Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:49:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата - част 2  (Прочетена 127353 пъти)

petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: февруари 25, 2012, 10:46:04 »

Много хубава дата ....Значи за малко да сме в един ден  smile smile smile
   Да smile Къде ще е твоята сватба ?
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: февруари 25, 2012, 10:48:50 »

в Санкт Петербург  smile smile smile yahoo ,а вашата???
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: февруари 25, 2012, 11:06:49 »

Супер smile . Комплекс Яев , до Карлово
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: февруари 25, 2012, 11:10:12 »

Janet, моя мн.добра приятелка се омъжва на 1ви като вас  smile give_rose то и за това не сме мислили въобще ние за първи, защ. ще сме на нейната сватба  smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: февруари 25, 2012, 11:24:23 »

оп и аз се включвам с голямо вълнение за септември-църковната церемония ще ни бъде тогава, както и изцяло младежкото събиране , пак близо до Карлово yahoo
стискайте палци да се доберем близките дни до региона, за да мога да ви се похваля с точна дата .
 за венчавката избираме дата според това кога е разрешено-за момента смятаме да е някой понеделник на септември, за предпочитане началото на месеца-за да е близо до августовото гражданско и за да е топло  priest
Активен
AsyS
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #260 -: февруари 27, 2012, 13:23:34 »

Ние си избирахме дата около един месец   crazy Започнахме да мислим пролетта или есента, май или септември, после защо пък да не е октомври ... след това като се заетох тук във всички нумерологични изчесления и съвсем се побърках ... а милото  blush умираше от смях ... той ми е казал аз да си изберам и ни направиха някакви изчисления и се оказа че трябва да избираме след октомври дори ноември месец. И тъй като ми предложи на 17-ти Декември ... аз си исках от самото начало тази или близка до тази дата ... и финално се спряхме на 15-ти Декември 2012  yahoo
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: февруари 27, 2012, 13:26:21 »

Охоооо...Първата булка с дата след моята за тази годинаа  yahoo Много хубава дата, но нали знаеш, че тази година 15.12 е работен ден?
Активен
AsyS
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #262 -: февруари 27, 2012, 13:29:10 »

Аз за сега май съм последна в списъка  pardon Но не знаех, че е работен ден  shok и сега .... леле пак промени  Oh my ... милото ще се гръмне като започне от мен ...  funnytooth
« Последна редакция: февруари 27, 2012, 13:31:09 от AsyS » Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: февруари 27, 2012, 17:30:44 »

оп и аз се включвам с голямо вълнение за септември-църковната церемония ще ни бъде тогава, както и изцяло младежкото събиране , пак близо до Карлово yahoo
стискайте палци да се доберем близките дни до региона, за да мога да ви се похваля с точна дата .
 за венчавката избираме дата според това кога е разрешено-за момента смятаме да е някой понеделник на септември, за предпочитане началото на месеца-за да е близо до августовото гражданско и за да е топло  priest
оп ние вече имаме дата и за венчавкатааа yahoo
3 септември, понеделник  priest
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: февруари 27, 2012, 17:45:20 »

Честито Емии...Прекрасна дата  Bravo Майка ми и баща ми са се оженили на тази дата. Тази година правят 34 години брак.  yahoo
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: февруари 27, 2012, 17:48:31 »

ОО радвам се за съвпадението - избрахме я като първия позволен за венчание понеделник от септември, а и да има малко време като дни  от гражданския брак, за да мога да подготвя скромната вечеря след черквата. SERENADE drum violin Elvis
Активен
savage
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #266 -: февруари 28, 2012, 10:43:43 »

smile Аз също исках да бъде пролетна, защото съм присъствала на юлси сватби и беше голямаа жега. Искахме да бъде на 23 април (годишнината ни), но не е почивен ден  pardon, а пък аз на 05 май имам имен ден smile и така решихме датата 05.05.2012г.   Сватбаааа
smile и ние сме на 05.05.2012г., мноого хубава дата  Bravo
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: февруари 28, 2012, 11:53:19 »

Ние сме на 29.09.12... Избрахме си я като последната седмица на септември, тъй като работим сезонна работа и се прибираме началото на септември. Притеснена съм леко за малкия период от време, с който разполагаме, но се надявам, че повечето неща по организацията ще са готови до тогава.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: февруари 28, 2012, 13:03:26 »

И ние сме на 05.05.2012 г.  Girl_hide

Искахме да е 25.05.2012 г. Много я бяхме харесали тази дата, беше петък, но почивен - събираха се 4 почивни дни, това беше втория от тях и всеки щеше да може да се подготви. Но се оказа, че тогава е пикъът на баловете и за хубав ресторант нямахме шанс - само ако платим неустойката към училището, защото имат сключени договори. А неустойката беше сериозна цифра, колкото плащането на кувертите на 120 човека, та се отказахме. Искахме да е май. И започнахме да мислим за съботите - 19 категорично не ни хареса, 12 също... и стана 05.05. Без да го търсим съвпадението на цифрите. Като се замисля и юни е много хубав и топъл месец, ама всичко е капарирано вече хахахаха. Аз много в нумерология не вярвам, но близка на майка ми, която е нумероложка, е казала че датата е прекрасна за нас. В интерес на истината жената казва много верни и точни (фактически) неща, но аз съм си скептик, и въпреки това - зарадвах се като чух, че и според звездите сме екстра  Bravo

пп - всъщност котката ми има рожден ден на 05.05., та в негова чест  pleasantry
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: февруари 28, 2012, 13:21:23 »

Не съм чела темата от много време smile момичетааа  danceg много се радвам, че  сме на една дата  yahoo
 Успех на всички с подготовките и още малко и започваме да отваряме темите  banana
Уау все още не мога да осъзная, че остават само 2 месеца до големия ден  weddingday
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: