Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 19:25:22

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 3  (Прочетена 169790 пъти)
 
Zahira
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2242


Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: октомври 24, 2008, 11:40:10 »

Gucci, Miravarna благодаря за рецептите - и трите изглеждат много вкусно та ще видя коя ще избера да направя, но през уикенда, че днес съм планувала да правя гъбена каша и пълнени чушки с яйца, копър и сиренце.
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2476


Дива и щастлива.....


Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: октомври 24, 2008, 12:07:05 »

Аз сега нямам възможност да се вихря из кухнята, че нали сменяме дограмата... сега кухнята ми е разбита тотално  tease та вчера за вечеря съвсем набързо правих пълнени домати и пикантна наденица на фурна. Доматите ги издълбах, а вътрешността им смесих в една купа заедно с 1 чушка, малко гъби(от буркан) и крема сирене . С този пълнеж напълних доматите, станаха много вкусни  good
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: октомври 24, 2008, 12:19:44 »

Аз съм в чуденка тази вечер какво да готвя на милото blush хич не ми се готви-мислех зелеви сърми да правя<на магги> ,после пилешко филе с нещо си,ама мързела ме е налегнал и накрая или ще вечеряме навън или ще иде миш-маш blum
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: октомври 24, 2008, 12:50:18 »

Zahira, прибавям още едно предложение за супа от тиква. Сваряваш картофи и тиква в съотношение 1:3 в полза на тиквата, като към тях прибавяш зеленчуков бульон и зехтин. Когато всичко е готово  ги пасираш. Прибавяш 250 мл течна сметана, 3-4 триъгълничета топено сирене и маслини нарязани на кръгчета / 4-5 бр/. Слагаш го пак за малко на котлона да стане хомогенно, а като сервираш украсяваш с капчици сметана.
Аз я правих миналата есен и много ни хареса.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: октомври 24, 2008, 17:44:47 »

Дойде ми музата danceg danceg ще правя пилешко филе в було с кашкавал и сметанов сос и ориз със зеленчуци,а за десерт-сметанова торта blum
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 8604


·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·


Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: октомври 24, 2008, 17:47:14 »

Дойде ми музата danceg danceg ще правя пилешко филе в було с кашкавал и сметанов сос и ориз със зеленчуци,а за десерт-сметанова торта blum

Охоооо, значи идваме у вас на вечеря!!! blum
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52



Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: октомври 24, 2008, 21:23:19 »

здравейте момичета
имам един малко глупав въпрос-можели да се направи боб на фурна в иенаглас тавичка
много искам да направя боба на Гучи обаче нямам гювеч а незнам дали ще стане в иена
благодаря ви предварително give_rose
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: октомври 25, 2008, 00:15:45 »

здравейте момичета
имам един малко глупав въпрос-можели да се направи боб на фурна в иенаглас тавичка
много искам да направя боба на Гучи обаче нямам гювеч а незнам дали ще стане в иена
благодаря ви предварително give_rose

Аз лично не виждам причина да не стане  girl_wink

Уикенда съм решила да готвя нещо на милото. Той ме тормози от много време да му направя дробсърма, но аз все се дърпам...много сложно ми се струва. Вие какво ще кажете по въпроса? Трудно ли се прави? girl_impossible
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1317



Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: октомври 25, 2008, 00:26:44 »

Еличка , с любов всичко става  girl_wink Опитай и успех  good
Немога да кажа как става , понеже не съм правила  blush

А за боба - и аз невиждам причина да не стане  girl_wink
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #309 -: октомври 25, 2008, 05:40:06 »

здравейте момичета
имам един малко глупав въпрос-можели да се направи боб на фурна в иенаглас тавичка
много искам да направя боба на Гучи обаче нямам гювеч а незнам дали ще стане в иена
благодаря ви предварително give_rose

Дани, аз лично моят фасул винаги го правя на фурна в иенска тавичка.Винаги ми става невероятно вкусно.Моят е от консерва и е готов трябват ми 10 мин за да се обвари.Но в случай,че твоят не е консервиран аз лично винаги слагам 1 лъжица ракия във водата , така омеква и се сварява бързо  особено смилянският фасул който много обичам.
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52



Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: октомври 25, 2008, 19:15:10 »

момичета много ви благодаря за отговорите и съветите give_rose
Активен
dantelina
Ентусиаст
**
Публикации: 52



Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: октомври 25, 2008, 20:22:46 »

juji понеже не съм в бг и нямам ракия уиски става ли
Gucci ти изобщо ли не го накисваш боба на фурна защото аз по принцип като го правя на котлона го накисвам 10-12 часа
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1317



Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: октомври 25, 2008, 20:41:38 »

Аз пък слагам захар и се вари бързо  girl_wink 1 ч.л.

чувала съм и за сода че като се сложи и се вари по-бързо , ама малко се слага от нея  smile
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: октомври 25, 2008, 21:06:48 »

Аз пък слагам захар и се вари бързо  girl_wink 1 ч.л.

чувала съм и за сода че като се сложи и се вари по-бързо , ама малко се слага от нея  smile


Аз го кисна една вечер за да уври по-бързо. Мъжа ми ме научи  blush
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: октомври 25, 2008, 21:18:17 »

juji понеже не съм в бг и нямам ракия уиски става ли
Gucci ти изобщо ли не го накисваш боба на фурна защото аз по принцип като го правя на котлона го накисвам 10-12 часа
Кисна го поне два часа.Ако имам време го кисна цяла нощ тогава става най хубаво и другото.Аз не слагам никакъв алкохол но досега не съм имала проблем с увирането на боба.Иначе за Йенаглас тенджерка мисля че няма да има проблем да го направиш.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines