Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:05:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на eli_m 8.11.2008  (Прочетена 69670 пъти)

kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 22, 2008, 18:30:48 »

леле колко си напреднала докато аз липсвам.... аз съм за пеперудките,по любовни ми стоят някак си  girl_wink
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 24, 2008, 16:37:29 »

Сладурки да ви се похваля как ме изненада милото за рождения ден...Подари ми огромен букет от 25 червени рози! blush Щях да падна като го видях на вратата с цветята! Oh my ... Ама толкова ме изненада,че чак се просълзих! Той редовно ми подарява рози, ама по една или три, а снощи ...направо са размазах от кеф.  tease Освен това ми подари и една гривна! Много е красива и ще я използвам на сватбата! Като цяло изкарах много приятен рожден ден с кумовете ни!

Момичета да ми стискате палци...утре съм на пробна прическа и пробен грим! Ще поръчвам букета и бутониерите! Тортата и питките! И за последно ще се уговарям за украсата и цветята! Очаквам да са доста натоварени два дена, но важното е да свършим всичко запланувано!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 24, 2008, 17:26:40 »

Натоварени, но пълни с емоции дни smile
Да не забравиш да се снимаш с прическта и грима  girl_wink
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 24, 2008, 17:37:46 »

Успех във всичко  Good luck
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 24, 2008, 18:03:48 »

Ели, успех и от мен!
Поздравления за изненадата, пожелавам ти все така да си те глези и някой ден и със 100 рози да те изненада!  Bravo Wink
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 26, 2008, 11:38:18 »

Я кой си имал темичка.
Аз покрай тази сватба изтървах малко организацията ти, но обещавам да наваксам.
Все пак ти пожелавам спокойни последни предсватбени дни и много късмет във всичко, определено ще е ти е нужен в някой моменти...smileWinksmile
И искаме снимки с всичко - прическа, грим, рокля....
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: октомври 26, 2008, 11:42:20 »

Чак сега виждам твоята темичка! Как върви подготовката, до къде стигна, какво остана? Още не съм прочела цялата тема, но сега ще наваксам  girl_wink
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 27, 2008, 08:54:39 »

Ели , давай снимки от пробните прически и грим  Wink

А изненадата е била супер  Bravo
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 27, 2008, 11:08:18 »

Ели, как мина пробната прическа? Доволна ли остана от резултата?
Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #69 -: октомври 27, 2008, 13:28:14 »

Радвам се за теб, Ели. Да си жива и здрава и още по-големи букети да получаваш! оттук нататък само красиви изненади.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 27, 2008, 13:38:52 »

Момичета-кокичета,
минавам само за минутка...за да ви информирам за изминалия уикенд!
Пробната прическа стана една към едно с това което искам! Като видях момичето /фризъорката/ едно младо...викам си ще се разочаровам! Дадох й една снимка и обясних горе долу какво искам и тя го направи едно към едно! Вечерта чак се сетих да се снимам, защото цял ден тичах по задачки...абе лудница! И от пробния грим останах доволна, ама го изтрих веднага, защото все пак е вечерен и не вървеше да обикалям насам натам с него! После имах среща с момичетата за украсата на ресторанта...направо камък ми падна от сърцето, най-накрая ме разбраха какво искам! На края на деня успях да поръчам и моя букет и букета за хвърляне, и бутониерите! Ще намеря подобни снимки, за да ви ги покажа! Иначе букета ще е с бледо лилави рози и бели орхидеи и едни голями зелени листа! Букета за хвърляне е три бели рози и едни зелени цветя, ама забревих как се казваха! Бутониерите са от орхидеи! Тук имам един въпрос дали бутониери да имат само родителите, кумовете и шаферите.... или и на брат му, брат ми и жена му?
На нас ни остана само тортата и питите да се поръчат! Ракията да се вземе и сме готови!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: октомври 27, 2008, 13:42:11 »

Ели при нас бутониери от орхидеи имаха само кумовете и младоженеца. За близките роднини бях взела от цветчетата за закичване, които се продават в сватбените магазини, но от по-скъпите и аз имах от същата серия на главата си. А на останалите гости бяха други, малко по-обикновени.
Честно казано ми се видя безсмислен разход и на другите да има орхидеи, а и цветчетата по-лесно ще си ги запазят за спомен.
« Последна редакция: октомври 27, 2008, 13:53:58 от svetli » Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 27, 2008, 13:50:55 »

Ели, браво, бе девойко хубава!  Bravo Колко работа си успяла да отметнеш за 2 дни!  Bravo А и щом нещата се получават, е още по-хубаво!  Bravo good

При нас родителите имаха изкуствени ботуниери, но по-големи и красиви от на останалите гости, естествено smile Милото няма братя и сестри, аз поръчах за моята сестра гривна от живи цветя, ама тя така или иначе го играеше шаферка, ама и да не беше, пак щях да й поръчам, а за мъжа й - изкуствена ботуниера, но пак от по-специалните беше, същата както за родителите
А ботуниери от живи цветя имаха само кума и младоженеца, а кумата - гривничка като сестра ми.
Според мен не е задължително братята и сестрите и техните половинки да са с живи цветя, но все пак не е лошо да са с малко "по-специални" ботуениери от останалите гости.  good
Всичко зависи от финансите, естествено.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 27, 2008, 15:06:07 »

Ели,

Ч.Р.Д. на патерица и браво на твоето момче за изненадата  Bravo

за бутониерите - аз бях взела гривни и бутониери за родителите, кумовете, шаферите (тук включвам сестра ми и неговия брат), а също и за моите 2 баби и неговите баба и дядо

никото другиго с нищо не закичвах
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: октомври 27, 2008, 16:08:18 »

според мен бутониери трябва да има младоженеца, кумовете, родителите и братята и сестрите ви, т.е. най-близките.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: