Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 20:09:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 4  (Прочетена 152945 пъти)

lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: септември 23, 2008, 12:26:02 »

Момичета, на мен този месец пак ми дойде, но да ви кажа този път не съм се депресирала. Изобщо целият месец бях много спокойна и затова съм оптимист. Не се отчайвайте и успех на всички от мен!

zvezdi4ka, добре дошла при нас. Много е рано да се притесняваш. Нека мине поне година и тогава. Но ако искаш за твое успокоение си направи профилактичен преглед. Успех и от мен.
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: септември 23, 2008, 17:03:07 »

Здравей те и от мен!Добре че слънцето е на работа за да не ме вижда как плача от очаяние.От тази лелка ми писна вече. cray cray cray cray :'(А и един грип ме налегна тези дни че не мога да гледам.пълен ужас.Вече незнам какво да направя,и на милото му е много кофти,като му казах тази сутри shok
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: септември 23, 2008, 17:54:14 »

Здравей и добре дошла в клуба. На всички ни е писнало по-малко от лелката, но ако всеки път изпадаме в състояние на отчаяние доникъде няма да стигнем. Затова главата горе и продължавайте с опитите. От колко време бебеправите, че си се притеснила?
Активен
radinka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: септември 23, 2008, 18:09:32 »

от 4-5 месеца.като си бях в БГ лекарите казаха че всичко ок.да продалжава ме с пълна пара.както и друг път сам писала тук в Испания ми е много тежка работа,казах и на лекарката.И тя ми каза че това не ми пречи,но да се пазя ,пречило като жената е вече бременна.Но аз пак се притеснявав. :'(Е дано скоро да се получи.Успех на всички give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: септември 23, 2008, 18:24:57 »

Правите опити от 4-5 месеца. не се притеснявай толкова. ако до една година не стане тогава може да се притеснявате. Ако искаш за ваше успокоение направете най-лесното - една спермограма на мъжа ти и се успокоите.  give_rose
Активен
radinka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: септември 23, 2008, 18:29:34 »

благодаря ти мила-наистина ме успокои малко smile ще ви държа в течение.успех с бебеправенето
Активен
irenam33
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #426 -: септември 23, 2008, 20:23:40 »

здравейте отново момичета . много съм объркана. вече 3-ти ден имам съвсем леко зацапване. по принцип така или иначе утре трябваше да ми дойде и аз предполагам, чи просто ми е дошло по-рано. Но защо е толкова леко вече 3-ти ден.....от кой до кой ден е евентуалното инплантиране и колко би могло да прдължи лекото зацапване....
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: септември 23, 2008, 21:14:10 »

За инплантирането има страшно много материал просто го напиши в google и прочети ще ти е от полза, и ще си отговориш на много въпроси.
Активен
irenam33
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #428 -: септември 23, 2008, 21:28:44 »

а дали е възможно да е цветна брменност?на някоя от вас случвало ли й се е?
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: септември 23, 2008, 21:31:46 »

Най-добре просто изчакай и ще разбереш,недей да гадаеш.Щом скоро трябва да ти дойде значи скоро ще имаш отговор на въпроса.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: септември 25, 2008, 20:24:55 »

МИли мо момичета денс ходих на доки и на прегледа се останиви че десния ми яйчник и тръба са възпалени и освен това около тях имало някаква течност която не се знае от какво е. Можело д е от спукана киста или нещо такова, но тази теччност пречела да се види дали сега имам киста. А и на десния яйчник имам нкакво жълто образование, което също н се знае какво е точно. Сега с мъжа ми ще пием хапчета и като м доиде отивам на изследване на хормони. Някой може ли да ми каже колко горе долу струват изседванията. И после е правим и спермограма. Много съм отчаяна направо ужаса.Явно скоро няма да видя +++ резултат.  cray cray cray
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: септември 25, 2008, 20:55:15 »

Роди,спокойно.Сега сигурно си мислиш много лоши неща,но ще видиш,че нещата ще се окажат не толкова зле.Освен това доктора преди да ти направи изследвания не може категорично да ти каже какво е положението.Ще ти направят изследвания,ще ти предпишат лечение и ще видиш че всичко ще се оправи.Стискам палци да мине всичко бързо и благополучно.Имаш нашата подкрепа.  good
Активен
radinka
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: септември 25, 2008, 21:15:18 »

Роди,спокойно мила,ще видиш,че всичко ще се оправи. good good good
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: септември 25, 2008, 21:28:58 »

Роди, не се притеснявай толкова. Мисли си хубави неща, а аз съм сигурна, че всичко ше се нареди както ти се иска точно когато най-малко очакваш. good
А за пример мога да ти дам моя приятелка, която години наред имаше какви ли не проблеми имаше и една операция и беше тотално отчаяна, но работата си е спокойствие се уверих и аз и тя. От няколко дни тя си има малко момиченце.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: септември 25, 2008, 21:37:50 »

Роди мила писах ти и на лични.Споко за кистите те се пукат .А хормоните се изследват по различно време от цикъла.
Пръвите са между 3 и 5 ден на цикъла.
Естрадиол
FSH
Тестостерон  
LH
Пролактин
После се пуска Прогестерон при доказана овулация.

Всички тези хормони са важни както и съотношението между LH/ FSH което показва наличието на поликистоза.Естрадиола който показва наличието на качествена яйцеклетка.Но той е динамичен хормон и се променя.Тестостерона също показва склонноста към поликистоза.LH и FSH са фоликообразуващите хормони.Надявам се да съм ти била полезна.Въпреки че не е хубаво да имаш поликистоза това не е фатално и хиляди жени с поликистоза са забременяли и са се радвали натова да бъдат мами.Така че пий три или 6 месеца по преценка на лекаря Дуфастон или противозачатъчни и смело с опитите.Все пак колкото и да съм запозната не съм лекар и смятам че лекаря ти ще те насочи към най доброто лечение.

Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: