Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:57:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Годежен пръстен - 2"  (Прочетена 257725 пъти)

jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 20, 2009, 18:00:53 »

здравейте бъдещи булки  Bravo въпреки, че моят годежен пръстен го получих на 18-ти октомври, имам чувството, че е било вчера. много съм щастлива, беше много неочаквано. искам и аз да спедля радостта си с вас за бъдещатата сватба yahoo която ще е на 2 Май.
Моят бъдещ съпруг  smile е от по притеснителните, и предложението му въпреки това си беше доста романтично. трябваше да излизаме с приятели на механа, а той през цялото време ходи след мен и ми се моли да се нагласй по-бързно, защотото искал преди това да сме пиели по нещо някъде само 2-мата. аз категорично отказвах, защотото така и така ще излизаме, защо и преди това да ходим на друго заведение и умишлено се опшитвах да съботирам това негово желание, като се бавех с грима и тоалета, но уви, не се забавих достатъчно и трябваше да излезем по-рано. и така отидохме на едно по-тихо и приятно заведение и той порча бутилка червено вино и аз му викам, добре, за какво ни е сега, след 40 минути имаме среща с приялите как ще го изпием и той ми казва, спокойно не се притеснявай, и така донесоха ни виното и останахме сами и той започна да заеква, да се поти да се черви и накрая събра сили и ме попита ще се омъжиш ли за мен. аз не очаквах......той извади кутийка във формата на сърце и ме попита пак, а аз викам"Да бе да.....ти се майтапиш" и той отвори кутийка и така разбрах, че наистина е сериозен и естествено казах ДА. сега тече трескава подготовка за сватбата, защото остана малко, а няма да е никак малка, надявам се всичко да е ок. прилагам и снимка на пръстена си, защото както казах, много съм щастлива! danceg

* SP_A01111.jpg (13.04 KB, 400x300 - видяно 5178 пъти.)
Активен
snowhite
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 21, 2009, 10:30:20 »

Прекрасен пръстен, jozka  Bravo Обожавам сърца и големи камъни. Абе въобще, блясък да има  Love
Да ви носят много щастие пръстенчетата.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #107 -: март 24, 2009, 00:00:23 »

Моя пръстен го купихме двамата. преди това се опитвах да обесня на милото какво искам и после той ми показа какво смята да ми купи.  shok olele shok olele Как не останах там пред магазина не знам...и го хванах и му показах какво искам. Мерих и ми го взе, той пък си беше като за мен правен. Сега си чакам предложението. Когато дойде, тогава. Искам приказката да си дойде сама. Може да си е у дома пръстена, но кога и как ще ми го даде си е вече избор на слънцето ми.
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 28, 2009, 11:45:02 »

благодаря много snowhite, и аз много си го харесвам, най-вече заради това, че изобщо не знаех, че мисли да ми предлага  Love girl
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #109 -: март 29, 2009, 23:46:46 »

Ето го и моето пръстенче  Ashamed

* DSC00303 (500 x 375).jpg (29.43 KB, 500x375 - видяно 449 пъти.)
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 30, 2009, 14:41:55 »

sestri4kata - много е красив поздравления, щастлив семеен живот ви пожелавам
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 30, 2009, 15:36:47 »

Страхотен пръстен, наистина! smile
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 30, 2009, 22:32:55 »

Хихи.. Сега ми е смешно като се замисля. Но моят пръстен аз си го избрах сама. С моят любим нямаме еднакъв вкус и той беше решил, че е по - удачно да изиска моето мнение и аз сама да реша кое е най - красивото за мен. Ето го и моето пръстенче
Активен
nelita79
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #113 -: април 01, 2009, 17:23:29 »

"според американците мъж, който не може да подари пръстен с диамант на стойност минимум 2.5 пъти от месечната му заплата се счита за неблагонадежден"
Това е от няколко страници по-назад smile Измислено е, очевадно, от американските търговци на диаманти. Мисля, че ще счупя главата на милото, ако ми подари такъв скъп пръстен, който (познавайки се) мога и да изгубя като нищо...
Иначе, харесва ми, че моят е с диамант (много семпъл, с диамантено сърчице), но е важно чувството, с което го е избирал, крил, и поднесъл smile Освен всичко друго, е красив по мой вкус, което ме изкефи - значи все пак ме познава малко от малко  pleasantry

А размера, момичета, ще умрете от смях, беше точно толкова голям, колкото да го сложа, и повече да не го сваля! Свалих го в магазина, с бижутерийното трионче, след няколко дни мъки sad Което не ми помрачава щастието де, поне имам идиотска история за внуците Wink Много мерак ми беше да ми стане и да не се наруши романтиката на момента, и го напъхах по чудодеен начин, ама послееее....  shok

Между другото, беше удоволствие да разгледам пръстените на всички ви - толкова красота, и всеки е специален по своему, и се "вижда" направо как са изпълнени с нещо по-особено (с любов, демек)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #114 -: април 01, 2009, 17:33:07 »

Аз също казах на моя мъж, че не искам с диамант. Някак си снобарско ми изглежда задължително! да е с диамант. Който може да си го позволи, разбира се, но да се напъваш въпреки бюджета ви, това вече ми е страшно глупаво. Аз не искам да ми е с диамант, защото и аз си ги свалям и после не се сещам понякога къде са..../сегашните ми пръстени/
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 01, 2009, 17:38:18 »

princesata9, честито, много ти е хубав пръстенът good Според мен няма лошо, че ти си си го избрала, аз също направих така с моя.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 01, 2009, 18:40:01 »

nelita79, много свежо Shrek! Пръстенчето се оправя, важна е емоцията! И моето по размер хич гоняма, но е в другата посока и сега си го нося на палеца. Не ми се смалява, защото знам, че при бременност пръстите МНОГО надебеляват и не се смаляват след това, така че са излишни упражнения (живот и здраве girl_wink) Пък и моето си съображение, че се обичаме каквито сме и няма да се опитваме насила да се променяме
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 01, 2009, 19:52:03 »

princesata9, честито, много ти е хубав пръстенът good Според мен няма лошо, че ти си си го избрала, аз също направих така с моя.

Еми сметнахме, че така ще е по-добре. Благодарско иначе smile
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 01, 2009, 20:58:08 »

girl_impossible jozka ти имаш като моя пръстен  girl_impossible
Как така? Май е идвал до Варна твоят годеник. И знам от къде даже го е купил.  smile
аз много си го харесвам пръстена. Много е нежен и толкова голямо сърце....
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 03, 2009, 09:01:36 »

ето го и моя годежен пръстен, и аз си го избрах сама  blum
на живо е по-хубав, но не можах да му направя хубава снимка  give_rose

* passimage.jpg (62.48 KB, 360x260 - видяно 6534 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: