Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:31:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Nataliya - 04 октомври 2008 г.!!!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Nataliya - 04 октомври 2008 г.!!! (Прочетена 32440 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Сватбата на Nataliya - 04 октомври 2008 г.!!!
«
Отговор #45 -:
октомври 04, 2008, 10:38:51 »
Днес деня е прекрасен, слънчев топъл за този есенен октомври.... Пожелавам ви най - прекрасните, слънчеви и топли дни от сега нататък... Обичай те се и се веселете многоооооооо....
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #46 -:
октомври 04, 2008, 11:52:38 »
Ето че дойде и този така очакван от вас ден!
Честита сватба!
Още веднъж ви пожелавам много усмивки и хубаво настроение днес!
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #47 -:
октомври 04, 2008, 12:46:12 »
ЧЕТИТО НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО ОБИЧАЙТЕ СЕ И НИКОГА ДА НЕ УГАСЯ ПЛАМЪКА НА ВАШАТА ЛЮБОВ
draw.php.jpg
(56.26 KB, 515x386 - видяно 321 пъти.)
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
«
Отговор #48 -:
октомври 05, 2008, 10:15:20 »
Честито на младоженците!
Много щастие и много красиви мигове ви пожелавам!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #49 -:
октомври 05, 2008, 11:05:02 »
Еее,
ЧЕСТИТО
.
Бъдете винаги много влюбени, много щастливи и емоционално заредени. Късмет в новият ви съвместен живот.
п.с. Страхотно време...
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #50 -:
октомври 05, 2008, 14:49:23 »
Момичета вече съм госпожа Петрова
Просто не мога да опиша с думи колко прекрасен беше нашия сватбен ден. Мина толкова бързо, като миг от приказка.
Всичко беше неописуемо прекрасно. Все още не мога да си събера мислите, за да опиша подробно, а и минавам набързо. Довечера ще отваряме подаръци. В къщи е пъъъъъъъълно с цветя. За толкова много слънце не съм си и мечтала. Много много съм щастлива. Ще качвам снимки по- малко в следващите дни.
Благодаря на всички за чудесните пожелания.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
октомври 05, 2008, 15:11:33 »
Честито, госпожо! Пожелавам ви всеки ден в съвместният ви живот да бъде така слънчев и прекрасен като вчерашния!
Най-сърдечни поздрави!!!!!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #52 -:
октомври 05, 2008, 16:55:55 »
Каква усмихната и красива булка... Супер
Нат, останах възхитена от букета ти и от бутониерата на младоженеца -
, много са красиви, наистина
Е, вече чакаме дъъълллъъъг разказ и още многоо снимки.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #53 -:
октомври 05, 2008, 17:10:20 »
4ЕСТИТО НА МЛАДОТО СЕМЕИСТВО ПЕТРОВИ!!!!
много щастие,
, семеино разбирателство и къща, пълна с детска глъч..
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #54 -:
октомври 06, 2008, 17:47:03 »
Здравейте отново. Все още ме владеят емоциите и вълненията от сватбения ден и съм леко зашеметена, но ще се опитам да разкажа горе-долу как мина нашия приказен ден.
Предната вечер останах в къщи сама само с майка ми, а младоженеца отиде при своята майка и неговата рода, която започна да се събира у тях. Бях доста спокойна, всичко беше готово. През деня разпределяхме разни багажи- за църквата в една торба, за ритуалната в друга, резервни обувки в трета и т.н. Както си бях спокойна, легнах към 10 и като се почна едно въртене, едно мислене, кое къде е, кърфичките за закичване в кое джобче са, кого първо трябва да закича и какви ли не щуротии и така към 2 часа мятане по леглото. Както и да е, сутринта в 6.30 станах ухилена, пихме кафенце. Булото беше закачено в банята, която запарихме от вечерта уж да се изправят гънките. Обаче гледам го то си стои на хармоника супер намачкано. Майка ми шаш и паника
"Ние най-важното не направихме, булото не изгладихме..." Давай набързо с ютията направо върху него, та се справихме. Тя майка ми доста време си остана така панирана и притеснена, че се наложи аз да я успокоявам, а не тя мен. От там на фризьор. Кумата вече беше там с ролки на главата. Почнаха ме и мен
Общо към три часа отиде цялото сушене, навиване, закрепване на кока и булото с милион и една фиби (не ме питайте после как ги махнах
). Дойде и гримьорката, от която съм супер доволна. Направи точно това, което исках- в кафяви естествени тонове без да е много фрапиращо. Тя ми предложи да сложи изкуствени мигли- аз "не, ще приличам на фолкдива, не искам такива глупости", обаче момичета в салона като скочиха и те - "слагай, слагай" и аз се навих.
Реално след един час бях забравила за тях и не ги усещах изобщо. От там в 12 чичо ми трябваше да дойде да ме вземе от салона и му звъня да ми каже къде е и той "Тук съм на ъгъла, идвай". Отивам аз няма никой, звъня пак "Къде си? "-"Ами тука съм". И почвам аз да махам ако е наоколо да ме забележи обаче никаква реакция. И аз нагримирана с прическата и булото на главата седях да го чакам 15 минути, че той на друг ъгъл се оказа. А колите почнаха да ми свиркат като ме виждат с було, хората ми махат. Голям майтап.
И от там газ
да се обличам, в апартамента вече пълно с гости от моя страна Облякоха ме и седнах да ги чакам. Чухме свиркането от вън. Кумата влезе първа- прекрасна, с още по-прекрасен букет за мен
Забули ме. И се почна голямата борба на вратата. Първо им подадоха за майтап една маратонка на братовчед ми 48 номер.
Никога нямаше да я напълнят. За 38 лева ги пуснаха. И после Теди идва при мен стъписан, притеснен. Аз нали бях с було и не може да ме целуне и се чуди какво да прави, хванал ме за ръчичка и само повтаря "много си хубава'. А аз през цялото време се хиля като зелка, супер щастлива. И после малко снимки. Малките шафери бяха супер сладки.
Тръгнахме към ритуалната зала. А то навън едно слънце
Прекрасен ден. Направо се сбъднаха всичките ми мечти.
И после към ритуалната..........
«
Последна редакция: октомври 06, 2008, 17:51:04 от Nataliya
»
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #55 -:
октомври 06, 2008, 18:12:56 »
В ритуалната зала се събраха доста гости. Хареса ми много като обстановка (става въпрос за Триадица). Церемонията също беше доста тържествена, особено с хора който пее отзад. Мислехме,че кума ще ме въведе, но ни казаха, че трябва да вървим двамата с младоженеца и ние се разменихме в последния момент. Беше ми много притеснено с тая рокля и токчета да не се спъна, да ми се оплете нещо в краката и да се изтърся пред всички. Все пак се справихме и се почна. Признавам, че почти нищо не помня от това което ни говориха
Но ще гледаме на видеото после.
Мислех, че ще продължи по-дълго, а то след 3 минути ме попитаха, дали съм съгласна и аз доста високо "Да", после и Теди да ме надвика още по високо "Да". Гостите се позасмяха отзад на нашия хъс и категоричност. Разменихме халките, повтаряхме си клетви "Аз, Наталия ще бъда с теб Теодор и в добро и лощо..", нещо подобно, но и това не помня съвсем точно. После ми вдигна булото и ме целуна
Шампанското не знаехме, че трябвало на екс да се пие и само по една глътчица, и ни казаха "до дъно". Аз втория път като взех чашата така ми трепереха ръцете, че замалко да се олея.
АЗ настъпих младоженеца (кумата ми напомни като тръгна тя да се подписва). Подадох си крака под роклята и го настъпих, но той май не усети, а и никой не реагира и аз втори път ама направо му смазах крака. И тогава вече чух коментари отзад.
После цветя цветя цветя.....
поздравления, прекрасно беше. От там отидохме да се снимаме пред президенството и музея. Надявам се че са станали хубави снимки, защото беше слънчево, а на фонтана се образуваше дъга. Шаферките и те сладурани тичат след нас. Едни японски туристи като ни видяха, почнаха и те да ни махат да ни снимат
. Много весело беше. От там замалко да закъснеем за църквата....
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #56 -:
октомври 07, 2008, 07:52:14 »
честито на младото семейство
не успях да те видя пред църквата защото ми казаха да се завъртя, но сега като разгледах снимките ти( много бързо са станали) много хубави сте били.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
октомври 07, 2008, 08:27:46 »
Честито! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот! Много да се слушкате и да се обичате!
Много сте красиви! Чакаме и още снимки!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #58 -:
октомври 07, 2008, 09:43:01 »
Снимките, които качвам са супер непрофесионални. В края на другата седмица ще получим от фотографа. Тогава ще пренаредя и оправя албума както си трябва
Сега отиваме да си вземем самолетните билети за почивката
Довечера ще понапиша за цътквата и танците в ресторанта
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #59 -:
октомври 07, 2008, 10:31:08 »
Нати, макар и непрофесионални, както казваш ти, снимките са чудесни. То с такива образи на тях какви да бъдат! А ти си просто върха! Толкова си красива. А в роклята просто ми останаха очите. Сериозно се навивам един ден за златиста. Ей такива булки ако са всички - с нормален грим (просто абсолютно подходящ), с всички детайли преценени и изпипани. Изобщо гледам аз снимките и въздишам по булката..
Нямам търпение за още разказчета и фотоси. Само да имаш време! Ех, пак честито! Прегръщам те!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Nataliya - 04 октомври 2008 г.!!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден