Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:26:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2  (Прочетена 127326 пъти)

lili4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 135

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 28, 2012, 17:25:04 »

Здравейте момичета,

нашата дата е 09.06.2012 Сватбаааа......първо си бяхме избрали 12.05.2012, но се оказа, че ресторанта в който искахме да сме е зает sad, и така стана 09.06..........може би новата дата ни е късмет blum
Активен
heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 01, 2012, 00:27:21 »

Аз за сега май съм последна в списъка  pardon Но не знаех, че е работен ден  shok и сега .... леле пак промени  Oh my ... милото ще се гръмне като започне от мен ...  funnytooth

Защо не 11.11.2012 г. - датата е интересна, пада се в неделя.
Активен
AsyS
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #272 -: март 01, 2012, 13:47:17 »

Защо не 11.11.2012 г. - датата е интересна, пада се в неделя.

Благодаря за предложението  give_rose Много мило  smile Говорихме си и финално остава тази дата, работен ден или не, който иска ще дойде  pardon Така, че и аз най- накрая се записвам тук с датата 15-ти Декември 2012  danceg
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 02, 2012, 19:52:43 »

Хайде честито тогава и да ви е на късмет  give_rose
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: март 06, 2012, 23:43:52 »

Уф, ние ще трябва да сменяме датата (много искахме 2ри септември, но не сме запазили ритуална зала, ресторант и църква), непредвидени обстоятелства  GROAN

Имаме годишнина на 24ти юни, но това е прекалено скоро, нали? Хем ни се иска да я направим тогава, хем не смеем... все пак не сме почнали още никакви реални приготовления, само обиколихме София 15000 пъти и огледахме всички възможни ресторанти.

Най-вероятно ще остане за 9ти септември, макар че нещо не съм във възторг и предния уикенд (1ви и 2ри септември) ще трябва да пътуваме много и няма да мога да свърша някои важни неща за подготовката.

Уффффффф.... GROAN GROAN GROAN
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 07, 2012, 09:15:56 »

flyin Ако имаш ясно представа, какво искаш и си разбиеш нещата по списък, според мен не е невъзможно и за юни да се справиш! Аз така направих - отделих малко време за да преценя, какво искаме, за кое ,колко пари можем да отделим и си извадих от интернет по 4-5 фирми за услуга, после много лесно ги отсявам, като имам ясна представа, какво търся. Общо взето успееш ли да си запазиш ресторант, зала, църква, другото изискващо повече време е роклята (на някой места искат 2 месеца за шиене)  smile помислете вие какво искате и казвай да помагаме smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 07, 2012, 09:22:43 »

flyin, ако държите на определени хора на услугите и те са свободни, както и ако успеете да ангажирате църква, ритуален дом и ресторант, не виждам защо да не се справите за това време, което остава до края на юни. Нашата сватба е на 30.06 и до момента нито имам рокля и аксесоари, нито покани, подаръци за гости и т.н. Единствено бързахме за най- важните и основни неща.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 07, 2012, 10:09:51 »

flyin, както са казали момичетата, зависи колко си организирана.. Не мисля, че е невъзможно да се справиш до края на юни. Първо виж обаче за рестората и екипите за сватбата, ако те са свободни, другото бързо ,бързо ще се нареди  give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: март 07, 2012, 10:53:53 »

flying  Имаш време до юни, просто се увери, че конкретният ден има свободен час в гражданското! Ще с е справиш, недей да си определяш дата през септември, след като не ти харесва. все пак трябва да се чувстваш добре. smile
Активен
heruvimche
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 07, 2012, 14:52:54 »

Напълно съм съгласна с последните коментари! Ние се сгодихме през април, дори не знаехме кога ще е сватбата, която беше на 11.09.2011. Датата определихме май месец, от агенцията ни казаха, че ще се справим с всичко, най-рано може да се започне от юни месец с подготовката. Всичко протече изключително гладко, нещата се изпълняваха по график, дори накрая ни остана време. Така че имате предостатъчно време, за да организирате прекрасна сватба през юни! Успех!
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 07, 2012, 21:33:53 »

Според мен, ако сте организирани и нямате претенции за конкретен ресторант, екипи разбирай фото, видео или ди джей, ще се справите без проблеми за юни. Нашата сватба е юни и аз от декември нищо не съм правила по нея кажи речи.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 07, 2012, 21:36:03 »

Благодаря ви, момичета! Страхотни сте!  kiss2

Ще вземем едно разумно решение, имайки предвид плюсовете и минусите на сватба в началото и в края на лятото(началото на есента). С цел да помогна на други хора, които още се колебаят като нас, ще споделя някои от факторите, които отчитаме:
- В края на юни вече е горещо и е възможно да не е никак приятно на нас и на гостите;
- Вентилацията в заведението трябва да е изключително добра при летните сватби, от друга страна същото важи и за края на август-началото на септември;
- Цените на почивките в края на юни-началото на юли са значително по-високи отколкото тези през септември, т.е. имаме по-голям шанс септември да си направим по-приятна медена седмичка :-)
- В края на лятото възможността за по-добри снимки е по-голяма, положението на слънцето е по-косо от това през баш лятото;
- За човек, който работи по 10ина часа на ден, е доста трудно да организира всички детайли, плюс други лични неща (май месец ми предстоят някои важни задачки), а ако тръгнем да се изнервяме с приятеля ми заради липсата на време, ще си развалим удоволствието;
- Самолетните полети за хората, които ще идват само заради сватбата, ще са много по-ниски септември от тези юни месец.
« Последна редакция: март 07, 2012, 21:41:53 от flyin » Активен
heruvimche
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: март 08, 2012, 11:38:52 »

Значи вашият месец е септември, също като нашата сватба  Bravo
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: март 08, 2012, 16:55:55 »

Последният довод важи и за мен, но се оказа, че в началото на юни не е толкова страшно с цените на билетите. Само че на мен ми направиха "конкуренция" няколко сватби на съученички в чужбина и се оказа, че някои, които са запазили всичко за една от сватбите в Италия предния уикенд трудно ще си вземат отпуска и за моята  cray Така че стана колкото по-рано толкова по-добре. Нашият годеж е почти година, но техните са по 2-3 и всичко става много по-рано. Но аз съм виждала в България и за две седмици да се прави сватба и пак всичко да е ок.
Относно температурите никога няма гаранция. Миналата година и август имаше лоши дни.
Сватбеното може да се отложи и за наесен Wink
Важното е на Вас какво Ви е на сърце.
Аз лично не знам защо харесах юни, реших, че е след баловете, преди големия отпускарски сезон и няма да попреча на плановете на никой. Трябваше и да не е пости. А аз исках на нашата годишнина 14.07 да сме на сватбено, а не да правим сватба. Иначе се пада събота и е удобно за сватби, но аз предпочитам неделя, а и така ще си имаме две дати за празнуване  yahoo
Всеки месец си има своето очарование.
Активен
heruvimche
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 09, 2012, 15:56:08 »

Всеки месец си има своето очарование.

Тук съм напълно съгласна!!!!!!  good
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20   Нагоре
  Изпечатай