Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:37:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари,Февруари,Март!!  (Прочетена 140419 пъти)

liali
Ентусиаст
**
Публикации: 115

Вещица и половина

« Отговор #105 -: ноември 25, 2008, 17:39:18 »

Здравейте сладурани,

Много ви мерсим за топлото посрещане, ама честно казано, аз не очаквах друго... толкова сте готини всички!!!!
Попрочетох ви малко от малко, но то толкова време съм изпуснала, че едва ли бих могла да се включа по всички теми които сте обсъждали  sad
Много се радвам, че освен мен има още две майчета дето чакат своите рожби на моя термин, така наистина още по- пълноценно  ще обсъждаме радости и неволи... Хриси, мила нашто съвпадение и с децата верно е изумително, ама вие защо още не знаете със сигурност дали ще е девойка???

Относно работата май верно ще бъде по- добре за всички ни да спираме.... аз дори съм спряла вече де и не съжалявам... всички в офиса ходиха болни от грип на работа доста дълго време и въпреки, че ги молех да стоят далеч от мен, най- накрая ме заразиха и бях болна почти месец, защото както знаем добре и нормални лекарства не можем да пием..... но важното е, че сега сме добре!!!!

Аз да се отчета с най-скорошната ми новина: Вчера бях на среща с доктора, който ми препоръчаха, за раждане, понеже аз наистина искам да родя нормално и без да ми го предизвикват по някакви чужди планове, а само когато моята малка принцеса реши, че иска да излезе. Разбира се ако случайно в последния момент се появи медиицинска причина и със секцио ще раждам, но засега съм твърдо "за" естествено раждане....
Та доктора определено изглеждаше много уравновесен,еродиран и  сигурен в това, което прави... като за първа среща съм искрено впечатлена от него.... дано и за в бъдеще е така Wink

иначе докато бяхме там се възползвах да си видя съкровището, и отново изпаднах в телешки възторг като ми каза колко е голяма...  blush, аз на принципа на старите баби "щом си дебел, значи си здрав", като ми казаха, че е 1кг и 750 грама се зарадвах безумно!!!! Слава богу и другите й мерки съответстват със седмицата в която е!

да ви питам... някой от вас да има проблем с хемоглобина и съответно как го решава ако има такъв????

Сори, че толкова дълго писах, ама ако знаете колко много неща искам да ви кажа и попитам  blush.... явно наитина много съм загубила, че не съм писала по- рано при вас  give_rose give_rose give_rose
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: ноември 25, 2008, 20:23:40 »

liali, добре дошла give_rose Лека бременност до края! Хубаво е , че си почиваш вече good Къде си решила да раждаш?
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: ноември 26, 2008, 13:25:45 »

Здравейте бъдещи мамчета, аз наминавам да ви видя как сте. Оздравяхте ли вече болничките? Аз още съм си с хрема, а и гърлото ме наболява от време на време, но като цяло не се чувствам зле или отпаднала и си ходя на работа. Роси, ти беше писала, че ползваш овлажнител на въздуха, ще разкажеш ли повече - помага ли при хрема и запушен нос, че ние сме на парно, а то доста изсушава въздуха.
liali, добре дошла при нас give_rose и леки последни месеци! За хемоглобина се пускат стандартни кръвни изследвания и ако е нисък твоят доктор ще ти изпише съответните таблетки. Повечето мами последните месеци пият желязо, защото хемоглобина пада - бебчо си взима каквото му трябва. Аз също пих с предната бременност /Малтофер фол/, предполагам и сега ще ми се наложи, въпреки че за момента се чуствам добре, но изследванията ми в понеделник ще покажат. Ти от къде си и къде/при кого си решила да раждаш?
Роси, не е тайна какво работя  girl_wink архитект съм и работя /заедно с мъжа ми/за една строителна фирма. Работата ми е такава, че не е натоварваща физически, но много изтощава психически, особено когато я обичаш и давш всичко от себе си. А в последно време един от колегите е взел да се изживява като шеф и само гледа някой да му свърши работата, пък той да обере дивидентите. Аз пък никак не търпя такива хора и не си мълча много diablo. И сега е започнал да плете интриги и да създава допълнително напрежение. Та като цяло атмосферата е меко казано неприятна и ми убива всякакво желание за работа, но съм обещала на шефа да приключа един проект и тогава ще излизам в болнични-сигурно януари - средата или края. А и с милото пък ми е приятно да работя.
Но да не ви отегчавам с глупости. За бебо май измислилихме име, най-вероятно ще е Теодор и двамата с таткото много го харесваме. То и Тодоров ден е обикновено февруари - март, около термина ми /не съм видяла още за 2009 г. кога е/ така че има голяма вероятност бебо да си дойде с името.
Поздрави на всички и целувки по коремчетата. Аз вторник съм на консултация и ще разказвам повече за бебчо тогава.
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: ноември 26, 2008, 15:43:54 »

Здравейте бъдещи мамчета!!!
 Хайде едно  welcome-2 и от мене на liali !!! Леки последни седмици и една красива принцеса накрая  Baby_G !
 Seny,дано успеете с проекта навреме и да си почиваш вече.Жалко за неприятните емоции в офиса.....Ако успееш да се абстрахираш от средата ще е най-добре за тебе и бебко. give_rose  Поздравления за името-хубаво е! А ние май ще се спрем на Георги- и двамата бъдещи дядовци носят това име.....и затова.Макар,че милото искаше да кръстим бебчо на някоя баба.Обаче какво да направя като не им харесвам имената за момче?!?Mad girl... Аз започнах курса за бременни и ми е ужасно забавно и интересно.Даже вчера завлякох и таткото на една лекция.....
 Нrisig,отшумя ли тази кашлица??До петък ли ще работиш?
 Злате,а ти как си?
     Хайде,сладурки,хубав ден от мен! С интерес следя какво се случва

Активен
hrisig
Сватбен ГУРУ
Публикации: 505

Карина е моята сладка принцеса!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: ноември 26, 2008, 19:42:27 »

elfina [/b] ,още кашлям и то доста,мойта колежка пуши много в стаята и цигарения дим много ме дразни ,а тя хич не се съобразява с мен.ох,кога ще мине и тази седмица и другата до средата и да си оставам в къщи.Направо така ми спи сутрин не ми се става вече.
Сени,не си хаби нервите с такива простаци,на всякъде ги има. smile
liali,ами не знаем с точност защото сега в 7-мия месец ни казаха за първи път пола и то не с 3Д или 4Д  ехограф.Незнам дано познаят ,защото ние си искаме момиченце,но каквото Бог ни даде,да е живичко и здравичко.
Това е от мен за сега. girl_wink
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: ноември 26, 2008, 20:50:54 »

елфина, благодаря добре съм.Днеска бебчо е малко мързелив и не иска да рита само мърда, ама явно защото може би му е тясничко... искам вече да идва декември-януари и да си го гушна
радвам се че всички сте добре  yahoo
хриси оздравявай , че много лошо да си болничка
сени не се ядосвай , не е хубаво за бебченцето
Това е от нас
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: ноември 27, 2008, 14:18:24 »

Злати, равам се, че вече си добре.
Хриси,Oh my ... как може такова нещо, аз съм направо изумена. Гони я да пуши навън diablo - как може да трови теб и бебчо. Много се ядосвам на пушачите, които всячески отказват да се съобразяват с околните! Хайде да минава и тази седмица наистина и вече да си почиваш.
Поздрави и целучици  give_rose, аз няма какво да отчитам днес. Бебо си ритка и е добре. Коремчето ми вече не се побира под бюрото и съм много смешна как стоя, защото като се наведа към бюрото получавам недоволни ритници girl_wink.
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: ноември 27, 2008, 15:30:39 »

аааа Хриси, как така  ще пуши вътре в офиса  gthouh  Че нали приеха закон и забраниха пушенето в офиси и на обществени места.............И аз съм бивш пушач и докато пушех все навън излизах или на определените за това места....Не е хубаво,че Ви трови така !!Хайде бързо да минават дните и да си починеш и да се отдадеш на приятни занимания!!!
 Злате, то почти не остана, мила- докато се обърнеш и януари ще дойде !!
liali, изписаха ли ти нещо за хемоглобина и как се чувстваш??
 Роси,Дани,Elle-я кажете какво се случва с Вас и бебчовците?!?!
            give_rose Целувки на всички !!!
« Последна редакция: ноември 27, 2008, 15:32:20 от elfina » Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: ноември 27, 2008, 22:37:10 »

Аз нямам време тези дни да пиша, само ви чета, ни исках да ви се оплача, че страшно много ме ядосват в офиса шефката и шефа, изобщо дори не се съобразяват със състоянието ми. Днес ми се скараха за чужда грешка, която би могла да е направила напуснала колежка или друг колега, както предполагам и просто не ми го побира ума какви са тези злобари....
 Бебчо иначе е добре heart, нищо ново около бременността ми и огромната ми пупа
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: ноември 28, 2008, 10:43:05 »

Добре дошла и от мен,liali!Пожелавам ти леко и естествено раждане,каквото желаеш,когато му дойде времето!За хемоглобина-и аз в момента пия Малтофер фол за пръв път,никога не ми е бил нисък,и сега не е чак толкова,но за всеки случай-114 беше мин.седмица след изследванията.
Колкото до работата-и аз малко поотпускам юздите,нещо напоследък,откакто влязох в 8-мия имам някакви леки страхове беболина да не тръгне по-рано,независимо че се чувствам много добре и нямам основания да го мисля това...искам да мине Нова година,да си порасне детенцето!В тази връзка-на всички ви ли казват всеки път приблизителните мерки и теглилки на бебчетата?На мен моя доки никога (и с предишната бременност) не ми е казвал колко грама и см е на съответната консултация,само винаги казва на коя седмица отговаря-засега все е напред.Качила съм около 12-13кг досега и постоянно получавам комплименти за добрата си форма,за разлика от първата бременност,когато качих общо 22кг и си бях като цяло по-подпухнала някак...сега на коремче предимно вървя.Нося си нормални дънки с ниска талия и блузки по тялото.Забелязала съм,че ако обличаме по-широки дрехи,то и ние самите изглеждаме...хмм...по-широки,а очертава ли се добре коремчето под блузката изглежда много по-сладко,не мислите ли?
Сени,овлажнител за стаята ползваме в зимния отоплителен сезон откакто Стела направи първия ларингит миналата година.Всъщност не го пускаме задължително всяка вечер,но има ли някой от нас признаци на хрема и особено болки в гърлото задължително го пускаме.На пазара има голямо разнообразие,мин.година имахме много хубав и по-скъп,но нещо се развали и сега ни донесоха някакъв съмсем обикновен-от Джъмбо за двайсетина лева и пак върши работа..
Май много се разписах нещо...поздрави на всички!
Харесва ли ви името Ема?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: ноември 28, 2008, 10:48:27 »

Rossistela като слуша човек и се усеща че се чувстваш добре :)А вие да не би да сте се спрели на име  Wink Ема е страшно нежно good
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: ноември 28, 2008, 10:59:31 »

Благодаря ти,maj4eto!Даа,това е първият ни избор относно името,все пак мислим и други варианти още,но така като се познавам,все намирам по някой кусур на разни други предложения,а Ема...Еми...колкото повече го повтарям,все повече ми харесва LOVING Честно казано,само Еме не искам да й казват blush (както едно време се притеснявах да не казва някой на Стела Стелка pardon ) Харесват ми иначе и Мария,Лора,Ивайла...и други,и други,но...и аз не знам какво но pullpigtails
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: ноември 28, 2008, 11:02:12 »

Ами взимай тогава Ема-на мен ми е фаворит good
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: ноември 28, 2008, 17:30:00 »

здравейте и от нас девойки smile Ние сме добре, пак ритаме малко, но важното е че се обажда от време на време.Днес ходихме с мъжа ми и поръчахме кошарка ще е готова след около 15-20 дни тъкмо когато влезна в 9 месец.Радвам се че всички сте добре  Bravo
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: ноември 28, 2008, 19:46:14 »

Роси, звучиш много добре, както явно и се чувстваш. Дано си така и до края на бременността. Ема е много нежно име Bravo за избора, ако се спрете окончателно на него. Аз даже харесвам много варианта Емма, така че ако наистина ви харесва...значи това е името.
Иначе и на нас не ни казват всеки път мерки и теглилки на бебо, а само дали си отговаря на седмиците.
Злати, честита нова придобивка. Ще я покажеш ли да и се порадваме?
Аз няма какво да отчитам - само минавам да ви видя.
Чао и целувки от нас!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: