Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 01:34:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
От Svatbata.bg
>
"Сватбени емоции" V
>
Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
> Тема:
Сватбени емоции IV
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени емоции IV (Прочетена 162149 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Сватбени емоции IV
«
Отговор #330 -:
ноември 21, 2008, 01:09:58 »
Нещо аз не разбирам как за един ден имаш 500 приятели и форумци и т.н да гласуват за теб
Много съм разочарована от този формат на конкурса, не заради моите снимки -не мисля, че те трябва да спечелят, има много други, които са по емоционални и т.н. и които за съжаление не могат честно да си извоюват залуженото
Не искам да звучи така сякаш снимките на 1 -во, 2-ро и 3-то място са лоши - напротив, но не е това начина - много е явно. Как става
Ама всеки ден се изумявам от гласове и никой не може да ме убеди, че е честно това.
Нито тука сме събрани всички от някон ТВ предаване например, че да знае цялата аудитория на една телевизия и да има такива страхотни резултати скачащи с по 200 -300 гласа на ден - айде моля моля, не пасем трева.
Както и да е, не че е важно моето мнение, но просто не се сдържах вече от 1900 на 2200 на 2700 гласа
Просто късметлии
«
Последна редакция: ноември 21, 2008, 01:21:19 от Вероника
»
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #331 -:
ноември 21, 2008, 09:38:26 »
Вероника
- най-после някой да сподели и моето мнение
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Отг: Отг: Сватбени емоции IV
«
Отговор #332 -:
ноември 21, 2008, 10:07:43 »
Хм, да, доста внимение се отдели на женицата със злобните коментари. Обаче като постваш нещо има IP, което IP може и да се трейс-не, и да се бан-не.
Да не говорим, че въпросната е със сигурност участничка в конкурса. Лесно може да се сравнят IP-тата от мейлите за участие с IP-то на въпросната. Дори да не е статично, предполагам, че доставчикът е един и същ (несъмнено някой кварталeн ЛАНаджия)....
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #333 -:
ноември 21, 2008, 11:01:07 »
Хей момичета не се нервете. Щом хората ги задоволява победа по този начин, нека си я получат. Аз не съм казвала на никой от приятелите ни, защото искам да ми подкрепят хора, които не ме познават, и затова имам и 30 гласа де. Но всеки си има принципи, и щом тях не ги бърка начина на победата си е техен проблем. Никоя от нас не е умряла за уикенда в Св. Константин и Елена, така че не си заслужава даже да се коментират нещата
Активен
Mikrob4e
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #334 -:
ноември 21, 2008, 12:10:49 »
Подкрепям Вероника !
Активен
Mrs.™
«
Отговор #335 -:
ноември 21, 2008, 12:18:40 »
Aз да ви кажа вече не гласувам, колкото и да гласувам една снимка все си е около 200 гласа
не,че имам нещо против останалите снимки,ама не смятам че снимката заслужава да е накрая
И по принцип снимките ,които харесвам са около 120-220 гласа
еми не вярвам да стигнат 3000,и реших да не гласувам . Отделно не виждам защо трябва да се показва временно класиране
аз до сега съм влизала там само след като тук е коментирано нещо относно гласовете.
Нямам нищо против първите три снимки,но не смятам че е честно един и същ човек да вземе и първо и второ място,а то се оказва ,че в първата десетка са 5 души с по две снимки-не,че е лошо ама не ми се вижда честно
Повтарям нямам нищо против първите-от тях май само Гери познавам и я харесвам-просто изказвам мнение
Цитат на: goldi в ноември 21, 2008, 11:01:07
Хей момичета не се нервете. Щом хората ги задоволява победа по този начин, нека си я получат. Аз не съм казвала на никой от приятелите ни, защото искам да ми подкрепят хора, които не ме познават, и затова имам и 30 гласа де. Но всеки си има принципи, и щом тях не ги бърка начина на победата си е техен проблем. Никоя от нас не е умряла за уикенда в Св. Константин и Елена, така че не си заслужава даже да се коментират нещата
И във вътрешните конкурси съм казвала-победа е когато другите те изберат,а не когато най-близките ти гласуват за теб
Не,че има лошо-аз лично съм казвала,щом другите приканват в интернет да се гласува за тях-приканвайте и вие-но не знам победата после дали е сладка
Активен
Вероника
«
Отговор #336 -:
ноември 21, 2008, 12:27:34 »
Съжалявам, че разбудих духовете с моя пост
, не съм целяла това -просто винаги казвам това което мисля.
Конкурса е невероятна идея , всичко е супер, всички снимки са една "Сватбена емоция" и за мен няма лоши снимки. Просто обаче не разбирам какво общо има състезателни дух със "Сватбени емоции" - ми жива надпревара си е - и какво сега като вече двете снимки имат по 3000 гласа???
Нашата снимка едната е със 125 и аз съм много щастлива от това, че все някой гласува за нас
- точно за това участвах, а не на всяка цена да съм 1-ва, ми харесвам си сватбата и снимките че кой не си ги харесва амачак толкова че сама да се бутам напред
Сигурна съм, че всеки един участник в конкусра има поне един приятел компютърен спец и , че ако са искали до сега да са направили по 5000 гласа, точно поради тази причина
за мен най-големите победители си остават хората с най-малко гласове и такива като Голди, които не "нагласяват" гласовете си чрез цялата рода, приятели, офис и т.н
....
«
Последна редакция: ноември 21, 2008, 12:47:06 от Вероника
»
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #337 -:
ноември 21, 2008, 21:40:21 »
И аз подкрепям Вероника!Отдавна мислех да си кажа мнението.
Активен
imladenova81
Любопитен
«
Отговор #338 -:
ноември 22, 2008, 01:12:15 »
...Аз това от кога го говоря и за това ви казах ооооще доооста отдавана , че с нетърпение чакам другия конкурс където гласуват хора от форума. Макар , че имам малко съмнение че и там ще има приятели-познати , ама ефекта ще е далеч по-малък
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #339 -:
ноември 22, 2008, 15:13:51 »
А пък нашата снимка събра цели 9 гласа!
Активен
kristine
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #340 -:
ноември 22, 2008, 19:42:52 »
Аз не го следя конкурса от начало и не гледам резултата всеки ден, дори снимките които сложих не са ми най-любими, ама това е друг въпрос и нямате представа колко се изненадах, че за едната сме събрали цели 30 гласа, а съм 100% сигурна, че не са от познати, защото никой не знае за участието ми в конкурса
Благодаря на тези, които са гласували за нашата снимка
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
ноември 23, 2008, 18:14:54 »
Аз от време на време гласувам за някоя и друга снимка в конкурса и не мога да скрия възмущението си от временното класиране. То не е изкуство, то не е чудо!
. Мисля, че дървена врата за фон е най - новаторската хрумка в сватбената фотография.
Извинявам се ако обиждам някой, но ...
.
«
Последна редакция: ноември 23, 2008, 18:18:02 от screwball squirrel
»
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #342 -:
ноември 23, 2008, 18:20:18 »
Снимките с дървената врата са на младоженците от Пловдив /поне по-голямата част де/ , в стария град , а и не виждам нищо грозно или лошо в това .
Напротив , идеята ми харесва
Въпрос на вкус все пак
А за конкурса - няма нужда от коментар...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #343 -:
ноември 23, 2008, 18:27:35 »
Теди, то ако беше дървена порта от Стария град е
, но не мисля, че screwball squirrel е имала точно това предвид
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #344 -:
ноември 24, 2008, 10:54:13 »
Момиченца-кокиченца, съгласна съм и аз с вас, че има много по-емоционални снимки от фаворитите в момента, но накрая печели този с най-много гласове. Имат възможност - гласуват. Според мен самите правила имат нужда от промяна, за да се избегне поне от части такъв тип гласуване и такова класиране. Аз вече имам няколко предложения, предлопагм и вие, но нека приключи конкурса и ще ги споделя за Сватбени емоции V
Според мен всяка двойка е пратила за конкурса снимка(и), които за тях са били най-емоционалните, най-красивите. Аз мисля, че всеки заслужава да спечели (все пак не говорим за милиони
). И докато всичко е в рамките на правилата, не може да се сърдим на никога за нищо. Пак ще кажа - имат възможност- гласуват.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
26