!

Добре дошла и от мен на pikpik,вече си в нашите редици!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: