Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:19:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Годежен пръстен - 2"  (Прочетена 257891 пъти)

HaT
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 20, 2009, 18:28:47 »

е хайде и аз да се похваля, не е с диаманти, но много си го обичам, пък и аз съм си го избирала, какво да правиш, мъже  blum

* 20072009034.jpg (11.42 KB, 300x225 - видяно 7009 пъти.)
« Последна редакция: юли 20, 2009, 18:32:36 от HaT » Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юли 20, 2009, 22:25:36 »

Bravo Bravo HaT много е хубав, честито, поздравление за избора дано ти носи много щастие Wink
Активен
momi4ezateb
Ентусиаст
**
Публикации: 133

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юли 21, 2009, 07:40:39 »

НаТ,мила страхотен е!Браво за избора!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 22, 2009, 15:04:43 »

HaT честито мила. Прекрасен пръстен. Преди време бях писала относно това, какъв е камъка. Та няма значение дали е диамант или кристал, или ще е без камък. Важното е, че пръстена ти е подарен с много любов, важното е какво символизира. Аз си мисля, че жените които биха се зарадвали на пръстена като символ  са много повече от тези, които го отценят като стойност и цена.  give_rose 
Активен
lyrical_i
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #169 -: юли 22, 2009, 17:46:17 »

Здравейте,

Само да ви кажа, че в крайна сметка реших да правя пръстена за моята приятелка в България -- при SA Diamonds. Г-н Константинов ми показа няколко чудесно изработени пръстена, чиито модели са изработвани по снимка от тукашни майстори.

Края на миналата седмица фиксирахме параметрите на камъка и го поръчахме. Той пристигна днес и ходих да го разгледам. Супер яко изглежда!

Сега всичко е в ръцете на златаря и моделиера ...

Btw, относно евреите, които по-горе цитирах -- оказаха се големи хиени. Загубих две седмици да преговарям с тях относно модела, качеството на камъка и цената. Накрая уж се споразумяхме за нещо, но ми казаха, че трябва да ги чакам още една седмица да потърсят такъв камък. В крайна сметка, като им обясних, че времето ми изтича, те ми направиха оферта с безобразно висока цена и аз директно им казах да си гледат работата. После странно как изведнъж намериха камък и се върнаха към старата цена. И като си представя, че бях готов да платя по интернет на тези хора и да чакам да ми пратят пръстен...  crazy
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 22, 2009, 17:49:44 »

Да се похваля и аз - това е избора на милото  yahoo danceg heart heart heart
Тайно, без изобщо да усетя, взимал, мерил милия  Bravo

* P1040254.jpg (75.75 KB, 1940x1260 - видяно 869 пъти.)
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 22, 2009, 21:59:40 »

Да се похваля и аз - това е избора на милото  yahoo danceg heart heart heart
Тайно, без изобщо да усетя, взимал, мерил милия  Bravo
Bravo Bravo Bravo честитоооо!!! Като го гледам моя е почти същия, даже едно към едно и много си го харесвам. А като си го гледам си мисля колко много обичам милото give_rose Носи го със здраве мила vesince.
Активен
HaT
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 23, 2009, 05:54:20 »

Eх че хубаво пръстенче  Bravo и аз много харесвам класическия годежен пръстен, vesince, супер е.

Благодаря Ви момичета, аз също съм на мнение че пръстена трябва да е подарен с любов и няма значение колко струва. Но ако има възможност нямам нищо против скъпите пръстени  Wink
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 23, 2009, 09:38:50 »

Напълно съм съгласна с теб HaT  blum Имам едно въпросче момичета. На сватбата може ли да нося годежния пръстен или само халката? И ако може на коя ръка да го сложа?
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 23, 2009, 09:45:10 »

Петрова аз си носих годежния на сватбата, но беше на лявата ръка.И досега така си го нося.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юли 23, 2009, 09:47:51 »

И аз си го носих на сватбата, както и преди това на средния пръст на дясната ръка, понеже малко ми хлопа на безименния.
Сега съм го преместила на средния пръст на лявата и така си ходя.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 23, 2009, 09:54:56 »

@}->--мерси момичета, значи трябва да е на лявата. Свикнах да е на дясната и то на безимения пръст където ще е халката. Даже като ходих да го стеснявам, че беше голям го мерих за дясната, понеже на лявата са ми по дебели пръстите защото тя ми е водещата ръка с нея правя всичко, на средния пръст абсурд да стане tease Благодаря, че ви има kiss air_kiss
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юли 23, 2009, 10:05:14 »

Сега се сетих, че приятелката ми си носи нейния на безименния на дясната, заедно с халката, така, че ако си отиват като пръстени, пак е вариант. Ако ти харесва разбира се, просто идея  good
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юли 23, 2009, 10:09:13 »

Благодаря милички  give_rose  , по въпроса за парите хич не смятам да се впускам в обяснения, то е ясно...
А и да не беше диамант, пак щеше да ми е супер скъп на сърцето, поради вида на моето бъдещо мъжле - милия е нулев романтик, но доказа, че кадето трябва - знае  heart heart heart
А иначе това за носенето ми беше следващия въпрос, но виждам вече е отговорен  girl_wink
petrova83 като нищо може да са едни и сащи.....
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #179 -: юли 23, 2009, 11:15:59 »

То си имаше отделна тема за носенето на пръстените и халката. Та там има много информация.
Като цяло православните носят халката на дясната ръка на безименния пръст, а годежния на лявата. При католиците е обратното, затова по всички филми е различно от нашите традиции. Но от това правило изключения се правят по различни причини. Майка ми, примерно, си носи годежния зад халката на безименния на дясната ръка, защото и пада иначе. Аз ще си ги нося, както си му е реда, но просто защото така ми харесва, не защото е правило.

Със сигурност знам,че в църквата и в гражданското държат да се сложат н адясната ръка халките. Или поне така бяха казали момичетата. А и е нормално, товаса си нашите традиции. от там нататък на който, както му харесва и както му  е удобно.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: