Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 02:37:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на svetli - 27.09.2008 год.
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на svetli - 27.09.2008 год. (Прочетена 45787 пъти)
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
Отг: Сватбата на svetli - 27.09.2008 год.
«
Отговор #60 -:
септември 30, 2008, 22:48:37 »
ах какви хубави младоженци
невероятни сте...
6те чакаме снимки и разкази от великия ден
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #61 -:
октомври 02, 2008, 19:51:20 »
Много сте сладки!
Чакам с нетърпение и останалите снимки!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #62 -:
октомври 03, 2008, 11:19:54 »
Момичета, сложих няколко снимчици в галерията ми. Ще добавя още при първа възможност, но все още имам само малко и то любителски.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #63 -:
октомври 06, 2008, 11:55:58 »
Понеже обещах на Стаси, ще споделя някои неща за организирането на сватба в Добрич и района, може да е от полза и за други местни булки.
Първо за църквите - ние си избрахме св. Георги, защото обикновено, ако ходим в църква, ходим там и някакси ми е приятно да бъда в тази църква. Иначе в събота бяхме на сватба в св. Троица и са ми пресни впечатленията и от двете. Ритуала, колкото и да е странно е различен. Не като смисъл естествено, а като начин на протичане. Проблем няма, защото и на двете места попа казва на младоженците и на кумовете какво да правят във всеки момент. Направи ми впечатление, че нас свещеника ни задържа в канцеларията докато ни връчваше свидетелството, всички гости излязоха и имаха възможност да ни приветстват и посрещнат тържествено, кумата хвърля житото със стотинки и т.н. Докато в св. Троица първо излязоха младоженците. Може да беше и нарочно, защото веднага имаше и друга сватба и гледаха да скрият нашата булка от страни на църквата, докато влезе вътре другата. Само че на мен по ми харесва първия вариант и ако можете така го направете - изчакайте вътре докато излязат всички и вие излезте последни.
Относно другите неща - почти всичко ни беше от Добрич - фотографи, оператор, оркестър, торта... Страхотно се справиха всички! Мога само да съм благодарна, че попаднахме на такива прекрасни хора и добри професионалисти. Казвам го, защото за нищо не сме обикаляли и проверявали на сто места.
Фотографа е познат на младоженеца и кума и така го избрахме, той доведе за подкрепление свой колега, който също направи страхотни снимки. И на двамата първото име е Георги
(това име доста присъства на сватбата ни - 4 от гостите се казват така, включително и баща ми, църквата се казва така, фотографите...) На снимките мога да кажа, че изглеждаме толкова добре и са толкова хубави, че направо не вярвам, че сме ние на тях.
Операторът също е от Добрич и него ни го намери фотографа. Не ни е готово филмчето още, но така или иначе го харесахме като човек още при първата среща и може да се каже, че ни беше приятно да участва в
мероприятието
ни. Той се казва Румен и филмчето, което ни даде да гледаме за примерно много ни хареса.
Сега за оркестъра, по-напред в темата съм споделила вълненията си относно оркестъра, понеже няколко дни преди сватбата, от познати имаше изказвания, че не става. Сега да кажа и личното си мнение. Ако трябва пак да избирам оркестър, отново ще взема същия. Много добри професионалисти и страхотни хора. Танците не спряха цяла вечер, защото и оркестъра не спря. Само докато минавахме за наздравицата, бяха пуснали нещо тихо, но и тогава не ни изтраиха до края, а на предпоследната маса започнаха да свирят пак. Певицата води чудесно цялата сватба. Нямаше нужда от дълги разбирания и уговорки, разбрахме се от половин дума. Оркестърът също е от Добрич - оркестър Яница. Благодаря им!
Това май е по техническата част. За емоционалната и всичко останало - в следващия пост.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #64 -:
октомври 06, 2008, 18:21:58 »
svetli , прекрасни сте на снимките
Младоженеца е изключително стилен, а ти много красива и усмихната. Бъдете винаги така щастлви.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
октомври 06, 2008, 18:30:07 »
Светли,
прекрасна
булка си! Много сърдечни пожелания за семейно щастие и любов!
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
октомври 15, 2008, 11:11:10 »
Много сте хубави, но искаме още снимкиииииииии
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #67 -:
октомври 15, 2008, 12:32:54 »
Ей булка, много си хубава!
И младоженеца и той! Много сте лъчезарни и двамата! Ама ние сме любопитни и ще чакаме ощеееее!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #68 -:
октомври 15, 2008, 13:08:12 »
Благодаря ви момичета!
Не си мислете, че не искам да ви показвам снимки, но просто нямам професионални още. Надявам се скоро да е. Сега добавих снимка на част от цветята, които получих. Други ги занесоха в къщи след ритуала и аз бях в шок в момента, в който отворих вратата на банята
, но пък ми стана едно хубаво...
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #69 -:
октомври 15, 2008, 13:54:43 »
това с цветята във ваната е много хитро
и наистина е шокиращо ако незнаеш че са там
но пък са много красиви....
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
октомври 16, 2008, 10:10:11 »
Светли
, страхотни сте! Чак сега видях снимките. Много сте красиви и влюбени. Личи от километри! Пожелавам ви този пламък никога да не угасва!!!
Обичайте се!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #71 -:
октомври 17, 2008, 08:51:17 »
Доста време мина докато се наканя да ви разкажа за "нашия ден", но... дано все още ви е интересно.
Та да започна от начало. Както се изразиха моите колежки, в днешно време е "модерно" младите сами да си организират сватбите, а не както преди - родителите. Та и ние бяхме от "модерните" и абсолютно всичко сами си направихме. Много нерви имаше, особено последната седмица. Почти не спяхме и двамата, доста сълзи от моя страна - за глупости в общи линии - големи проблеми за щастие не е имало. Просто задачите бяха повечко. Още съжелявам как изръмжах на майка ми веднъж и я обвиних, че не ни помага, но нали си ми е мама - прости ми
Абсолютно не бях права - та те платиха много голяма част в крайна сметка, как да не са помогнали
Най-много може би ме отрови времето. Седмицата преди нашата сватба беше ужасна - студ и дъжд постоянно. До толкова бях изперкала и изнервена, че една сутрин, докато се обличах и гледах прогнозата за времето, чистосърдечно си напсувах човека, дето я казваше
понеже беше много доволен, че "след събота времето ще се оправи", ама мене това не ме топлеше
Мъжа ми уж не беше в стаята в момента, но се оказа, че ме е чул и горкия, му е дожаляло за мен, че съвсем съм се психирала.
От много задачи, не ми остана време, нито за пробна прическа, нито за грим. В петък вечер, преди да приключи фризьорката минах да се разберем за час и горе-долу какво искам, а цветовете на грима ги измислихме след това с една братовчедка и просто на другия ден казах на гримьорката в каква гама искам да е грима. То аз и не бях напълно наясно какво искам и от грима, и от прическата. За прическата само знаех, че искам цялата коса да е вдигната.
Истината е, че просто имахме ужасно голям късмет с организацията и хората, на които попаднахме. Всички бяха изключително качествени.
В четвъртъка и петъка, беше абсолютна лудница. Голямо шоу бяхме с бутилките и етикетите за ракия. Цял цех беше в къщи. Понеже само ракията беше домашна, решихме, че няма смисъл да се занимаваме с етикети за вино, след като не е специално или домашно производство. Намерихме бутилки от ракия - само Пещерска успяхме - те не са първа прелест, но свършиха добра работа. Сами си направихме етикетите, а на кума баща му ни намери печатница да ги отпечата на самозалепваща хартия. Първо миене на бутилките и сваляне на старите етикети, пълнене на бутилките, изрязване и залепване на нови етикети - абе направо манифактура
Той мъж ми си разбра от миенето, че аз вече бях с ноктопластика и трябваше да си пазя ръчичките до сватбата
следва продължение...
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #72 -:
октомври 26, 2008, 11:28:57 »
Хах, svetli, като чета и си спомням за нашият предсватбен ден - почти същата работа.
Защо така сме оставили етикетите за последния ден и аз незнам? Хората си подготвят всичко предварително, а и ние като вас почти цялата работа я свършихме точно последния ден - голям майтап.
Явно в Добрички район това е нормална практика
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #73 -:
октомври 26, 2008, 18:43:09 »
За нашите етикети помогна брата на младоженеца и семейството му!
И аз не намерих никакво време за тях, а съм от Южна България!
Така, че по-скоро е характерно не само за Добричкия регион!
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #74 -:
октомври 26, 2008, 18:50:04 »
Светли, страхотна двойка сте!!!! Да се обичате още сто години и час по-скоро да започнете да действате по въпроса с увеличаването на семейната бройка!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...