Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:39:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Конкурс "Моята телевизионна сватба"  (Прочетена 50905 пъти)

Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 13, 2008, 17:53:11 »

/Pisetata, не искам да я коментирам декларацията/ се отказахме и от първата среща с екипа на Слави  smile
Ок!Извинявам се,мила,просто ми стана интересно! smile
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 13, 2008, 22:04:03 »

Ето тук има клипчето за предаването

http://www.slavishow.com/index.php?cat=1&mid=9&id=10275
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 20, 2008, 10:14:19 »

Здравейте!
Реших и аз да споделя впечатленията си от конкурса като участник, стигнал до последното отсяване на кандидати в петък  Wink  Първо да кажа, че не съм ядосана или не завиждам на никой от продължаващите напред в състезанието и желая на всички успех. Има много истински двойки - хора, които наистина се обичат, искат да се оженят и ще го направят със или без Слави. По мои наблюдения обаче има и такива, които са някак скалъпени и търсят единствено приклучението и популярността, която това шоу може да им даде. Само се надявам зрителите да успеят да отсеят истинските участници и най - достойните да победят!
Поздрави на всички!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 20, 2008, 12:10:27 »

В крайна сметка няма съфорумци сред финалистите, така ли? sad Жалко!

Булките от Бургас, ползвали/ползващи услугите на сватбена агенция "Диаманти", забелязахте ли, че собственичката Венелина участва и тя в конкурса? Ама не попаднаха сред 12-те двойки -финалисти, жалко, бяха много сладки! Макар че ми беше чудно, защо са решили да участват, след като правят прекрасни сватби и имат възможността и уменията да направят същото и за себе си?
Но съжалявам искрено, че не продължиха. sad
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #49 -: октомври 20, 2008, 13:35:33 »

svetla_ety, коя двойка бяхте вие? Любопитна съм да си припомня  Wink Имаше много интересни двойки по време на това, което предаваха през изминалата седмица от шоуто и тогава си имах фаворити. В петък не гледах шоуто и не знам кой е останал  sad Ще наваксам довечера.   
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 20, 2008, 15:06:54 »

И аз много съжелявам,момичета,че никоя от форума не се е класира,но въпреки това,ви желая от все сърце да изживеете една незабравима и шеметна сватба!Вие го заслужавате-с или без Слави това ще стане!Успех! give_rose
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 20, 2008, 16:30:01 »

Нас не ни показаха през 4-те дни, през които излътчваха кадри от кастингите - явно не сме били достатъчно интересни. Въпреки това се надявах да сме сред 12-те, но ако ни бяха избрали щеше да е доста странно - хората даже не са ни виждали, а да не говорим да сме им станали и фаворити. Малко ми е мъчно, че според мен изборът е бил направен по - рано и всичко в петък беше по сценарий, в който ние бяхме статисти, но въпреки това не съжалявам, че станах част от всичко това, защото беше вълнуващо и незабравимо изживяване !
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: октомври 20, 2008, 17:20:09 »

svetla_ety , не се ядосвай! Важното е, че сте участвали!
Сигурна съм, че и без Слави ще имате прекрасна сватба! Важното е да се  twohearts
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 20, 2008, 18:20:05 »

И аз да спподеля... И ние решихме да се пробваме и пуснахме документите просто да си пробваме късмета. Бяхме сигурни, че няма да ни се обадят защото не сме от късметлиите, но невярвашли те взеха , че звъннаха а ние бяхме в Гърция..... така си останахме само с обаждането, но пък съм много щастлива от друга страна защото поне разбрах , че малко късмет си имаме....  Bravo
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 21, 2008, 16:06:32 »

И ние решихме да се пробваме и пуснахме документите просто да си пробваме късмета. Бяхме сигурни, че няма да ни се обадят защото не сме от късметлиите
За,това трябва да вярвате повече в късмета си,мила!Я си представи,че щяха да ви одобрят,аа?
Нищо,де нищо-живот и здраве ще си направите сватбичка! give_rose give_rose give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 21, 2008, 20:26:23 »

Някой ще ми обясни ли с няколко думи как ще се развиват нещата,че превключих чак когато раздаваше пръстените blum и не разбрах какво и как ще протича,освен че в петък чака предложенията за брак pleasantry
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 23, 2008, 22:48:35 »

Момичета, гледахте ли предложенията за брак? Толкова бяха сладки и хубави всички и толкова мило и хубаво ми стана  smile Почти през цялото време бях  хем l_bye_girl хем  yea .
Направо не знам как ще се отсяват, защото не е типично състезание.
Единствено Слави малко ме подразни, че се намесваше в супер неподходящи моменти, но като цяло беше вълнуващо. smile
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 23, 2008, 22:59:22 »

Гледахме, гледахме  cray cray cray Bravo Bravo

Най-много ми харесаха българо-френската двойка. Невероятни сладури!

Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 23, 2008, 23:06:38 »

И аз гледах...че и голям рев му драпнах..
И на мен наи много ми харесаха френско-българската двоика...големи сладури и много истински..
Като ги гледах преживявах с тях, и се сетих за моето предложение че още повече почнах да  cray..ама така е...голяма емоция си е..
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 24, 2008, 07:26:07 »

И аз така  - хем  Bravo, хем  cray. Доста приличаше на театър, но когато видех сълзите на жените и аз  cray. Моят мъж само се хилеше и лигавеше, как можело такива неща да давали, голям смях му удари. Малко ми развали удоволствието, ама такъв си е smile.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: