Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:09:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на echy_ 04 октомври 2008 г.!!!  (Прочетена 28595 пъти)

dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 17, 2008, 07:41:50 »

Много сте сладки!
Бъдете винаги така щастливи! smile
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 17, 2008, 15:49:30 »

Сега ви разгледах албумчето и мога да кажа само едно - големи сте сладури, усмихнати и ведри!  Bravo
Обичайте се все така силно!

Offtopic И на мен като на теб едно късметче ми се беше загнездило в косата, ама кумата се усети навреме още пред църквата и ми го махна иначе и аз като нищо щях да си се разкравам с него още няколко часа lol
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 17, 2008, 15:51:51 »

echy_ прекрасни сте на снимките smile  От видеото доволни ли сте?
Вие кога тръгвате за почивката? Ще видиш, че ще изкарате страхотно  good Съмнявам се да има хотел в Анталия, който да не е хубав. Всичко е прекрасно. Пожелавам ви слънчево време, дълги любовни нощи, много смях и пълен релакс.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 17, 2008, 15:58:26 »

да си призная филма го взехме в сряда вечер и така и не намерихме време да го изгледаме целия, а набързо го прехвърлихме.имам някои забележки, но нямахме много избор....в момента ми правят сайт и като се върнем ще е готов и там ще има и снимки и видео:)

тръгваме довечера, в 23.30 трябва да сме на летището, а аз още съм на работа и не съм приготвила багажа smile за първи път ще се качвам на самолет и ми е малко притеснено, но нали си имам мъж до мен който да ме успокоява smile надявам се всичко да мине добре и да си изкараме една хубава почивка...
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 17, 2008, 16:07:04 »

Не се притеснявай за самолета. И аз треперих, но като си хванеш мъжа под ръка и всичко е ОК.  good Мъжете не се притесняват толкова.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 17, 2008, 16:10:26 »

Пожелавам ти лек път  moto и да си изкарате страхотно в Анталия!
Дано времето да е много  Sunshine Sunshine Sunshine! Ще те чакаме отпочинала с разказче и снимки!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: октомври 24, 2008, 15:10:07 »

echy_ върнахте ли се вече? да не сте останали да се припичате на плажа smile Ще се радваме да разкажеш как е минало и да покажеш снимки  girl_wink
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 27, 2008, 08:41:37 »

здравейте момичета smile
ние се прибрахме от най страхотната седмица която сме имали:) времето беше страхотно,всичко беше невероятно...
малко по късно ще кача снимки и разкажче, сега колегите са ме хванали да им разказвам smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 27, 2008, 10:58:40 »

Еее,  Welcome
Радвам се че всичко е минало страхотно - нали това му е целта на сватбеното пътешествие.
Айде разкажи спокойно на колегите, че после имаш да разказваш и на нас:)smilesmile. И снимки да ни покажеш....
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 27, 2008, 11:00:18 »

Добре дошла и от мен и аз чакам с нетърпение снимчици!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 27, 2008, 11:59:20 »

снимките са вече качени:)
а сега с малкото разказче:
издърпаха ни полета по рано и вместо събота сутрин пътувахме петък вечер:) за първи път в живота си се качих на самолет и....не беше никак зле smile на моменти го оприличих като скок с бънджи smile
в хотела бяхме към 5 сутринта и сравнително бързо ни настанихме, наспахме се и разходка на района:) неможех да повярвам колко е хубаво времето и че става за плаж. записахме се за екскурзия до Алания сити(по скоро разходка с корабче от където се откриваше страхотна гледка, посещение на тяхна пещера  с температура много по висока от нашите) и следобяда пак на плаж. един ден ходихме и до Памукале, много красиво място и не ни стигнаха 3 часа да му се полюбиваме и да го разгледаме цялото, но защото е доста далече и повечето от времето ни отиде в пътуване. ходихме и на турса баня...е такава глезотийка беше...направо върха, и двамата се чувствахме след това страхотно.аз настоявах да ходим и двамата и емо след това ми беше много благодарен. искахме релакс и го получихме. оставяхме си телефоните в стаята и по цял ден се глезотехме и събирахме топлинка за заимата. не съм си и мечтала за по хубава медена седмичка. искаше ни се да останем още и да ни е все така хубаво:)
макар и върнали се в събота все още ни държи това приповдигнато настроение:) вчера ходихме на имен ден на баща ми и си гледахме видеото от сватбата и ни се дожени отново smile
а днес имам рожден ден и нали се сещате колко ще работя в работата, само показвам снимки и разказвам:) милото се притеснява че покрай сватбата и почивката нямал време да ми купи подарък, но пък затова мислим довечера да отидем някъде на ресторант само двамката, а купона с приятелите да го оставим за края на работната седмица
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: октомври 27, 2008, 12:10:29 »

Честит рожден ден !!!!! give_rose
Желая ти здраве, щастлив семеен живот, много любов и незабравими мигове.
Весело празнуване  Birthday Flower
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 27, 2008, 13:27:55 »

Честит рожден ден! Да си много обичана!
Личи си, че сте си изкарали хубаво на медения месец. Пожелавам ви още много такива почивки!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 27, 2008, 14:59:45 »

Честит рожден ден!
Много здраве, щастие и любов!
Много се радвам че сте изкарали страхотен меден месец!
Дано така ви върви и занапред! smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: октомври 27, 2008, 18:14:37 »

Честит Рожден Ден и от мен.
Да си жива и здрава, другото е просто суета smilesmilesmile
Е, и да си много обичана и щастлива (нека бъдем малко суетни  blum ).
Блазе ви за хубавата почивка. Личи си, че сте си изкарали перфектно. Искрено ви завиждам че сте ходили до Памуккале. На мен това ми е голяма мечта, но явно ще стане вече догодина smilesmilesmile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: