Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:20:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 4  (Прочетена 153151 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: септември 14, 2008, 21:47:36 »

Съжалявам много мила, че ти е дошло. За болките пробвай с но-шпа. На мен само това ми помага. Роди, при теб как е?
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: септември 15, 2008, 14:13:15 »

ехооооо къде се губят повечето бе тука пишат само 3-4 човека каде сте бебеправещи нещо май я позабравихте тази темичка взе да става едно скучно я се включвайте бързо yahoo
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: септември 15, 2008, 14:19:52 »

О тук съм blum малко отчаяна ама това е май постоянно състояние в последно време и не му обръщам внимани  или поне се  опитвам. Ние пак започнахме с бебеправенето и да видим този месец какво ще стане, аз все се каня да си купя фолиева киселина и тестове за овуто ама все не стигам до тях и все си викам аиде другия път . ТОзи месец мисля да ходя на лекар да видим какво ще праи и от къде ще ме подхващат smile. Вие как сте reni79  и  dideto - бебеправите ли gu6
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: септември 15, 2008, 15:01:28 »

ММММда мила да ти кажа и аз съм си мислила да си купя ову тест и фолиева ама се замислям че почвам да се зомбирам с тази тема и точно заради това бебо не иска да стане направо така сякъш дишам във врата на нещата да си станът неочаквано и нормално.
Така че няма да взимам нищо като стане искам не искам ще пия фолиева danceg
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: септември 15, 2008, 18:20:18 »

Хей,бебеправещи кажете при какъв лекар трябва да идем ,за да направим на милото спермограма,защото изобщо не съм наясно! blush
И да ми обясните по-подробно какво точно представлява теста?
Извинявам се предварително ако на някой му се струева супер глупав въпроса,но наистина сме още много нови в Бебеправенето и знам ,че с мен поне на пръв прочит всичко е ОК!
И искаме и милото да си мине този тест,за да сме си спокойни! good
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: септември 15, 2008, 18:41:22 »

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_frontpage&Itemid=31
тук ще намериш отговор на въпроса или може да попиташ във форума
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: септември 15, 2008, 21:01:52 »

Rodi, разбира се, че бебеправим. Аз имам още два дни до новия прием на дуфастона и малко съм се шашнала, защото понякога ми е кофти от него, но все пак целта си заслужава. Късмет и на теб в бебеправенето.
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: септември 16, 2008, 08:18:06 »

Ето мисля че стига само съм  гледала и да четяла във форума ,а е време и аз да се включа малко...вече и аз съм в клуба на бебеправещите Bravo  дано скоро има резултат, макар че малко се притеснявам момичета защото до скоро пиех хапчета за реголиране на цикъла. от приятелки знам че тия хапчета които пиех не са много хубави (лекаря който ми ги изписа ги изписвал на всеки), но не това ме притеснява а това че преди 6 месеца ми откриха че имам кисти на яйчниците. та исках да ви попитам вие може да знаете. опасно ли е за забременяване ако не са се изчистили тези кисти.. sad
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #353 -: септември 16, 2008, 08:26:17 »

Rodi и dideto, момичета вземете си фолиевата да не съжалявате после. Това е първото нещо, което трябва да направите като решите,че искате бебе, а не след като забременеете  good
ilkata ако имаш в предвид поликистозни яйчници и аз имам, особено единия е много зле. Това не би трябвало да пречи на забременяването good
Активен
ilkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: септември 16, 2008, 08:37:02 »

много се надявам в скоро време всички да видим  PREGQ
а доколкото за кистите да така се води : поликистозни яйчници . днес тогава и аз отивам за фолиевата киселиничка  smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: септември 16, 2008, 08:58:24 »

На мен днес ми дойде, четири дни по-рано. Айде до другия месец
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: септември 16, 2008, 09:03:47 »

ilkata ако са поликистозни яйчници няма по добра терапия за тях от забременяването защото яйчниците спират да работя т и кистите няма от какво да се подхранват и образуват и се махат.Така че смело работете и не се притеснявай.То май много хора имаме проблеми с поликистозните яйчници.А това че си пила хапчета за регулиране не е проблем.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: септември 16, 2008, 09:22:39 »

За фолиевата киселина, и аз съм на мнение, че трябва дас е пие преди да се забременее. Ние с милото решихме да имаме бебе и първо аз 3-4 месеца спрях противозачатъчните да се прочистя, но се пазехме и лекаря ме посъветва да започна с фолиевата киселина, и така в началото на Август решихме да се пробваме и за късмет стана за има няма 4 пъти!! А се бях приготвила да чакам доста! Успех на всички!!!
Активен
ilkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: септември 16, 2008, 11:50:37 »

охх срам не срам ще питам... кажете ми каква фолиева киселина да си взема
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: септември 16, 2008, 12:59:04 »

Ами отиваш в аптеката и питаш. Аз пиеф ФОЛАЦИД. такава улучих в аптеката. Дозата е еднаква май за всички. По едно хапче на ден. По нататък вече в 6-7 месец аз започнах да пия Центрум Матерна в него пак има същото количество фолиева киселина.
И май е добре да се пие не само до края на 3 месец а постоянно защото помага за много неща.  good
ти си питай не се притеснявай нали сме за това да си помагаме.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: