Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:24:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140410 пъти)

dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: ноември 28, 2008, 21:33:56 »

Здравейте и от мен smile Роси, много хубаво, че се чувстваш добре и си почивай вече повече good На мен на всеки преглед ми казват размера и колко тежи, на последния преглед беше 900 гр.
Злати, честита придобивка!
Еле, не се ядосвай заради работа give_rose

Лека вечер мами air_kiss
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: ноември 28, 2008, 21:35:01 »

seny, ще я покажа да, но няма да е същата с цветовете защото сменихме цветовете, сега ще ви я покажа от сайта, а после като я сглобим ще я снимам smile Kaчих я вече в галерията си може да я видите.Благодаря ви момичета  gu6
Активен
liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #122 -: ноември 29, 2008, 22:05:29 »

Здравейте мили майчета,

за пореден път благодаря за милите думи и хубавото посрещане!!! heart heart heart

Аз ходя на консултация от началото на бременността ми при Д-р Светлана Лекова в "Св. София" (на Мазнейкова клиниката) и честно казано съм много доволна от нея... досега винаги е била много мила, всеки път ми обяснява всичко за беба и така... Та, когато говорих с нея за раджането, тя ми препоръча да се свържа с Д-р Румен Велев, защото както ви споменах онзи ден аз искам да родя нормално и непланирано по възможност. Той не само изражда естествено, но и бил, по думите на много доктори, много известен и добър в тази сфера.... та така реших да се срещна с него и да поговорим... Разбира се в детайли за раждането не сме говорили защото е рано, но пое амгажимента към мен, прегледа ме и така...Към 17-18.12. ще се срещам пак и тогава ще го обсъдим подробно! Мога да избирам между Шейново и "Св. София", засега смятам да се спра на Св. София.

Моля ви, ако някой е чувал нещо за Велев да сподели мнение, така или иначе сега съм в проучвателен период....

Относно хемоглобина ми изписаха витамин Б комплекс, и голяма доза фолиева киселина, надявам се че така ще го вдигна, въпреки че всички казват, че е нормално при бременните да пада много и бебетата пак да са добре, защото те си взимали всичко, което им трябва, пък за нас каквото остане... Bravo good

Нrisig  надявам се вече да си по- добре с тази кашлица и дано по- бързо излизаш в отпуск след като колежката ти не се съобразява с теб beating

Rossistela едно браво и от мен за името Ема... страхотно е, може би единственото кратко име което ми харесва... аз понеже все по  дълги имена си падам  blush

zlatomira__ легълцето ви е страхотно.. хвърлих един поглед и определено ми хареса

Вие, момичета къде ходите на консултации и къде и как ще раждате, решили ли сте???

Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: ноември 29, 2008, 22:47:46 »

Роси Емма е едно от имената който много харесвам... поздравления  good
като се замисля че и ние трябва вече да се спрем на името  girl_impossible, та най- накрая ще решаваме май в родилното  blum
zlatomira__  поздравления за леглото, нашето вече е в очакване, трябва само да сложа чершавчето и хоп бебо да скача вътре  danceg
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: декември 02, 2008, 13:03:51 »

Здравейте от нас момичета!Сега се връщам от преглед при моята гинеколожка.Каза, че с бебчо всичко е наред, излезнах в майчинство от днес, 100% момче, дори ни направи снимка на тестисите и пишката е много сладко smile Другия петък съм отново на консултация, каза, че ще се виждаме вече по честичко.Каза да си купя нещата за болницата, каза ми какво да си купя и ми даде картона, да е вече във мен.
ками браво на вас много сте бързо smile
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: декември 02, 2008, 13:45:51 »

Златии, честити сини гащи baby_boy Поредната мъжка мама smile
 Роси, избрали сте страхотно име girl_wink
 Лиали, напоследък не чувам добри отзиви за клиниката на Мазнейкови, Шейново е болница с традиции, най-добре там и във ВИП зала. Аз така смятам да направя - с присъствие на таткото и всички екстри good.
  Ние днес сме на ФМ на сърце в НКБ. На предишната, която беше на всички органи всичко беше ок, но решихме да направим и тази.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: декември 02, 2008, 15:19:03 »

Злати честито за новината !!!! smile
Роси Ема е много хубаво име !!! smile кратко и ясно
Активен
zlatomira__
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: декември 02, 2008, 16:05:56 »

Благодаря момичета.... ох колко много се радвам, че ще си имам синче малко smile yahoo
Активен
snegurachka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #128 -: декември 02, 2008, 16:17:44 »

здравейте мами, най - накрая и аз се регистрирах и ще се включвам по-често, термина ми е 13.01. бейби-бой:)
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: декември 02, 2008, 19:28:56 »

Welcome snegurachka
 Bravo имаме си още една мъжка мама, поздравления zlatomira__ ... вие сега чак ли разбрахте за пола, юнака не е искал да ви се покаже по- рано, срамежливец ни е той
Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: декември 02, 2008, 20:40:38 »

(Злате ,и тук честито.бравоооооо за синята новинка baby_boy
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: декември 02, 2008, 20:50:46 »

Златомира, честити сини гащи baby_boy
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: декември 02, 2008, 21:15:58 »

Привет!
Добре дошла на snegurachka,надяваме се да пишеш честичко при нас,сега ще те включа в списъка smile а на Злати-честито за радостната новина Bravo
Много се радвам,да знаете,че на повечето ви допада името Ема,на мен също много ми харесва Емма,но таткото май го предпочита с едно м Wink Благодаря ви за споделените мнения give_rose
liali,за Велев съм чувала много и предимно хубави неща.Те преди време (преди три години) честичко го даваха в действие по БТВ в предаването "Такъв е животът-Шейново",ако искаш намери го някъде из нета си го свали ако не си го гледала.Та само една приятелка имах,която беше раждала при него,но не беше очарована,иначе като цяло е доста популярен...
Иначе на въпроса ти къде ходим на консултации и ще раждаме-живи и здрави,аз,както и предния път-в Св.София /Тина Киркова/ smile

Момичета,скоро ще взема да си прибера заделените придобивки за бебчето у дома (сега си ми стоят в магазина) и ще ги нащракам Wink  Още не съм се спряла на количка,представяте ли си,толкова са ми до болка познати всички с техните предимства и недостатъци,че не мога да реша коя искам girl_impossible И много се чудя дали ми се дават 1000лв,иначе веднага грабвам Мutsy-то..има време...Легълце и кошарка,шезлонг и столче за хранене си имаме от каката,в идеално състояние и хубави.И като заговорих за каката-много е сладка в обичта си към бебето,като ми гали и говори на корема,гушка и дава на сестричката играчки,даже я съветва "да си порасне бебето" и показва как ще я люшка...нищо че самата тя понякога започва да лази и кава "аз съм бебе" smile smile Ще видим кое е по-голямото бебе в скоро време blum
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: декември 02, 2008, 21:19:19 »

Елле,а таткото как се съгласи да присъства....той ли поиска ?  huhhuh.gif
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: декември 03, 2008, 11:15:55 »

snegurachka, добре дошла при нас. На теб не ти остава много време. Леки седмици до финала - ще се радваме да споделяш и ти в нашата темичка.
Злати, честита синя новина stork-boy. Бебко най - после се показа със сигурност какъв ще е baby_boy. Много мъжки мами станахме в темата.
Роси, и аз много съм харесала Musti-то. Такава подарихме на сестричката на милото за тяхната дребосъчка и са много доволни. Но много се чудя между нея и Cangaroo Excess, която също много харесвам, а и е на доста по-поносима цена. Всъщност много ми харесва и Peg-Perego  Skate-а, но е доста тежичка, а и скъпа за това се отказахме от нея.
Кака Стела е много сладка - да я нацелуваш girl_in_love.Толкова са милички и грижовни като решат. И нашата е така. Дано са така щастливи и като се появят бебоците.
А сега малко отчет от мен. Ние снощи бяхме на преглед. Бебко е добре. Расте си, шава си. Маалко по-големичък е от нормите - за около седмица напред. Имаме и много сладка снимчица на личицето - ще я сканирам по-късно и ще ви я пусна. Изследванията ми са ок - хемоглобина още не е паднал под критичното, така че за сега нищо няма да пия yahoo. Аз също ще раждам в Св.София /Тина Киркова/ както предния път, защото моята докторка е там. Много съм доволна - нямахме никакви проблеми и усложнения. Дано и този път е така.
Поздрави на всички мами, целувки на коремчетата и лек ден от мен и бебчо.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: