Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 21, 2025, 20:10:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Добрич?  (Прочетена 154719 пъти)

StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 29, 2009, 18:08:33 »

Поздравления за оркестъра. Определено правилен избор.
А относно ресторантите - а какво ще кажете за градината на Летния театър. Лично аз имам позната, която миналата година си прави сватбата там и остана много доволна. Гледах снимките и и всичко беше направено много красиво. С тези хубави беседки, които сложиха наскоро мисля, че може да се получи невероятна обстановка също.
Активен
silvanka
Ентусиаст
**
Публикации: 94

Ние-това е повече от аз и ти!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 29, 2009, 22:19:37 »

Някой може ли да сподели някакво впечатление от сватбена агенция "Приказка". Гледах сайта им, но не открих снимки на украсени от тях ресторанти, а в същото време ми ги препоръча собственика на "Резиденция" и честно казано бегло познавам собственичката, много ми е симпатична, но не мога така на доверие, иска ми се да видя някакви снимки преди изобщо да ги безпокоя Yes
Активен
silvanka
Ентусиаст
**
Публикации: 94

Ние-това е повече от аз и ти!

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 29, 2009, 22:21:33 »

Ааа, да и на нашата сватба ще свирят оркестър "Извор", снощи ги капарирахме yahoo yahoo yahoo
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 30, 2009, 08:31:44 »

силванка аз ходих на една сватба организирана от тях и честно казано не бях впечатлена. Отделно една приятелка се опита да потърси услугите им, но нещо несериозни й се сториха. Не знам до колко варненски агенти биха се съгласили да работят в Добрич, но и това е вариант. В разговор с тази приятелка стигнахме до заключението, че цените на агенцията, която аз ползвах от Варна, са по-ниски от добричките.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 31, 2009, 22:58:19 »

Искам само да споделя с вас, че когато търсих агенции за украса ми казаха,че във Варна едно облекло за стол е 5 лева,а в Добрич са 1,20 или 1,50 с панделка.
Още нещо – майка ми беше облякла един  такъв бял стол и в къщи, и когато бях с роклята и булото стоеше много по– добре,отколкото с обикновен. Girl_hide
                              Между другото да си кажа и аз мнението за Резиденцията – по принцип много харесвам ресторанта и с родителите ми ходим там почти всеки петък или  събота , но за сватба не мисля,  че е много удачно.Ако е вътре, ресторанта е като на две нива –има едни две стъпълца и като танцуват хората е много неудобно.А отвън  около басейна е хубаво,но хората, които са отдругия край на басейна все едно не са на сватбата –почти нищо не се вижда, а и ако е вечерна в повечето случай има и редовни клиенти.Ако е малка сватбата и се побере в едната част е добре,но ако се прасне около басейна –не се вижда нищо. Това е личното ми мнение , не ангажирам никой,но ако поръчвате ресторатна за по голяма сватба първо отидете и седнете в отсрещния край.
Активен
illy_slance
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #140 -: февруари 01, 2009, 14:27:02 »

matsinka, моля те кажи ми в коя агенция в Добрич си намерила 1,50 лева калъфи за столовете, защото влизах в сайтовете на някои агенции и там пише че са 3 лева на бройка без панделките. може и аз да не търся кадето трябва
Активен
elica_n
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 02, 2009, 10:33:42 »

Здравейте, момичета! Агенцията за украса на ресторанта , която ние сме избрали е романтика и при тях калъфите за столове са толкова.Някой има ли впечетление от тази агенция.
Активен
elica_n
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 02, 2009, 10:38:24 »

illy_slance на агенция Романтика калъфите бяха 1,20 или 1,50 взависимост от материята и панделка 0,30 - бяла или0,50-цветна
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 02, 2009, 21:13:40 »

Ами Романтика.Но това беше преди три месеца и сега може да имат промяна в цените.Но поне такива бяха.
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #144 -: февруари 03, 2009, 14:57:47 »

Здравейте момичета!

И аз съм от Добрич, но от 10 години не живея там. И въпреки това и нашата сватба ще е в Добрич.  yahoo
Ох да си кажа и аз докъде съм стигнала. Запазихме си дата в Обредния дом - 20.06.2009г. от 16:20.
С дрехите и другите финтифлюшки не срещаме трудности, но РЕСТОРАНТА....................!!!!!!!!!!
Сватбата ни няма да е голяма - мах 50 души, и тъй като по Коледа видях колко красива е станала Градската градина, минахме от там и влязохме в ресторант Мечокът Бен. Ако имате впечатления за този ресторант, моля споделете.

Моят съпруг е от Разград и неговата рода ще трябва да нощува на хотел. Видях във форума е писано за Хотел Ханъ. Дали някой е нощувал там вече?
Ох много ми е трудно от разтояние да организирам всичко.  huhhuh.gif
А и може ли да споделите колко струва на наемеш някой от гореспоменатите оркестри?
Активен
elica_n
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 03, 2009, 16:29:36 »

Здравей, grahovaprinces добре дошла във форума  Bravo !
Мисля че мечока Бен за сватба с около 50 човека е супер, обстановката е приятна и ястията също макар,че не съм ходила там на сватба но на свободна консумация е добре.За оркестрите над 600лв са и двата 600лв - Гочетата и след 24.00часа плащаш по 100лв на час, а Мелодия ми казаха 650лв но незнам при тях дали ще е се доплаща след полунощ.Незнам каква е цената на нощувка в резиденцията ,но мисля че там не е мн зле за нощувки, иначе спорт палас е 46лв двойна стая
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #146 -: февруари 03, 2009, 17:42:49 »

Благодаря ти elica_n! Но се оказва, че няма да е в Мечока Бен. Преди минути разговарях с управителя....  cray Сега ще се наложи майка ми да ходи по ресторанти и да организира нещата, а толкова не исках да я ангажирам! Но няма как! Ние живеем в София и само по телефона не става.

А освен Резиденцията, кои други ресторанти са подходящи за лятна сватба? Толкова отдавна не съм се разхождала из Добрич, че съм забравила всичко!!!
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 04, 2009, 08:59:24 »

grahovaprincesa  Welcome
Първо относно ресторантите - Летния театър проверявали ли сте? А също и Спорт палас (сега май е Грийн палас). Относно цените на нощувките - май там е най-евтино. Може би и Ханъ е евтин, но пък обстановката е малко по-зле (ако случайно не са го оправили скоро). Все пак за една или две вечери - не е края на света.
Относно оркестрите - обикновено всички са с подобна цена и уговорката до 12. След това се заплаща на час допълнително в общия случай по 100лв.
Успех!
Активен
grahovaprincesa
Професор

« Отговор #148 -: февруари 04, 2009, 09:48:16 »

Благодаря ви момичета!  smile
От днес майка ми ще ходи да провери за ресторантите, и ще пиша какво е станало.

А вие как мислите да ангажирате своя фотограф и видео оператор. В смисъл за колко часа и къде да снима. Дали да дойде от вас като ви вземат младоженеца и кума или .......На мен ми се иска когато ме вземат от вкъщи да се заснеме с камера цалата олелия  pardon после церемонията в Обредния дом също, която е знаете около 15 минути, и след това веселбата от ресторанта, или поне по голямата част от нея.
Но и снимките на хартия са много традиционен спомен, който искам да остане. Все пак око да види и ръка да пипне  smile

Кас се договаряте вие с вашите оператори?
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 04, 2009, 09:52:55 »

при нас оператора си беше с младоженеца от самото начало (отиде у тях) и до края на празненството - всичко. Според мен задължително трябва да снима у вас, като те взима младоженеца. Много се смях като гледах как се пазарят на вратата с брат ми. Нямаш друг шанс да видиш това, ако няма оператор. Фотографа при нас не ходи само в кумовете, защото не ни паснаха времево нещата, но иначе и той беше до края. За мен снимките на хартия са си класика и без тях не може. В крайна сметка след време остават само те.  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: