Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 09:47:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
На "ТИ" ли сме с модата?
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: На "ТИ" ли сме с модата? (Прочетена 173844 пъти)
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
Отг: На "ТИ" ли сме с модата?
«
Отговор #15 -:
април 14, 2007, 20:47:27 »
Хехе, много ми харесаха тези правила--дано след като са в нета, повече хора успеят да ги прочетат.
Прекалено ниската талия на панталоните и ластиците на бикините, които си личат изпод панталоните ме дразнят много. За щастие все по-рядко виждам дами с грозни презрамки на сутиени, които се подават изпод някой потник--но може би прекарвам прекалено много време на работа, а това там е доста недопустимо.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #16 -:
април 14, 2007, 20:50:45 »
Цитат на: didibaby в април 14, 2007, 20:47:27
Хехе, много ми харесаха тези правила--дано след като са в нета, повече хора успеят да ги прочетат.
Прекалено ниската талия на панталоните и ластиците на бикините, които си личат изпод панталоните ме дразнят много. За щастие все по-рядко виждам дами с грозни презрамки на сутиени, които се подават изпод някой потник--но може би прекарвам прекалено много време на работа, а това там е доста недопустимо.
Ох в банката,с която работи има една много досадна касиерка,която ходи постоянно с един розов сутиен с ластични презрамки
!
При това е ужасно дебела
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760
щастливо влюбени
«
Отговор #17 -:
април 24, 2007, 19:50:21 »
Цитат на: fiibi_bg в април 14, 2007, 08:05:56
Цитат на: didibaby в април 14, 2007, 01:02:34
Според мен си заслужава да се купуват качествени дрехи и обувки, дори и да са на по-висока цена--но те си изплащат цената с времето, през което ги носим.
Абсолютно съм съгласна с това. *THUMBS*Аз също държа на качествените и маркови дрехи.Някои мои приятели казват че е снобария.В БГ обаче не винаги марковото е качествено.Например от Sisley въобще не съм доволна.От Benetton също.Аз предпочитам спортно елегантните дрешки,но с тая работа сега ми се налага да ходя и с костюми.
Тук във ВТ няма много такива магазини,но открих един бутик Скарлет и там шият много прилични дрешки!
наистина Скарлет имат добри попадения, а аз да ви кажа какъв проблем имам с модата, немога да си намеря луза, която да е елегантна, да не е прозрачна, да не е с голямо деколте и да не ми се вижда кръстта, ако някоя от вас знае такова животно ще съм благодарна да пише, все пак на работа искам да ме оценят според свършеното
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #18 -:
април 24, 2007, 20:29:53 »
Цитат на: tedyemo в април 24, 2007, 19:50:21
наистина Скарлет имат добри попадения, а аз да ви кажа какъв проблем имам с модата, немога да си намеря луза, която да е елегантна, да не е прозрачна, да не е с голямо деколте и да не ми се вижда кръстта, ако някоя от вас знае такова животно ще съм благодарна да пише, все пак на работа искам да ме оценят според свършеното
А в Дика пробва ли?Всъщност от кой град си?
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
щастливо влюбени
«
Отговор #19 -:
април 25, 2007, 07:46:40 »
Варна, но ходя често в Търновото, в Дика малко са ми скъпички да си призная на фона на качеството но скоро не съм ходила, всъщност има ли нещо ново, че сега пак ще ходим може да хвърля едно око
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #20 -:
април 25, 2007, 21:08:33 »
Цитат на: tedyemo в април 25, 2007, 07:46:40
Варна, но ходя често в Търновото, в Дика малко са ми скъпички да си призная на фона на качеството но скоро не съм ходила, всъщност има ли нещо ново, че сега пак ще ходим може да хвърля едно око
Ами аз честно дати кажа си купих много готин костюм от там.Точно за работа е идеален.Преди два дни пробвах един панталон - петроленозелен /аз такива си търся/ и ужасно ми хареса - 75 лв е.Исках да кажа че в Дика има стилни неща,а в Скарлет си харесах една пола но само през витрината.Мисля тази събота да отида да разгледам отблизо или да пробвам!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #21 -:
април 25, 2007, 21:31:52 »
От Дика(като цяло доста неща ми харесаха от пролетната колекция) скоро си купих много готина рокля-черна,до коляното,сравнително тесничка(но не прекалено),деколтето(V-образно) и гърбът са еднакви,с ивица под бюста,с много дискретни червени и бели кръгчета(не точки),89лв за това удоволствие
Чудесно се връзва с едни черни пантофки на токче с панделка
Хм,сега ми е проблема-кога и къде да я обличам,скоро се очертава абитуриентска,ще чакаме нещо сватби и кръщенета,че с тези дълги разходки по улиците всеки ден,бутайки количката и гонейки малката по всичките й непредначертани дестинации просто нямам голям избор-токчета ли,рокличи ли?!?!-с маратонките и дънките най-много да ме видите
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
щастливо влюбени
«
Отговор #22 -:
април 26, 2007, 07:45:29 »
вчера си взех едно много стилно панталонче за 15лв
черно, еластан, много интересно, от центъра
от едни малки магазинчета, в малките улички и сако си взех за 25 лв, пак много ми харесва, по принцип се отпускам само като вляза в Блага Благоева, там давам най- много пари, но много ми харесват нещата й и понеже имам малко опит и знам че панталон от 75 лв, само защото етикета е Дика не бих си купила, важното е да ме устройва като как ми седи, предпочитам да си купя 5 панталона, отколкото един, не отричам че си има разлика, но в крайна сметка щом е за работа, важно е да е стилно и удобно, та така де, не съм ходила до магазина утре може и друга песен да запея ,в събота ще го обиколя
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #23 -:
април 26, 2007, 10:05:22 »
tedyemo аз по принцип предпочитам марковите дрешки,но не на всяка цена.Права си наистина че има и евтитни дрешки,които вършат работа и са качествени!
Активен
Yana_Bah
Ентусиаст
«
Отговор #24 -:
април 27, 2007, 17:39:12 »
знам че е идеотско но съм луд фен на чантите и вече дори не знам колко имам..... и герданчета също.
Иначе когато нещо много мйи хареса не му мисля много предио да си го купя. Друг е въпроса че рядко нещо ми харесва..... освен чантите разбира се
като ходим по магазините и не влизам в тези с чантите, че..........
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
щастливо влюбени
«
Отговор #25 -:
април 29, 2007, 12:03:43 »
може ли тук да питам че незнам дали има смисъл да пускам тема, та има един сайт с много хубави дрешки, но доставката до БГ е 30 евро, идеята ми е ако някоя от вас иска да поръча, имам кредитна карта да разделим паричките за доставката и ще е много изгодно
www.Promod.com
е сайта, ако си харесате нещо и искате да си поръчате викайте
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
април 29, 2007, 13:42:36 »
Цитат на: tedyemo в април 29, 2007, 12:03:43
може ли тук да питам че незнам дали има смисъл да пускам тема, та има един сайт с много хубави дрешки, но доставката до БГ е 30 евро, идеята ми е ако някоя от вас иска да поръча, имам кредитна карта да разделим паричките за доставката и ще е много изгодно
www.Promod.com
е сайта, ако си харесате нещо и искате да си поръчате викайте
Наистина има страхотни неща!
Аз обаче имам един въпрос: каква е тази валута "17.90 Ђ" и на колко бг лв е равна?
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
щастливо влюбени
«
Отговор #27 -:
април 29, 2007, 13:47:07 »
и на мен в началото така ми отваряше, някъде в сайта имаше знак за да обърне цените в евро, ще потърся и ще ти кажа къде е, аз си гледам в евро цените чакай да поровя и ще пиша
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
щастливо влюбени
«
Отговор #28 -:
април 29, 2007, 13:50:38 »
най- отдолу има едно знаменце на ЕС, там като натиснеш става в евро, само да кажа че прочетох че след като поръчаш веднъж и платиш 30 евро, след това ако поръчаш пак до 15 дни ти е безплатна доставката, аз затова предлагам ако има желаещи да поръчват да разделим доставката и после ще може по- спокойно да се поръчва
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #29 -:
април 29, 2007, 16:15:52 »
Чувствам задължение да споделя, че на живо дрехите на тази фирма не са от най-високо качество на плат и изработка, но все пак, при тези цени, може би това е простимо
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
12
Нагоре
Изпечатай