Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:39:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Nataliya - 04 октомври 2008 г.!!!  (Прочетена 32444 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #60 -: октомври 07, 2008, 10:33:21 »

Малей, аз чак сега загрях, че в събота се разкарвахме къде ли не с моята гостенка от Литва и видяхме много булки, ама аз хич не се усетих, че една от тях си била ти. Дали сме те видели?  crazy
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 07, 2008, 10:49:15 »

Красавице сватбата Ти е била прекрасна  Bravo  yahoo като чета чета и ми става едно мило и хубаво,дано винаги да сте толкова щастливи колкото в сватбеният Ви ден  Госпожо twohearts Пожелавам ти вечно да си "зашеметена" и опиянена от емоции като тия които си изпитала през този ден  give_rose
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 07, 2008, 14:29:51 »

Честито на младото семейство! Пожелавам ви много щастие и слънчеви мигове в съвместния ви живот!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 07, 2008, 15:01:53 »

Благодаря ви момичета butterfly
С разказа май стигнах до църквата... Та отиваме в 5 без 15 в градинката пред църквата. Гостите насядали на кафенце се припичат на слънце, а ние спокойни, защото сме раздали задачки на близките да се занесат питата, виното, чашата, да се доплати и т.н. Обаче след малко се появява лелката от църквата и се щура да ни търси "Хайде, хайде, закъснявате, отчето ви чака отдавна". И ние давай на бегом в канцеларията, а то нищо не е приготвено. На всичкото отгоре не се знае кое в коя кола е. Аз направо  olele Отчето иска кръщелните, личните карти, аз "ей сега, ей сега, идват". Та позакъсняхме малко, но после беше вълшебно. Самата църква винаги много съм я харесвала, а точно тогава беше огряло слънцето и като запя хора, направо красота Sunshine Поповете бяха трима и се получи тържествено, но не ни беше напрегнато. Единия като подаваше на Теди да целува кръста му вика "Ти от зор се изпоти бе момче" biggrin А мойто име постоянно го забравяше и подпитваше тихичко "Наталия беше нали?". После обикаляхме, а шаферите отзад уж да ми държат роклята, но тя няма шлейф и те милите само се препъваха. После ми казаха, че доста нависоко са вдигали роклята, но ще видим на видеото докъде са стигнали Ashamed. Излязохме, кумата ме уцели с житото право в лявото око, но нямаше поражения. После косите бяха пълни с жито. Малко снимки и давай към ресторанта. Бяхме суууупер гладни, цял ден нищо не бяхме сложили в устата си и като някакви сървайвъри си мечтаехме вече за храна. smile
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 07, 2008, 15:34:10 »

Бяхме в ресторанта на Интерпред. Тук искам да изкажа специални благодарности на управителя Ангел, който направи абсолютно всичко на много високо ниво. Украсата бяхме я уговорили горе долу какво да представлява, но той се занимаваше с всичко. А масата ни, балоните, арката, посрещането беше повече отколкото сме очаквали. Той зареди алкохола, направиха прекрасната ни торта, посрещнаха и настаниха гостите. Да не споменавам, че храната беше супер вкусна, а обслужването без забележки.  Bravo
И така... посрещнаха ни двете майки. Диджея (Ники Лазони) водеше ритуала, получи се доста забавно и гостите се развеселиха. Обяви, че ще нарича оттук нататък свекървата "Съкровище"  biggrin А аз такъв шут теглих на менчето, че замалко да уцеля свекървата, а то се озова на два метра от нас. smile От засилката аз се уплетох в роклята, залитнах и замалко да падна (даже вече се виждах на земята и как всички се смеят). Добре, че Теди реагира и ме подхвана. Речта на кума беше уникална.  smile Едва ли имаше едно завършено изречение, защото доста се беше притеснил, но си личеше че дава всичко от себе си и много се радва за нас. От тук започнаха танците.  Dance2 Dance2 :dance2:Цяла вечер не ни остана време да седнем за 5 минути да отдъхнем, да хапнем или да изпушим по една цигара. Открихме дансинга с Ерос Рамацоти и Анастейша. После почнаха няколко хора. Кумовете бяха винаги на първа линия на всички танци. Изключително много се раздадоха, за което сме им благодарни защото вдигнаха градуса на настроението. Чупихме пита и естествено по голямото парче остана в мен smilesmile. После пак танци. Хвърлях букет и моя съученичка от гимназията го хвана, за което много се радвам. После понеже нямаше жартиер трябваше да се хвърля вратовръзка и аз си седнах на масата да гледам сеира на мъжете. Обаче диджея извика булката на дансинга и аз  shok Какво ли ще ме карат да правя сега??? А то трябвало еротично да сваля вратовръзката. А преди това диджея заявява "Сега младоженеца ще хвърля един свой атрибут  Xixixi Справихме сме и с това, гостите споделиха че се е получило добре. Хвана я близък наш приятел.
По време на вечерята минахме да поздравим гостите, събрахме подаръците и пликчетата Wink В един момент се хванахме и почнахме булчиното хоро, за което толкова се колебаех дали да го има. И в началото освен мен, кумата и шаферчетата никой не се хваща. И аз си мисля "Леле изложихме се, давай да го спираме...". Обаче после започнаха да се хващат и продължихме докато не ми отказаха краката вече от умора. Получи се много добре. Целия ден бях с високите си обувки, не намерих време да ги сменям, а след 11 направо боса (то под роклята май не се видя). После пак танци манци  danceg danceg Станаха и малки и големи. Музиката беше много добра, както си бяхме поръчали нямаше никакъв попфолк.  Към края имаше ръченица на кумовете за откупване на пиле и торта. Наши близка играха и се получи много забавно. Накрая затъмниха ресторанта и внесоха тортата на 5 етажа с фойерверк или нещо подобно отгоре. Беше впечатляващо, а се оказа и много вкусна (още дояждаме в къщи единия етаж, който ни върнаха). И така до към 1 часа. Всички гости останаха много доволни, поздравяваха ни за организацията и т.н. а аз само се смея през цялото време. Не усетих никаква умора цял ден, откъде ми дойде тази енергия не знам. Просто сияехме от щастие. smilesmile
Излизаме вече от ресторанта, а то навън почнало да вали и да се разваля времето, а през деня беше над 20 градуса. Страшен късмет. Отидохме в хотел, броихме парички, обсъждахме, смяхме се, имахме си и първа брачна нощ както си му е реда.  heart heart heart
Това е накратко. Надявам се приказката ни да продължи цял живот.
Два дни още не можем да влезем в ритъм. Гледахме подаръци, снимки, обсъждахме. Днес си взехме камера и вдругиден летим за Анталия за 5 дни да се поглезим малко и да си починем.
Пожелавам на всички бъдещи булки да бъдат много щастливи на сватбения си ден  butterfly, да не обръщат внимание на дребните препъни камъчета, а да се наслаждават на всеки миг, защото деня минава неусетно.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 07, 2008, 15:46:31 »

Много сладко разказче! Приятна почивка ти пожелавам!  girl_wink
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: октомври 07, 2008, 18:25:34 »

С малко закъснение Честита  Сватбаааа

Пожелавам ви много много любов и изпълнен с щастие семеен живот twohearts

На снимките се вижда, колко си щастлива heart с нетърпение чакам и останалите smile
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 07, 2008, 21:25:51 »

Качих още малко, другата седмица вече професионалните smile
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 08, 2008, 12:13:34 »

Наталия страхотни сте,  а ти си  Oh my ... .Много много щастие ви пожелавам, винаги се обичайте както в този прекрасен ден.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 09, 2008, 08:30:16 »

Много ми хареса разказа ти! Bravo
Снимките дори и непрофесионални са страхотни и вие изглеждате наистина великолепно!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 10, 2008, 20:31:16 »

Честито Госпожо! yahoo С малко закъснение! blush
Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!
 Flower Flower Flower
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: октомври 11, 2008, 11:09:11 »

Честито и на двама ви!
Много сте сладки!
Пожелавам ви любовта и щастието да са винаги до вас! smile
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 11, 2008, 16:29:42 »

Току що разгледах снимките...Nataliya страхотна булка си била! give_rose
От разказа  ти разбрах, че всичко е минало по мед и масло и сте имали невероятна сватба! А куриозите са се превърнали в забавни емоции!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 13, 2008, 10:41:47 »

Прекрасна булка си била! Цял живот така влюбено да се гледате с младоженеца и да си припомняте чудесния сватбен ден!  give_rose
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: октомври 15, 2008, 21:36:02 »

Момичета, завърнахме се от сватбената медена почивка. Снощи късно долетяхме (на крилете на любовта smilesmilesmile ). Беше невероятно. Независимо, че Анталия не е супер екзотична дестинация, ние останахме много доволни. Времето беше над 30 градуса  Sunshine, а условията са върха. Хотела, персонала, басейните, всичко беше на ниво. Препоръчвам на всички за следващото лято  good
В петък трябва да вземем най-накрая професионалните снимки от сватбата и ще качвам пак, а утре отивам до общината за лична карта (дано мине леко сблъсъка с бюрокрацията).
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: