Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 04:11:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на svetli - 27.09.2008 год.  (Прочетена 45742 пъти)

villii
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #30 -: септември 16, 2008, 16:55:29 »

Здравейте
Светле не се стърпях и реших да се регистрирам и да ти пиша - позна ли кой е  blum.Получих си поканата и се забавлявах с текста.Добре се е получило наистина.
За еклера браво на теб  Bravo  Като чета какво си писала значи вече сте почти напълно готови. Няма ли да си вземеш няколко дни отпуска преди и след сватбата?
Хайде за сега е това
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: септември 17, 2008, 14:41:26 »

Как няма да позная?  Wink Ние се надушваме. Добре дошла! Тренирай ти тук, че да се надяваме скоро и на теб да ти потрябва форума.
Днес си купих една щуротия, дето ама хич не ми е ясно дали ще използвам...   Ashamed става дума за тези силиконовите чашки. Мислех изобщо без сутиен да съм, но понеже не е излишно да си направя малко бюст... ще ги пробвам пък ще видим.
Днес му дръпнах една обиколка по магазините, за да измисля някакъв шал като допълнение към роклята, че да не умра от студ, ама нищо подходящо не намерих. Да видим кумата дали ще се справи по-добре със задачата. Обеща ми да потърси в София нещо подходящо.
Сега ще гледам да кача малко снимки в галерията на някой неща, които си купих последно.
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 17, 2008, 15:22:02 »

Най-сетни ми работи галерията и успех да кача снимки на вчерашните ми покупки.
Имам си вече и сватбена книга.  yahoo Една приятелка шотландка ми я прати от там. Много си я харесвам, сега остава и гостите да разберат за какво служ :girl_wink:и
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: септември 17, 2008, 15:26:36 »

Честито за сватбената книга! Много е хубава! give_rose А за гостите не се притеснявай! Просто я връчи на някоя шаферка, която да я придвижва напред и да обяснява на гостите, ако има нужда! Girl_hide
Активен
villii
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #34 -: септември 17, 2008, 20:54:13 »

Светле,
да вземеш да поръчаш по хубаво време за тогава.Какво е това?  blum
А за форума се изкуших. Как така само ще чета и няма да напиша нещичко. Какво направи с булото? Ще го сменяш ли? А обувките как са? Разтъпкваш ли ги, че нали знаеш ще падне игра. danceg
 girl_wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: септември 18, 2008, 11:52:59 »

Булото го смених. Много съм доволна! Без проблем в магазина ми го смениха и сега си го харесвам. Той мъж ми се уби да ми се подиграва като му казах, че ще сменям булото понеже не блести  blush Ами какво да се прави, ако не го бях сменила щеше да ме е яд през цялото време. Според него нямало да има разлика, ама аз си знам.
Взех си в събота и полата и веднага я занесох в майкини и я закачих, както си е в плика на дръжката на един шкаф в стаята на брат ми. На другия ден той ми разказва как се срещнали с моята пола посред нощ. Прибрал се той и си легнал и казва гледам нещо голямо и бяло - мислил призрак  tease Станал да го пипне и да види що за чудо е това  blum Голям смях падна като ни разказа.
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 24, 2008, 11:40:28 »

Здравейте момичета!
Имам нужда от вашата положителна енергия и помощ. В абсолютна тревога съм за много работи, а прогнозата за времето направо ме срина. Моля ви стискайте палци само да не вали. Другото честно казано не ме интересува, но ако вали всичко ще е много по-сложно.
На всичкото отгоре планираме кратка разходка с яхта, защото ще могат да се направят страхотни снимки, но сега  cray  cray  cray
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 24, 2008, 11:59:28 »

всички ще стискаме палци и ще се надяваме времето да е хубаво и да имаш една слънчева и весела сватба.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 24, 2008, 12:34:06 »

Светли стискам палци и дано не вали, искренно ти го пожелавам, аз само това си мислех, ако ще да е супер студено само да не вали.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: септември 24, 2008, 12:49:09 »

Светли, знам какво ти е. Стискам палци и на краката. Покрай морето времето е много променливо, ще ти покажа в неделя как беше. Сутринта - стоманено сиво небе, дъжд и вятър. Следобед даже слънце се показа. Опитай се да се концентрираш върху задачите си. Времето не е от нещата, върху които имаме влияние. good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: септември 24, 2008, 13:17:58 »

Светли, скъпа и трите неща са страхотни, които си взела!! Честито! За дъжда, искарено те разбирам и стискам палци, аз какъв рев му изревах за това, че щяло да вали на моята сватба посред лято, камо ли сега!! Дано всичко с времето да е наред!! Но и да не е трябва да махнеш с ръка и да си кажеш това е моя ден! Аз бях предупредила фотографа за фотосесия под дъжда с чадър да се приготви и да измисля снимки и пози!! С теб съм!!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: септември 24, 2008, 14:26:59 »

svetli, имаш стиснати палци и от мен! Good luck Аз ти желая да е един приказен ден, изпълнен с много Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
Daninka
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #42 -: септември 25, 2008, 08:55:25 »

Svetli,
присъединявам се с всички възможни палци. Искрено се надявам слънчице да огрее вашите щастливи личица Sunshine
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 25, 2008, 09:27:28 »

Благодаря ви момичета! Аз пак трябва да бягам по задачи, че в 11 съм на ноктопластика, но набързо да ви се отчета.
Вчера говорихме с агенцията за украсата, поръчахме си фойерверки, говорихме с управителката на ресторанта онзи ден, а на края вечерта отразихме един ресторант с кумовете, за да чуем как свири оркестъра. Ние им бяхме платили капаро без да сме ги слушали, само по препоръка на познати и онзи ден един познат като ни стресира, че за нищо не ставал този оркестър  shok голям ужас преживяхме. Но снощи ми направиха добро впечатление и поне за това си отдъхнахме. Ама какъв стрес изживяхме...
Хайде сега ще бягам!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: септември 27, 2008, 11:07:43 »

Светли, пожелавам ти един прекрасен сватбен ден днес, изпълнен с много щастие, любов, положителни емоции!!!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: