Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:52:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Stassi 18.10.2008  (Прочетена 64138 пъти)

Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: октомври 28, 2008, 13:51:09 »

Стаси, всичко звучи супер, много се радвам на разказчето, снимките са също много хубави, чакам с нетърпение и от фотографа!! Страхотно сте го измислили това с Инстамбул!! Дано времето е хубаво и си изкарате супер!!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: октомври 28, 2008, 13:51:59 »

Стаси, гледам познавам фотографката ви. Тя ли ви снима или някой друг?
Ти много интересно разказваш, продължавай, а ние ще четем  girl_wink
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: октомври 28, 2008, 18:21:59 »

Благодаря ти Vanilly и аз искрено се надявам времето да е хубаво, че да можем спокойно да се разходим насам натам...
svetli, фотографката ни се казва Таня и да, тя ни снима. Видеото ни беше от Кольо Маринов, който работи с Таня и тя дойде да снима с фотоапарата. Ти откъде я познаваш? Приятелка или професионално?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: октомври 28, 2008, 18:32:53 »

Момичета от Варна, изникна ми един въпрос...Какво направихте с роклите си след сватбата? Знаете ли случайно къде ги вземат на консигнация?
Аз незнам какво да правя - хем неискам да я давам, хем пък не ми се иска да събира прах вкъщи....
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: октомври 29, 2008, 08:54:23 »

С Таня се познаваме от както се помним, по съседски. Тя снима сватбата на едни приятели, които бяха на 04.10 и всъщност, понеже не я бях виждала отдавна и не знаех, че се занимава и с това, и в първия момент не бях сигурна, че е тя  blush Добре,че тя ми се обади, че аз не смеех. Голям срам!  blush Иначе си е сладур тя!
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: октомври 31, 2008, 15:50:31 »

Стаси, миличка честито и от мен. Пожелавам ви дълго семейно щастие и винаги да сте толкова усмихнати и да се обичате, както в този ден. Разказа ти е страхотен, направо имам чувството, че съм била на сватбата  Bravo
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 03, 2008, 09:50:34 »

Стаси, снощи бях на сватба в х-л България и много ми хареса помещението. Много просторно и супер подходящо за сватби. Сигурна съм, че и вашата сватба е била страхотна там!  heart Поздравления за добрия избор!  Bravo
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: ноември 03, 2008, 11:38:26 »

maria_hs благодаря ти много за милите пожелания. Да ви се връща smilesmilesmile
svetli - мерси за мнението. И аз останах много доволна. При сватба от 100 човека успяхме да разположим масите само от двете страни и цялото място по средата остана празно за игра. Наистина беше доста просторно, което е голям "проблем" при ресторантите в Добрич за над 70 човека smilesmilesmile
Иначе аз вчера си взех професионалните снимки и видеото. Едно голямо  Bravo Bravo Bravo на видео Кольо Ганчев и фото Таня. Страхотни снимки. А за видеото думи нямам - беше ми голяма параноя че ще ми даде някой ужасен филм с качество като на баба ми на сватбата, но за щастие опасенията ми не се потвърдиха. Качеството е на много високо ниво, самият филм е майсторски направен и на места даже му викам "Браво че си се сетил, така е станало страхотно." Още веднъж  Bravo и Голямо Благодаря.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: ноември 04, 2008, 13:03:32 »

Момичета, имам един бърз въпрос към всички, които са ходили по някакъв повод в Турция - как се оправихте с местната валута? Предприехте ли мерки от България или обменяхте на място? А каква точно валута е най-изгодно да се обмени оттук?
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: ноември 04, 2008, 13:14:42 »

Споко за валутата. Там взимат всички видове валути! Според моя скромен опит от хайманене тук - там. Най-удобно е човек да си изтегли парички от дебитната карта. Така не се притесняваш от това дали ще те излъжат в някое чейндж бюро или ще се прекараш в курса. Твоята банка ще си вземе някаква такса естествено, но обикновено от разликата в курсовете по бюрата и централните на банките, няма как да си вътре.
Иначе, аз практикувам така - на границата сменяш малко пари - да речем 20 евро, за да имаш например за тоалетна  Girl_hide и вода. А после от банкомата.
Като ходихме на разходка с корабче по босфора, мъж ми си купи чай и платил в лири - ресто му върнали в лири, евро, долари и един железен лев. Голямо шоу беше!  blum
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: ноември 04, 2008, 13:16:42 »

ние си обърнахме тук малко турски лири, курса беше някъде 1лира =1,05 лв. и имахме съшо така евро и долари. но най изгодно ни излизаше да пазаруваме в тахната валута. иначе там на много места можеш да обърнеш парички(златарски магазини, бензиностанции). в Одрин имаше места където и с български левове можеше да се пазарува:)
моят съвет е да си имаш малко лири, но да не прекаляваш че ако ви останат после няма какво ад ги правите тук. и другото нещо е че в турция на много места няма цени а трябва да питаш и те те питат в каква валута искаш да пазаруваш, питаш ги например за евро и лири и си правиш сметката кое ти е по-изгодно. и незабравяй да се пазариш за цената, някои се обиждат ако не се пазариш:)
дано да съм била полезна:)
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: ноември 04, 2008, 13:20:19 »

Стаси, Ечи е права! В повечето случаи пазаруването в лири е по-изгодно. А за пазаренето - абсолютно задължително!!!!! good Не че аз мога да се пазаря, ама те сами подхващат  girl_wink
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: ноември 04, 2008, 16:32:58 »

Олеле момичета, ама мен хич ме няма в пазаренето. Тц тц тц...
Май ще оставя момента с покупките на мъжа ми - той да се пазари smilesmilesmile
Иначе мерси, май наистина ще си обменим малко лири, колкото да имаме и като си вземем евро с нас - нямаме грижи.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: ноември 04, 2008, 17:08:13 »

Според мен вземете си долари,в турски лири лъжат едно към не се знае колко Wink Аз пазарих само в долари а и докато се върнете курса на долара 6те е скочил няма да се "набутате" с сменята на пари smile И да правиш снимки  girl_wink
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: ноември 04, 2008, 18:34:19 »

И аз мисля, че с лири е най-добре. Ако ви останат не пречи да си ги объренете тук пак в левове (с малка загуба естествено). На мен ми направи впечатление, че вече еврото е по- разпространено в Турция, а доларът както играе нагоре надолу трябва доста да се внимава.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: