Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:18:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 4  (Прочетена 153208 пъти)

lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: септември 11, 2008, 14:41:31 »

Ама Роди, мила, така затъваш още повече. Знам колко е трудно да не мислиш за това постоянно и да не си викаш "Сега защо не стана?" или "Дали всичко ни е наред?". Но се успокой или поне опитай. Този месец, когато ми дойде честно казано малко си поплаках. За пръв път ми се случи. Желая ти повече положителни мисли и емоции както на теб, така и на другите момичета тук (и на себе си)! Горе главата! Прегръщам ви всички! heart
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: септември 11, 2008, 15:13:29 »

Rodi, не се отчайвай. Горе главата, защото черните мисли в главата ти и притесненията защо те става влошават още повече нещата. Затова напълно подкрепям lilsan, която ти казва да имаш повече положителни мисли. Що се отнася за тестовете за овулация съм си купувала едни по пет в опаковка, ама не се сещам за името много съм доволна. Показват си съвсем вярно. Веднъж си направих експеримент - направих си тест за ову и отидох на доктор резултата беше един и същ. Положителен. Започвам да си мисля, че това да сме още в този клуб на бебеправещите е на психологична основа. Имам чевството, че заспивам и се събуждам с мисълта, защо не се появяват  PREGQ
Благодаря ви, че ми приехте при вас. така мрачните мисли се поразсеяха малко, защото имам с кого да споделям.  :*Всички около мен ми се карат, че се притеснявам и мен душата ми още повече се свива.
Активен
max_hym
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: септември 11, 2008, 15:23:06 »

Аз също се разтройвам ... особенно когато ми дойде М и знам, че и този месец не е нашия и така няколко дена съм овесила нос ... после се сещам, че идва нов месец и си казвам този ще е  pardon

и много се ядосвам на познатите ни, дето постоянно питат защо нямаме бебе или работите ли по въпроса ... и като започнат айде не отлагайте, че времето си тече. Имам приятелки който и всеки ден да се виждам с тях първите им думи са айде како става  angry и като им кажа нищо още и те ми казват да не се притеснявам. Какво значи "Не се притеснявай" все пак имам право да си изпитвам всякакви чувства които не са тяхна работа ...
Знам, че не го правят с лоши намерения и все пак се ядосвам
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: септември 11, 2008, 15:34:54 »

Аз  пък на такива любопитни им отговарям, че няма да им кажа какво се случва в спалнята ни и това е въпрос, който ще обсъждам само със съпруга си. На мен много често ми казват, ама ти март ще направиш 30, след това ще ти е трудно да забременееш. Ама аз подминавам това, което ми казват с насмешка и обикновено казвам, ти откъде знаеш, че не съм. Прави и ти така. Каквай им, че не можеш да си сигурна, че не си забременяла предната вечер. Wink
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #289 -: септември 11, 2008, 16:01:04 »

Момичета знам колко е отчайващо, че все не става, но аз след една неуспешна бременност поне се убедих, че мога да забременея.
Дарлинг, със спирането на хапчетата не съм имала проблеми. Просто вече не знаех кога ще ми дойде точно. С хапчетата цикъла ми винаги беше на 28дни, а като не ги пия на 30-35дни.
reni79  знам, че дуфастона се пие след доказана уволация иначе може да я подтисне. Преди една година и на мен ми го изписаха така по схема за десет дни след 15ден от цикъла, но тогава не знаех за това и си го пих .Е, не забременях тогава   pardon Съветвам те да си направиш фоликуметрия и да го пиеш след като се види кога точно ти е увото.
Роди, ако всичко при гинекологичните ти прегледи е наред, можеш да направиш хормонални изследвания, а мъжа ти - спермограма. Може пък там да е причината да не става  pardon
Някой питаше какво общо има между болезнения цикъл и забременяването. Ами може да има оплодена яйцеклетка, която не може да се задържи /каквито са предположенията пре Рени/ и като се изхвърли с цикъла той е по болезнен.
Ние с мъжа ми сега сме извън този клуб, но след два месеца пак се включваме, надявам се успешно!
« Последна редакция: септември 11, 2008, 16:10:27 от mariana » Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: септември 11, 2008, 16:05:42 »

И аз се надявам да ти е успешно членуването в клуба а също така и кратко  give_rose give_rose give_rose
Ти специално си ми много на сърце и много искам да не изпитваш повече грам разочарования  heart heart heart
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: септември 11, 2008, 16:25:49 »

една приятелка ме пита колко лева е фолиевата киселина аз не сам копувала и незнам ако знаете кажете
Активен
mimeto
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: септември 11, 2008, 16:26:47 »

една приятелка ме пита колко лева е фолиевата киселина аз не сам копувала и незнам ако знаете кажете
Аз взимам Неофолик купих я за 4.30лв
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 11, 2008, 16:27:21 »

Аз си пия Фолацид - пак около 4 лв.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: септември 11, 2008, 16:29:22 »

еех колко сте бързи и изчерпателни благодаря ви give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: септември 11, 2008, 16:52:05 »

Mariana, знам че дуфастона може да подтисне овулацията, затова ми е изписан от 16 ден, за да може да докажем с тест и преглед, че всичко е нормално или ако немога да отида на преглед поне да сме спокойни, че няма да я подтисне. Благодаря ти за загрижеността. Късмет в бебеправенето good
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: септември 12, 2008, 08:51:51 »

Момичета днес си правех тест но пак е отрицателен cray
но не ми идва а някакво бяло течение се е юрнало да тече и незнам няма причина да не ми идва мисля да изчакам още няколко дена и пак да се тествам
По цял ден ми е едно такова замаяно и все си мисля че май има нещо въпреки че теста е отрицателен  Hmmm
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: септември 12, 2008, 08:59:07 »

Диде, ако не ти се чака още няколко дни направи си кръвен тест. Може да си съвсем в началото на бременността и другия да не я отчете. Дано всичко да е наред и скоро в клуба на чакащите бебе.
Активен
Jenni
Новак
*
Публикации: 9

Всичко е въпрос на лична интерпретация

« Отговор #298 -: септември 12, 2008, 10:03:02 »

Аз май няма да се местя в темата за бъдещите мами,   cray защото и при вчерашния преглед доки нищо не видя с вагиналния ехограф. Изпадам вече в чуденка какво ми става- имам два положителни теста (последния го направих минути преди да отида на прегледа,за да съм по-спокойна), голямо закъснение и в крайна сметка-нищо crazy. Започнахме едно смятане на цикъл,овулация (предполагаема),защото предния месец ми дойде по-рано, мерихме температура- 37.2...и има два варианта- или съм забременяла много късно,даже да е било и след предполагаемата дата на последния цикъл и сега да е рано да се види нещо или е било "химическа" бременност... Даде ми срок до 18.09  girl_impossible ако до тогава не ми е дошло и не се види нищо пак на ехографа..-дава ми хапчета за предизвикване на цикъла huhhuh.gif
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: септември 12, 2008, 10:07:40 »

какво е химическа бременност?
ами ако си бременна тези хапчета за идването няма ли да ти пречат
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай