Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 04:08:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите 4
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите 4 (Прочетена 152995 пъти)
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
Отг: Клуб на бебеправещите 4
«
Отговор #435 -:
септември 26, 2008, 09:07:16 »
Роди, мила съжалявам за това, което чета, но се присъединявам към другите момичета в пожеланието им да не губи дух. Продължавайте смело с опитите, човек никога незнае какво ще му се случи. Успех
Активен
verdad
Сватбар
But baby...you're the right kind of wrong
«
Отговор #436 -:
септември 26, 2008, 11:37:18 »
Цитат на: Rodi в септември 25, 2008, 20:24:55
МИли мо момичета денс ходих на доки и на прегледа се останиви че десния ми яйчник и тръба са възпалени и освен това около тях имало някаква течност която не се знае от какво е. Можело д е от спукана киста или нещо такова, но тази теччност пречела да се види дали сега имам киста. А и на десния яйчник имам нкакво жълто образование, което също н се знае какво е точно. Сега с мъжа ми ще пием хапчета и като м доиде отивам на изследване на хормони. Някой може ли да ми каже колко горе долу струват изседванията. И после е правим и спермограма. Много съм отчаяна направо ужаса.Явно скоро няма да видя +++ резултат.
Скъпички са хормоните, на мен ми изследваха тези, който gucci е написала и платих 118,70лв., запомнила съм го, не е някаква фрапираща сума и все пак...
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #437 -:
септември 26, 2008, 12:13:43 »
Rodi мила само спокойно и не се отчайвай
Всичко ще се нареди,само бъди позитивна
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #438 -:
септември 26, 2008, 12:15:09 »
На мен днес ми излезе резултата за токсоплазмозата РПХА е 1:20. Лекарката каза, че е много малко и да не се притеснявам, но като забременея пак да се изследвам, а и 50-60 % от хората имали такива ст-сти
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #439 -:
септември 26, 2008, 13:16:00 »
Цитат на: Rodi в септември 25, 2008, 20:24:55
МИли мо момичета денс ходих на доки и на прегледа се останиви че десния ми яйчник и тръба са възпалени и освен това около тях имало някаква течност която не се знае от какво е. Можело д е от спукана киста или нещо такова, но тази теччност пречела да се види дали сега имам киста. А и на десния яйчник имам нкакво жълто образование, което също н се знае какво е точно. Сега с мъжа ми ще пием хапчета и като м доиде отивам на изследване на хормони. Някой може ли да ми каже колко горе долу струват изседванията. И после е правим и спермограма. Много съм отчаяна направо ужаса.Явно скоро няма да видя +++ резултат.
Роди,извинявай за въпроса,но кога последно беше на профилактичен преглед?
Интересно ми е за колко време могат да се образуват тези проблеми и ти имала ли си някакви болки или неразположения сега или просто реши да се прегледаш профилактично?
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #440 -:
септември 26, 2008, 13:53:30 »
Аз минали месец ходих на гинеколог и за цитонамзка. Тогава обаче гинеколога не ме зледа на вагинале а само с опипване . От известно време имам болки в десния яйчник които е и проблемния и затова реших да отида на друг и да ме види на вагинален. Сега с мъжа ми пием хапчета и после като мидойд отивам на хормонали изследвания на LH, FSH, Пролактин и Естрадиол. и после като ми сварши пак при доки да ме види на вагинален.
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #441 -:
септември 26, 2008, 15:19:27 »
Лелеееееееее роди кво стана бе миличко какво е туй чудо дето се появи изведнъж
как така не се знае какво е
леле как ме шашна уж нищо нямаше ама не се шашкай защото е по зле така
айде дръж ни в течение
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #442 -:
септември 26, 2008, 15:32:57 »
Rodi
спокойно и не падай духом , дано всичко се оправи!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #443 -:
септември 26, 2008, 15:43:03 »
Благодаря ви за подкрепата мили мой момичета, малко ми е трудно и съм се поодчаяла .
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #444 -:
септември 26, 2008, 16:09:58 »
Горе главата има каде каде по лоши случаи и са така силни хората ня нищо всичко ще се оправи
Само няма да се шашкаш ок
Активен
irenam33
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #445 -:
септември 26, 2008, 17:38:45 »
здравейте, аз пак се включвам с надежда за съвет. Този месец бебеправихме за 1-ви път и незнам какво става просто. От 10 дена някъде ме боли корема и гърдите, а по принцип тези дни трябваше да ми дойде. Преди 4 дена обаче имах само изключително слабо кафеникаво зацапване, което продължи 4 дни /само през деня, а през нощта нямаше нищо/и днес спря....сега вече се обърках- дали не е цветна бременност или нещо друго.. кога да правя тест...толкова искам да е станало бебето, но и много ме е страх да не би да е рано за тест и да се разочаровам....
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #446 -:
септември 26, 2008, 18:06:17 »
Мила,ако започнеш още от първия месец да се отчайваш какво ще стане след 3-4 месец ако нищо не стане,не трябва още от самото начало да се самонавиваш,че ще стане от първия път!
Това все пак си е Божа работа!
Според мен трябва да си направиш тест и независимо какъв е резултата(положителен или отрицателен) трябва да идеш на гинеколог да те види,защото ние не сме лекари и не можем да ти кажем на какво може да се дължат твоите симптоми!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #447 -:
септември 26, 2008, 18:33:26 »
Горе главата Роди, всичко ще се оправи. Само не започвай да си мислиш неща като тези от вчера, че скоро няма да видиш +++++ резултат.
irenam33, ако искаш изчакай деня, в който трябва да ти дойде и си направи тест. Дори и резултата да е отрицателен няма защо да се отчайваш 1 месец е много малко време за отчаяние.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #448 -:
септември 26, 2008, 19:53:07 »
Роди
мила не се шашкай!Казвам ти го от опит,защото преди година и аз ги минах тия мъки,а даже и на мен скоро не ми виждаха ама левия айчник и пак не се знаеше от какво е...И мен това много ме притесни,но свако,който ме преглеждаше каза да не се тревожа и че в най-лошия случай и един яйчник и половин тръба пак вършат работа :girl_wink:Е мен това не ме успокои особено,но след като ми дойде и се попекох малко на плажа и пак отидох на преглед и всичко се беше оправило-виждаха се и двата яйчника и то много добре-и това без никакво лечение.Е,всеки случай е индивидуален,но все пак какво ли не съм преживяла и аз и затова много добре те разбирам.То мен вече ме е страх да отида на лекар... :girlhide:А за хормоналните изследвания-нали си от Варна,та ти препоръчвам една лаборатория,в която аз си правя изследванията и има пакетни цени.Аз си изследвах този месец всички хормони,че дажи и за щитовидната и дадох 87 лв. Ето тук можеш да видиш сайта и цните(но гледай тези,които са в кмплект-по отделно са по-скъпи):
http://www.laborexpres.com/price.html
Успех и горе главата,че и от нерви се образуват проблеми
Активен
ilkata
Ентусиаст
«
Отговор #449 -:
септември 27, 2008, 08:41:53 »
Роди миличка горе главата и не се отчайвай. знай че ние сме с теб. иди и си направи изследвания виж какво ще ти кажат лекарите за да ти е по леко защото неведението е много лошо нещо. пък за ++++++ не се притеснявяй Господ си знае работата когато не го очакваш тогава ще дойде. успех и
и не се притеснявай ние сме с теб
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Нагоре