Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:24:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас - 3 част  (Прочетена 160188 пъти)

Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #105 -: октомври 29, 2008, 11:53:26 »

Благодаря ти Амелия. Аз те разбрах де, знам го това. А ти разкажи как върви при теб. Готово ли е всичко?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: октомври 30, 2008, 20:56:14 »

Мацки, остава ли събота 01.11 - 15.00 часа на часовника?
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: октомври 30, 2008, 22:22:00 »

за мен  Ахааааааааам good
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: октомври 31, 2008, 08:34:33 »

И аз мен ахаммм
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: октомври 31, 2008, 18:32:09 »

Значи утре ще се видим там. Който дойде, дойде! tease
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: ноември 02, 2008, 14:17:07 »

Здравейте на всички!

Това е първото ми участие в този форум по обясними причини - получих предложението си за женитба само преди седмица smile Държа да благодария на всички които участват във форума :браво:, пални сте с идеи и съвети!

Решихме да организираме сватбата през лято 2009, но от доста голямо разстояние.След като се оказа че ресторант Булгария е вече зает, ни хрумна прекрасната идея да организираме тържеството по черноморието. Имаме предпочитание към Созопол, но си мислехме и за Несебър, Поморие... Проблемът е че не познавам много ресторанти там които да са пригодени за сватба Hmmm - ние ще сме м/ду 80 и 100 човека. Ресторантите на големите комплекси са идеални, но пак там май не приемат в активния сезон (нали вече повечето туристи са на all inclusive). 

Всички идеи са добре дошли! Благодария на всички предварително!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: ноември 02, 2008, 15:08:57 »

хей  здравей Minalina welcome-2 и добре дошла във форума.
Бъди сигурна , че тук ще намериш много информация , съвети и подкрепа по организацията на вашата сватба - от  всички тук. good

п.п. А вие plamik, skylife и diavolitsa надявам се да не съм изтървала много от края на срещата или ако е така да ме светнета ко е било  Tongue
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: ноември 02, 2008, 15:28:45 »

Здравей meer,нашата сватба беше на 30 август в хотел България.Ние сме очаровани от ресторанта и обслужването. good good *THUMBS*Наистина го препоръчваме.Ако те интересува нещо по-конкретно,питай ме.Ще помогна с каквото мога.
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #113 -: ноември 03, 2008, 10:56:19 »

Ами nia ние като се "подкарахме", че до 19:30. И да се похваля - имам си сватбени помощници  yahoo yahoo yahoo. Иначе щях да качвам снимки, ама съм в момент на проучване как се намалят, тъй че скоро, скоро ще има.

yovelina мен ме интересува какво те е очаровало в "България", защото моята сватба ще е там и честно да ти кажа съм доста скептична (а и коментарите които съм срещала до сега не променят това).
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: ноември 03, 2008, 13:46:26 »

Тъй - съобщавам - http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,14220.0.html  tease
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: ноември 04, 2008, 15:53:51 »

След милата покана на Diavolitsa, и аз се включвам в бургаската тема. smile
Аз също ще съм булка в Бургас - на 7 март 2009 г. живот и здраве.
Тъй като съм от София и почти нищо не познавам там, ще следя темата с интерес. Да се отчета какво имаме досега: запазен ресторант "България" (чета с интерес всичките ви отзиви за него, малко съм скептична да си призная, но тази събота ще го огледам на място), за гражданското ни казаха, че може чак от 1 декември, имаме поканени кумове, това е на този етап.
Успех на всички с подготовката! 
Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #116 -: ноември 04, 2008, 16:01:41 »

А рокля?

Питай какво те интересува и ще помагаме. Какво искаш за украса, ще имаш ли църковенбрак. Имаш ли фотограф,DJ и оператор?
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: ноември 04, 2008, 16:10:11 »

Рокля още нямам, разглеждам разни сайтове за информация, но нищо конкретно не съм търсила, а за другите неща - фотограф, DJ и т.н. си мисля, че е още рано, имаме 4 месеца. Но така като гледам от форума, всички май сте доста понапреднали в организацията. Трябва и аз да се стягам.  smile Църковен брак няма да имаме, тогава са пости. Тази седмица в събота ще ходим към Бургас, за да огледам подробно ресторанта (доверих се в избора му на милото, другият вариант за повече гости - около 120 - "Мираж" се оказа зает, не съм виждала "Университета", може да хвърля за всеки случай едно око) и после ще се ориентирам каква украса да търся.
« Последна редакция: ноември 04, 2008, 16:15:32 от Scarlett » Активен
Diavolitsa
Професор

« Отговор #118 -: ноември 05, 2008, 11:03:58 »

Такаааа отчет за вчера: имам си вече официално DJ (Драго) и оператор („Лазаров 5”). Съвсем скоро ще си имам и фотограф (Калоян). А, и харесах си възглавничка за халки в комплект с книга  blush.

Искам пак да се изкажа положително за "Диаманти". Тези хора цена нямат. Адски креативни и подхождат с желание към всяка сватба. Имат толкова идеи, че направо незнаеш накрая какво искаш (аз искам всичкоооо). Много съм доволна.

Skarlett принципно имаш време, но ти предлагам да избързаш с основните неща (агенция, фото, видео и DJ) защото може някой да ги запази преди теб. Примерно фотографа, който ще капарирам имаше още едно запитване за моята дата и понеже аз му бях писала по-рано, той ме пита за потвърждение и останахме ние. Ако имаш някакви питания давай.
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: ноември 05, 2008, 15:56:15 »

Diavolitsa,"Лазаров 5"-Веско Лазаров ли е ?Защото ако е той и ние сме с него danceg!
Аз лично съм с много добри първи впечатления от него!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: