Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:48:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на echy_ 04 октомври 2008 г.!!!  (Прочетена 28635 пъти)

Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 07, 2008, 08:29:12 »

Честито! Бъдете много влюбени и щастливи! heart
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 07, 2008, 09:07:16 »

момичета искам да ви разкажа за нашия прекрасе ден, но все още ме държи еуфорията и немога да си събера мислите но ще опитам:)

в петък вечер си легнах в 12.30 и в 6.30 се събудих без часовник. Станах, минах през банята и бързо към фризьорския салон защото закъснявах с 10 мин. отиваме там с моята прятелка която спа в нас. и ...салона заключен Oh my ...  звъня на фризьрката , идвала. нестига че дойде по късно, а и трябваше да я изчакам да си изпие кафето и да си изпуши цигарата. след това почна да бърза страшно много и да му скубе, при което аз  cray   след известно време се успокоих и ми довърши прическата и ме гримира. баща ми дойде да ме вземе, вече успял да измие колата smile прибрах се хапнах 2 залъка и почнах да се обличам. почнаха да идват роднините през това време. и малко снимки с родата преди да дойде милото. в един момент чувам клаксони и сърцето ми се разтуптя. бързо разпределение по вратите smile и след малко чух гласа на кума, кумата, баща ми...но милото не го чувах...ето ги вече и пред вратата на мойта стая ....там големи пазарлъци и накрая ме продадоха за 30 лева и един куп стотинки smile които ме убиваха после.  Милото влезна и си открадна целувка smile излязох закичих родителите и защото имаше време до часа на тръгване и почнахме да се щракаме smile пристигнахме в София по- рано от предвиденото и пак снимки докато ни дойде реда в ритуалната. Там като влязохме и жената почна да говори аз като се разтреперих, имах чувството че сърцето ми ще изхвръкне smile нямам спомен кога кумовете са се разписали, но се опитах да го настъпя но той се измъкна на няколко пъти, което разсмя залата.
в църквата вече се бях успокоила, и много ми хареса ритуала. кума се справи страхотно с короните. а попа който ни венча се оказа същия който е кръщавал Емо и ни каза че това е "сватбата на годината"  не звучи никак скромно, но той имаше впредвид че тази година не е венчавал човек който той е кръщавал.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 07, 2008, 09:46:46 »

echy, не искам да те разочаровам, но и ние чухме от попа,че това е "сватбата на годината".  smile smile smile
Много смешно. Явно това им е в репертоара за всички младоженци. Ритуала, обаче наистина беше много тържествен.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 07, 2008, 15:26:53 »

сигурно е така:)
както и не вярвах когато всички роднини ми казваха пред ритуалната че аз съм по хубава от другите 2 булки ( бяхме подранили с 1 час , много мерак ад се жениме явно сме имали). ясно ми е че приказката "нащо си е най хубаво " важи smile
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 07, 2008, 18:31:14 »

С малко закъснение честоти и от мен heart

пожелавам ви много  heart Good luck Kinder twohearts Love girl любов заедно
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 08, 2008, 12:12:37 »

Echy_ страхотни сте и двамата.Ти си много красива и щастлива.Пожелавам ви винаги да изглеждате и да сте така влюбени както на сватбения ви ден  girl_in_love
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 08, 2008, 13:19:03 »

благодаря ви момичета smile
с нетърпение чакам днес или утре да ни дадат професионалните снимки и да ги кача всичките.фотографа каза че ни е направил над 1000 снимки smile
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 08, 2008, 17:31:46 »

ихааа ама нали ще качиш всичките   blum
нареждам се да чакам и аз с нетърпение .....  girl_wink
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 10, 2008, 20:22:49 »

Честито с малко закъснение и от мен на новата Госпожа! give_rose
Желая ви дълъг и щаслив семеен живот, изпълнен с много любов! heart
Сега ще прочета разказчето и ще разгледам пак снимките!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 11, 2008, 11:07:17 »

Честито и от мен с малко закъснение на младото семейство!
Желая ви много щастие, здраве, любов и разбирателство!
И скоро много палави дечица! smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 11, 2008, 18:41:52 »

Леле, над 1000 снимки...Ооо, и аз чакам да видя красивата булка...
разказчето ти е страхотно, айде доразкажи как мина деня...
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 13, 2008, 10:27:07 »

Наистина си била много красива булка! Как успяхте да идете цял час по-рано? Ние закъсняхме с 20 минути, а ако зависеше от мен можеше и повечко да се мотам  Wink
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 13, 2008, 11:56:01 »

снимки в сряда или най късно в четвъртък ще имам и ще кача малко преди да заминем на медената ни седмичка smile
аз много мразя да закъснявам дори и за кафе с приятелка, и бях направила програма по часове от къде в колко ще се тръгне , като бях добавила и повечко време за задръствания, каквито се оказа че е имало тръгвайки да вземат кумовете. но за моя радост на идване от перник към софия нямаше много коли а и шофьора ни така настъпваше газта...какво да ти кажа нямахме търпение да се оженим smile а не усетих да сме чакали от снимки с този с онзи smile
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 16, 2008, 12:03:57 »

момичета аз да се похваля че най-накрая си взехме видеото и снимките smile
почвам да качвам по малко снимки в албума, ама те наистина са много и на веднъж няма да стане smile
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 16, 2008, 12:07:29 »

Аз нали съм си любопитко и веднага надникнах! Фотосесийката не си спомням да съм я гледала. Много сте хубави, еееееех направо ме хваща носталгията по този ден...
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: