Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:34:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Бургас - 3 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бургас - 3 част (Прочетена 160220 пъти)
nia
Сватбен ГУРУ
Отг: Бургас - 3 част
«
Отговор #255 -:
декември 08, 2008, 23:10:35 »
А бе за офис 1 незнам- провери, ама в този "Амстрионгцентър" имаше някъкви(срещу музея на Plamik).
p.p. Ще помисля още по въпроса
Активен
Starlet
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #256 -:
декември 11, 2008, 15:47:04 »
Здравейте момичета. Присъединявам се към бургаската компания. В края на януари ни предстои сватба. Почти всичко е уговорено вече. Не съм се спряла на гримьор само, защото искам нещо по-специфично. Препоръчват ми гримьорката, която работела с фризьора Стайко...тя правела значително по-вечерен грим. Ще съм благодарна ако споделите мнение или ме насочите към някой друг.
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #257 -:
декември 11, 2008, 15:59:47 »
Първо
Starlet . Разкажи малко за твоята сватба на любопитните.
Сега за грима - гримьорката на Стайко прави моя приятелка за нейната сватба и не беше никак зле. Аз обаче си "робувам" на моята (която е правила още много булки тук) и ще ме гримира и на сватбата. Тя също е много добра. Ако искаш ще ти пратя координати.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #258 -:
декември 11, 2008, 16:09:33 »
ако може на мен да ми пратите координатите,защото ми е малко притеснено,а и аз съм в софия а сватбата ше е в бургас!и се чудя за прическата и за грима!благодаря предварително!!!
Активен
Starlet
Регистриран
«
Отговор #259 -:
декември 11, 2008, 16:09:41 »
Дяволица, привет.
Сватбата ще е на 24.01 в Мираж. Ресторантът е капариран, ритуалната също, църковен няма да имаме понеже аз вече веднъж съм минавала през църква по този повод
Всичко останало също е уредено, от букета ми до украсата в ресторанта-на Венелина от "Диаманти" се доверихме. Роклята ми и тази на дъщеря ми също ще са от там. Вече трябваше да са ушити, но скоро стана ясно че съм бременна с близнаци и мерките ще ми ги вземат в началото на януари. Иначе с щерката ще сме с на 100% едни и същи рокли
Иначе халките само не сме избрали още
За косата ми ще се погрижи дългогодишната ми фризьорка и приятелка. Виж за грима наистина съм пред дилема. Венелина ми препоръча въпросната гримьорка, понеже искам абсолютно вечерен опушен и силен грим, а тази мадама била от това което разбрах гримьор на бургаските фол-диви. Всички снимки на булки, които съм гледала са все с ломантичен грим, дискретен и нежен. Аз искам нещо по hard така да се каже.
Всеки съвет и координат относно грима би ми бил полезен. Още се ориентирам във форума и хаотично разглеждам на момичетата албумите, та не успявам много да се ориентирам.
«
Последна редакция: декември 11, 2008, 16:11:39 от Starlet
»
Активен
Kiksi
«
Отговор #260 -:
декември 11, 2008, 16:30:33 »
Моята гримьорка беше Лариса. Аз не исках "хард" грим, даже се притеснявах, че като е рускиня, да не ме нацапа прекалено много (нали рускините много се "цапат" по принцип
) и малко се уплаших в 1-вия момент, че ми е силен гримът, но на снимките изглежда идеален - "златната среда"
Много съм доволна от нея, предполагам, че и с хард-грим би се справила добре, но лично аз не съм пробвала.
Ако на някой много му харесат прическата и грима ми, да ми пише на ЛС за координати на гримьорката и фризьорката. Само да предупредя, че не ходят по домовете и аз сама се убедих, че така е по-добре.
Starlet
, според мен отиди на пробен грим при тази на Стайко, поне имаш време да обиколиш няколко гримьорки до сватбата и вярвам, че ще намериш това, което търсиш!
И честито за близнаците! Паралелно можеш да се разписваш и в бебешките темички по тримесечие!
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #261 -:
декември 11, 2008, 17:16:07 »
Starlet
най-добре иди на пробен грим и реши. Мисля, че гримьорката при Стайко ще ти направи наистина такъв грим какъвто искаш. Те правят най - добре тази визия, защото работят с фолк певиците, които имат участия тук. А това означава, че са наистина добри. Имай в предвид само, че взимат малко по-скъпичко.
И честито за бебетата. Пожелавам ти лека бременност и най-сладките и кротички близначета накрая.
galeto
имаш телефон на лични.
Активен
karmella
Любопитен
«
Отговор #262 -:
декември 12, 2008, 11:16:48 »
Момичетаа, здравейте пак
Надявам се да ми простите,че бях булка на 19.09.08 и чак се влизам във форума, но големи ремонти бяха преди и след сватбата и все като чергарче спях по чужди къщи,та..В подписа ми има линк, братчедката е качила доста снимки, аз допълнително ще качвам в албума, но тези на първо време.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #263 -:
декември 12, 2008, 11:48:12 »
За всички бъдещи булки искам да дам един съвет-
"Не правете сватба в хотел "Бургас"!"
Рядко си позволявам да съм толкова крайна,но просто никога не съм виждала по
некадърна
управителка като госпожа Павлова
,която отговаря за ресторанта в хотел "Бургас"!
Първо ни беше казано,че може да ходи да се украсява в 14 ч.,после изведнъж се оказа,че тя приела някакво кръщене и трябва да иде са се украсява в 16 ч.,няма проблем,но в 16 ч.когато хората са отишли да украсяват персонала даже не бил започнал да облича столовете ,а са си стояли!
Вече в ресторанта казвам да вадят виното,а сервитьора седи и се чуди дали има в куверта вино или няма и аз му казвам,добре де къде ви е управителката да ги следи тези неща и да им каже ,че има включено вино в куверта,а тя през цялата вечер скрита в една стаичка отзад,да не я занимават!
да не говорим ,че си скриха по-голямата част от виното!
Нито едно ястие нямаше украса,основното беше пльоснато с извинение като изакано в една чиния!
Имат само един оливерник в целия ресторант или поне така са казвали на гостите ,които са искали да си овкусят салатите!
Ресторната работи до 23 ч. затова платихме 60 лв.до 12 ч. и така DJ-я спря музиката в 23:40 ч.,но докато минат всички да си кажат довиждане и последни поздравления стана 0:10,но повечето маси бяха вече свободни и можеха да започнат да се отсервират,но това за тях нямаше значение и с най-голямата си наглост сервитьора дойде и поиска още 60 лв.за тези 10 мин.!
И капака на всичко беше,когато майката на младоженеца отива да иска останалия алкохол и вадят 2-3 бут.водка и 5-6 бут.ракия,добре ,че се е усетила,че нещо не е както трябва иотишла да викне сестра ми,защото тя следеше алкохола и знае точно колко се е изнасяло и колко трябва да е останало и така в момента вкъщи имаме към 10 бут.водка и към 13 бут.ракия!
Сами сметнете колко са смятали да си вземат за тях!
Активен
Starlet
Регистриран
«
Отговор #264 -:
декември 12, 2008, 13:44:37 »
Дяволица, благодаря за координатите на Мирослава. И други познати ми я препоръчаха, но всички снимки които изгледах са на булки гримирани нежно.
Иначе за Лариса също ми казаха, но шестото чувство ми нашепва да пропусна точно нея. Идея си нямам защо, но ще се доверя на интуицията си.
Амелия, съжалявам за случилото ви се. Аз лично съм чувала добри отзиви и за ресторанта и за персонала и за управителката
Кармела, честито та макар и с леко закъснение.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #265 -:
декември 13, 2008, 16:36:25 »
Здравейте момичета,
Да ви предупредя че съм съвсем на "вие" с темата фризьор и гримьор в Бургас, така че с риск да мина за невежа, ще питам : Кой е Стайко? :ohah:Някой фризьор, може би? Ако да, добър ли е и има ли някоя съфорумка, която да е правила прическата си при него?
Ще можете ли да ми дадете и координатите му на лични?
Дяволице
, ще може ли и тези на твоята гримьорка, моля?
По принцип не съм превърженик на тежкия грим, но с времето осъзнах че професионалните гримьори просто знаят как да го направят за да издържи дълго време, пък и да седи супер на снимките (лекият грим понякога съвсем не си личи) без да е задължително претоварено като на фолк-певица.
Активен
ina_lemon
«
Отговор #266 -:
декември 13, 2008, 17:11:35 »
Мирослава и мен гримира за моята сватба, може в албума да идите снимки на грима. Не е нежен, понеже аз не исках, даже моето желание беше за агресивен опушен грим, но тя ме разубеди и ме направи в по-лек вариант .Доволна съм много от нея и също я препоръчвам.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #267 -:
декември 17, 2008, 12:38:21 »
Такаааа, приместих се
Лъвче, в Света София наистина има 4 Д от около 2 месеца, но първо купиха апаратурата и след това взеха да обучават специалисти да работят с нея /ако мога да ги нарека специалисти, след като тепърва ще се учат - за мен са си новатори/. Именно поради тази причина не отидох там. Миналия месец, една събота ми щукна да ида да си видя бебето как е и бум - там. На смяна беше Скочева. Тя ме гледа на найния си апарат и накрая на прегледа я попитах какво става с 4Д-то им и тя почти ми измънка това, че "обучавали в момента", но нито ми препоръча - нищо.
А за Калчева, тъкмо една приятелка ще ходи днес при нея със записан час, но за профилактичен преглед. И аз й казвам: "Иди, казват, че е добър специалист, само дето не познава пола на бебето!" И тя: "Ама, зашо?! На всички майки около мен го позна!" А аз й казвам: "А на всички около мен НЕ го позна." И то не го познава до 6-7 месец, дето е вече ехеее ....
Та, мисълта ми е: Мнения много, едни доволни, други - не. Всеки сам си избира, решава, доверява .... и си защитава позицията
Ох, сори за дългия пост, но днес съм в едно такова превъзбудено настроение и ... ми се прави всичко друго, само не и работи
, ама то ще да е от бебета, празници, украси, емоции ....
Поздрави и гуш на всички бамбини
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #268 -:
декември 18, 2008, 15:53:15 »
Мацки, лекичко нахлувам в бургаската тема да ви кажа че от 24.12 до 26.12 сме на гости на свеки в Бургас, та ако има желаещи можем да си спретнем една бургаско-пловдивско-софийска среща
Не знам дали е най-правилното място да пиша за среща, за което предварително се извинявам.
Активен
ina_lemon
«
Отговор #269 -:
декември 18, 2008, 15:55:21 »
Най - правилното място е, айде, уговаряйте се нещо и аз ще се включа по някое време....
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...