Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 04:05:47

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 3  (Прочетена 172216 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: октомври 07, 2008, 15:11:31 »

Ние довечера сме на пилешки бутчета със сметаново-спаначен сос.
и картофено-спаначена крем супа.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #31 -: октомври 07, 2008, 15:13:47 »

Ние довечера сме на пилешки бутчета със сметаново-спаначен сос.
и картофено-спаначена крем супа.
Гучи,дай малко инфо за този сметаново-спаначен сос и мога ли да го ползвам и за друго месо не само за пилешко
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: октомври 07, 2008, 15:29:25 »

Много е лесен.Взимаш спанак от изчистения и замразен и го запържваш леко докато се разтопи и съвсем малко се запържи.добавяш опаковка топено сирене на хелиос от тези в кутийките и една заквасена сметана на данон и оставяш хубаво да се разтопи.Ако ти се стори много гъст може да добавиш водичка или бяло вино.Ако със топеното сирене ти идва много тежко може и без него само със сметаната.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: октомври 07, 2008, 16:20:40 »

Ние в четвъртък и петък ще имаме гости и за едните съм измислила, ама за другите ми се иска да ви попитам за идеи, трябва да е бързо, че като се прибера ще имам 1,30 часа докато дойдат!! За първите съм решила: зелева салатас  моркови, варени яйца с пълнеж от жълтък с майонеза и полети със кисело мляко с малко горчица и чесън и майонеза, основно пилешки пържоли от бут на скара и картофена самата, а за десерт тирамису!
За вторите ще има пак катрофена салата, яйчната и тирамисуто, но за основно не знам, освен свински пържоли?? Жалко, че нямаме още иенска тенджера, можеше нещо в нея!! Но скоро ще имаме!!
Ще чакам предложенията ви!!!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #34 -: октомври 07, 2008, 16:24:02 »

Гучи,същият сос само ,че с пресен спанак, сметана и пресен копър /предложи наскоро в предаването си Ути/ леко се задушава всичко после се пасира и се предлага за сос към леко запържена пастърва с канапенце от препечена филия с масълце / филията се запича на фурна /
Явно си е универсален соса изглеждаше много вкусно
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: октомври 07, 2008, 20:24:44 »

Ами аз не го пасирам щото той доста на ситно си у нарязан спанака.Понякога използам и готово спаначено пюре.

Ванили мила защо не направиш риба във фолио на скарата.Става бързо и е вкусна.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1748



Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: октомври 08, 2008, 01:32:06 »

Много ви благодаря за идеите и за рецептите. Може ли само някой да ми помогне със застройките, защотоо и представа си нямам как се прави. blush
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: октомври 08, 2008, 02:39:39 »

Ами аз не го пасирам щото той доста на ситно си у нарязан спанака.Понякога използам и готово спаначено пюре.

Ванили мила защо не направиш риба във фолио на скарата.Става бързо и е вкусна.
или в печката-слагаш лук,кисели краставички,гъби,чаревица,чушка,домат<абе каквото ти дойде на акъла > и най-отгоре филе от бяла риба,подправки,малко масло и затваряш фолиото-става много вкусна good
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #38 -: октомври 08, 2008, 07:09:58 »

Много ви благодаря за идеите и за рецептите. Може ли само някой да ми помогне със застройките, защотоо и представа си нямам как се прави. blush
Мири,застройката на супата е една и съща,едно яйце /някой ползват само жълтък/  и 2-3 лъжици кисело мляко се разбиват добре и към тях прибавям малко от супата като бъркам непрекъснато после това се прибавя към останалата супа и готово .Супата трябва да е изстинала за да не ти се пресече застройката,а накрая аз я  поръсвам с магданоз и това е.
« Последна редакция: октомври 08, 2008, 07:17:00 от juji » Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #39 -: октомври 08, 2008, 07:54:02 »

Аз застройвам само с едно яйце.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: октомври 08, 2008, 08:40:30 »

Благодар ви Гучи и Наде, и двте неща звучат страшно вкусно!! Май едно от двете ще е! Ще го обсъдя с милото! Но във фризера имаме скумрия, та мое  направо във фолио и на скарата!! Супер сте!!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2663



Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: октомври 08, 2008, 09:27:24 »

Мили,

можеш да сложиш по 2-3 резенчета лимон във всяка рибка и така във фолиото и на скарата;

става много хубав, в коремчето на рибката, както е цепната само слагаш резенчета лимон!!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: октомври 08, 2008, 09:35:27 »

Мири , аз правя застройката с един жълтък и малко оцет, да не е вряща супата първо сипваш малко в жъллтъка с оцета, да се уравновесят температурите и после всичко бам в супата, хубаво е пак да се сложи да заври супата, заради яйцето !!! smile

с кисело мляко никога не съм правила застройка, ще взема да пробвам, че милото ми като види бистра супа и не я яде хи хи хи

ние снощи бяхме на дюнери, ама ще взема пържолки да опека тази вечер, че ще трябва да наблягам на месцето повече smile
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: октомври 08, 2008, 10:07:48 »

Аз когато застройвам супа което е рядкост застройвам само с яйце и правя като ели разбивам яйчето и при постоянно бъркане прибавям от супата която не трябва да е гореша може да е леко топла.Бързкам и прибавям и в един момент почвам обратния процес яйчено-супената смес при постоянно бъркане към супата.Дано съм помогнала.

Ванили аз рибата във фолио и слагам подправки за риба и преди това хубаво я натърквам с лимонов сок прясно изцеден.намазвам  с олио хубаво рибката и слагам маги 10 зеленчука.Става вкусна.А преди това я кисна във вода поне 2-3 часа за да е вкусна.Напоследък така приготвям пъстървичка или ципура.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1835



Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: октомври 08, 2008, 10:13:24 »

Момичета за рибата да ви издам един секрет, който е изпитан. Преди да започнете да готвите рибата може да я накиснете в прясно мляко за известно време, млякото отнема мириса на риба. Лично сме го пробвали с половинката и половината гости не разбраха какво ядат. А накрая ни питаха какво месо са яли и не вярваха, че е риба.  good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines