Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:02:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на eli_m 8.11.2008  (Прочетена 69667 пъти)

krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 17, 2008, 10:41:13 »

Страхотна песен!  Bravo Bravo Bravo
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 17, 2008, 13:43:15 »

eli_m, със закъснение, но честита темичка и от мен.  give_rose Изчетох я и съм сигурна, че ще си прекрасна. Роклята е невероятна.  Bravo  Украсата и букета също са много впечатляващи.
Извинявам се, но съм пропуснала в кой ресторант ще сте. Менюто ми се вижда изобилно и звучи интересно.
А ще има ли продължение на сватбата след ресторанта?
Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #47 -: октомври 22, 2008, 00:30:48 »

Всичко е много красиво мила, роклята - супер е, вторият букет и украсата. А с тази стена ще бъде много тържествено и ще се създаде топла атмосфера.   
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 22, 2008, 08:11:48 »

Благодаря ви Nataliya и Еxpert!
При мен малко се закучиха нещата!  sad Нещо явно не се разбрахме с девойките за украсата, та мисля голяма част от украсата да си я правим ние! Та сега пада едно търсене на разни нещица! Дала съм етикетите за бутилките и поканите за майките да ги напечатат, пък да видим какво ще стане!
Тези дни ще седна да си направя нещо като номера на масата и меню! 2 в1! Ще видим какво ще измайстора! И тейбълките ще си правя сама! Както се казва ще падне труд и творчество!
За съжаление не можах да си снимам роклята! sad Никой не успя да ме види с нея, даже и майка ми! pardon Вече си я прибрах, заедно с всички останали неща. Но е при свекърва ми. Там е и костюма на мъжа ми, и всички неща за сватбата! При мен са само бижутата. Та това е около мен. В рожденна дупка съм, в предсватбена депресия и въобще..... cray
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 22, 2008, 08:47:05 »

О не се отчайвай, всеки има временни гадни настроения, но всичко ще се нареди  good. Имате достатъчно време до вашия ден, за да се справите с останалите дреболии.  butterfly  Не се отказвай за украсата- направи нещата така както ти смяташ. Когато сам си търсил, мислил и правил част от дреболиите, удовлетворението после е много по- голямо.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 22, 2008, 08:52:21 »

хей, булкааа,

спокойно и хладнокръвно

за 2в 1 - аз направих меню и на него бях сложила номерата на масите

а тейбълките си ги направих в публишъра на MS OFFICE,като си вмъкнах една картинка на бли рози, която пък си намерих в гугъла, избрах си формата на тейбълките в публишар, импорт пикчър и ... после само написах имената, бях ги направила по 6 тейбълки на 1 стр. формат А4 и ги принтнах на светъл картон - продават ги във всяка книжарница
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 22, 2008, 09:00:54 »

Хейййййййййййййййй Ели що си се отчаяла така бе мила няма страшно всичко ще се нареди ама и аз бях така като се замисля ама като мине как ще се смееш само  blum blum
няма сташно мисли само колко прекрасно ще си искараш  good
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 22, 2008, 09:01:54 »

Хей, Ели, Аз колко съм отвеянааааааа tease Честита темичка мила! То ще дойде сватбата,  а аз блея някъде pleasantry Разгледах подробно всичко и мога само да ти кажа едно голямо браво!!!! Всичко е много стилно, красиво и направено с вкус! А роклята е  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Нямам търпение да те видя облечена в нея и сияеща от щастие в сватбения ти ден! А какви са тези рожденни дупки! Слагай голямата усмивка на лицето и стагай парти  blum Сигурна съм че сватбения ви ден ще бъде красив, емоционален, изпълнен с много любов и щастие, като гледам колко много влагаш в подотовката. Е ако ти кажа, успокой се, на дали ще щракнеш с пръсти и ще ти мине, но ти пожелавам леко да минат тези последи 17 дни, ако не се лъжа. Имаш достатъчно време за всичко!  good И им се наслаждавай, заото после цялата еуфория по подготовката  много ще ти липсва. Поне на мен ми беше така. Чак се чудех какво да правя pardon

Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.

Браво на вас! blum

ПП: Я да ти  пооправя малко настроението. Мен като ми е кофти си пускам ето такива песни и правя като това човече из цялата къща danceg danceg danceg yahoo yahoo yahoo  Горките ми съседи..... pleasantry

http://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec&feature=related

tease tease tease tease tease
« Последна редакция: октомври 22, 2008, 09:20:23 от Bybet0 » Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 22, 2008, 09:20:11 »

Благодаря ви момичета за подкрапата! give_rose
Много сте мили. Какво бих правила без вас - незнам. blush
Благодаря ви, че ви има! Flower
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 22, 2008, 09:23:00 »

ели,

всички имаме такива дни, успокой се, събери си мислите и ... ако ти е напрегнато ... вземи една хубава книга, почети час - два и .... после ще се почувстваш по-добре!!!

хмм.... стига да не си на работа, че иначе ....
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 22, 2008, 09:50:23 »

Избрах си тези тейбълки и тези номерца. Какво ще кажете? Тия пеперуди много не ми се връзват, ама...освен да ги редактирам да са с рози!

* 000452793.jpg (16.11 KB, 490x344 - видяно 327 пъти.)
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 22, 2008, 09:53:16 »

Избрах си тези тейбълки и тези номерца. Какво ще кажете? Тия пеперуди много не ми се връзват, ама...освен да ги редактирам да са с рози!

На мен много ми харесват. Пеперудите не ти се връзват на темата или не ти харесват?
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 22, 2008, 09:53:57 »

или пък да са по-мънички и между тях розичката, все едно санацветето, или пън направо само 1 пеперудка върху розичка;

на мен и така много ми харесват
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 22, 2008, 10:02:35 »

Напротив, много ми харесват!
Но като цяло темата е лилаво! Цветята са рози иникъде няма пеперуди. Макар че като се замисля мога да сложа и на другите неща, а даже и една за фасон на булчинския букет и готово! pardon
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 22, 2008, 10:13:59 »

Ели хич не се тормози- това с предсватбената треска и депресия е нормално, всеки го изкарва, ама по различен начин- някои се потапят в спомени, други като мен си оревават роклята  blush и я преправят в последния момент (3 дни преди сватбата  tease), или пък го удрят на непукизъм, абе всичко ти е позволено сега....

Най- важното е че имаш време - до 8 има над 2 седмици... Няма невъзможни неща  girl_wink Ще успееш с всичко и ще е повече от прекрасно  girl_wink

Тейбълките и номерата са много красиви, и с рози ще е добре, и с пеперудки  good
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: