Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:46:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 159142 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: септември 06, 2008, 08:05:12 »

Мацки минавам само да ви кажа че днес ще има кучешка изложба в градската градина и аз ще съм там. Ако някой има път нататък минете да се видим.  yahoo Аз писах и в темата за срещите на форумците от Пловдив, но и тук да си кажа  blum Хубав ден  give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: септември 07, 2008, 21:17:21 »

Момичета само за инфо ако някой ще се омъжва във р-т Русалка . Р-та вече е със нова управителка и е невероятно учтива и приветлива. Преди -това не може друго не може а това момиче накара  персонала да махнат всички шезлонги и позволи да се пуснат балони дори във басейна . Нещо което преди не можеше да се случи .

* S8300674 [800x600].jpg (53.59 KB, 800x600 - видяно 641 пъти.)
« Последна редакция: септември 07, 2008, 21:20:56 от nasi » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 07, 2008, 21:18:41 »

Оф голям проблем ми е да кача няколко снимки заедно .

* S8300669 [800x600].jpg (51.28 KB, 800x600 - видяно 590 пъти.)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: септември 07, 2008, 21:19:58 »

Това е  последната .

* S8300659 [800x600].jpg (54.04 KB, 800x600 - видяно 433 пъти.)
Активен
yoyo1
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #124 -: септември 17, 2008, 05:20:19 »

Здравейте
Трябва ми малко помощ,
до една седмица трябва да резервирам ресторанта и ми трябва малко инфо  / обслужване, обстановка, цени /.
Тримонциум - по принцип ми беше фаворит, но било задушно
Санк Петърбург - засега доста добри отзиви, но за около 110-120 човека да не е малко празно
Новотела - само може би залата не ми харесва / просто си е зала /
Благодаря предварително
« Последна редакция: септември 17, 2008, 05:45:32 от yoyo1 » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: септември 17, 2008, 06:40:44 »

yoyo1  Welcome
Мога да ти дам много прясна информация за Санкт Петербург - страшно доволна останах! Просто дори съм изумена от това как си свършиха работата, ако трябваше пак да избирам, пак щях да избера там.
Аз организирах сватбата си от чужбина и разчитах много на майка ми. До последния момент бях на тръни как ще е. 4 дни преди сватбата се срещнахме с управителя на ресторанта и уговорихме всичко до най-малкия детайл. За много неща нямахме представа какво искаме и те бяха страшно любезни, търпеливи и споделиха опита си, на базата на който избрахме голяма част от менюто, напитките и тортата. Колебаехме се между 2 вида основно ястие и 2 торти и ги дегустирахме, за да изберем. Списъците с гостите и разположението на масите им ги занесохме 1 ден преди сватбата, както и алкохола, който внасяхме.
Обслужването е на много добро ниво, много са мили, учтиви и усмихнати сервитьорите, наблюдават масите през цялото време, наливат питиета, носят лед непрекъснато. За нашата маса имаше отделна сервитьорка, която беше просто невероятна! Само като се мръдне някой от нас и идва, дърпа ти и ти прибира стола, просто всичко беше както трябва. Храната беше много добре координирана (имам предвид времето на сервиране) с цялото събитие. Всички гости, с които говорих, казаха, че е било всичко много вкусно.
За менюто: ние имахме комбинирана салата (редена), за предястие сирене гуда, едно друго нещо като руло с плънка (студено) - много вкусно, и още един вид сирене - забравих точно. За основно ястие - пилешка пържола с гъби, гарнитура картофи соте и смесени зеленчуци. За следястие - луканка, някакъв друг колбас също имаше. За десерт торта уогурт, мнооооого вкусна, а на вид можеш да я видиш в албума ми. Кувертът ни излезе 39.50лв на човек приблизително.
Имахме безплатно апартамент за вечерта - доста голям, всичко беше чисто, приятно, много добри впечатления имаме. Също имахме и закуска към това -беше бюфет и си сервираш сам. За булчинската маса този аранжимент от цветя е подарък от ресторанта, също една бяла лента плат, с който увиват перилата на стълбите, по които се слиза - пак можеш да се уговориш да ти го сложат.
Просто като цяло - отношение, професионализъм, етичност -  judges judges judges
Имахме 125 гости, като първоначално и аз се опасявах също като теб, защото не бяхме сигурни за бройката, в последствие числото, което бяхме наумили в началото, се оказа доста динамично. Не е празно дори и за 100 човека в никакъв случай. Масите ги подреждат в зависимост от броя гости и става просто страхотно.
Друго в момента не се сещам. Ако имаш допълнителни въпроси, пиши ми на лични, ще ти помогна с каквото мога.
Успех във взимане на правилното решение!!  smile
Активен
usmiv4icata
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: септември 17, 2008, 13:45:20 »

Здрвавейте момичета,моята сватба както казах е на 19.10,в хотел Сарай.За тези,които незнаят,хотела не е във Пловдив извън него е доста,по пътя за Карлово(т.е карловско шосе),на разклона за Калояново.Незнам дали някой би се зайнтересувал от ресторант извън Пловдив,но аз мога само да сипя хвалби за това място.Първо ресторанта е супер оромен..събира от порядъка на 400 човека,което за мен е много добре,защото аз имам около 250 човека,залата е нова,както и целия комплекс,който се интересува може да погледне в интернет.Управителката Янушка е много мила и отзивчива и цените никак не са космически.Казаха ми средна цена 20-23 лева на човек.Като мога да си вкарвам колкото и какъвто искам алкохол,та дори и безалкохолно.Имат осигорен транспорт,което е удобство за хора,които не са точно от там,като мен например която съм от Раковски.Така че ако някой проявява интерес нека погледне.Преди да запазим този ресторант,ходихме в к-с Русалка,но ни се видя малко за 250 човека,в Империал ми казаха цена на куверт от около 43 лева  Oh my ... ,без право да си вкарвам алкохол,само срещу някаква огромна такса.В Джия бийч също ми хареса,но малко ме притеснява че е на 2 етажа.Затова избрах въпросния ресторант,препоръчвам го на всеки smile
« Последна редакция: септември 17, 2008, 13:48:45 от usmiv4icata » Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #127 -: септември 17, 2008, 14:03:58 »

Здравейте моята сватба ще се състои на 05.09.09, има доста време но още от сега бихме искали да изберем ресторант.Някои може ли да ми помогне с инфо за новотела,тримоциъм, Ленинград.Интересувам се от приблизителни цени на кувертите и какви са възможностите за вкарване на алкохол.
Благодаря предварително
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: септември 17, 2008, 17:57:02 »

Здравейте моята сватба ще се състои на 05.09.09, има доста време но още от сега бихме искали да изберем ресторант.Някои може ли да ми помогне с инфо за новотела,тримоциъм, Ленинград.Интересувам се от приблизителни цени на кувертите и какви са възможностите за вкарване на алкохол.
Благодаря предварително

dany_6, ако видиш 2 поста по-нагоре, съм дала много подробна информация за Санкт Петербург (Ленинград). Алкохол може да се вкарва, като за това се плаща по 1лв. на човек, съответно деца, или хора под 18 год. ги изключваш от бройката и им казваш колко са. Иначе в кувертна е включена 1 бутилка вино на 2-ма човека. Кувертите варират - мисля, че най-евтиният беше 32 лв, трябва да погледна пак.

Ако някой друг има опит с Тримонциум и Новотела, може да сподели. Но ти имаш доста време - защо не им се обадиш? Аз ако имах тази възможност, бих го направила.

Успех!
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #129 -: септември 17, 2008, 18:46:16 »

Здравей ели,  проблема е  там че живеем и учим  в чужбина и само бъдещата ми свекърва е в пловдив. Дните,  които прекарваме в българия са преброени. В ленинграг саm била на сватба преди години разгледах и твоят албум от там, харесва ми защото е просторно и светло. Не видях само къде сте подписали?Сватбата ви е била чудесна пожелавам ви искрено и от сърце да сте все така влюбени. Вие колко време преди сватбата резервирахте ресторанта и ако мога да те попитам кой ви беше фотограф?А украсата с агенция ли ай направихте, и последно ако може да ми препоръчаш Dj и Видео заснемане, ти кой използва и остана ли доволна?Надявам се да не съм досадна с тези въпроси. Мерси че ми отговори така бързо
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: септември 17, 2008, 19:09:33 »

dany_6, ще ти пиша на лични подробно  give_rose
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 17, 2008, 23:22:39 »

ами и аз да си дам мнението от моята разходка по ресторантите.първия в които отидохме беше тримонциум.останах о4арована от отношението на управителя.4исто,красиво..а каква гледка има само..върха е.кувертите запо4ват от 28.60лв.като в това 4исло влизат мезетата.таксата алкохола е-5лв на литър на вносния алкохол, и 2лв на литър за ракия.за безалкохолно не се плаща такса.100 лв е таксата на всеки 4ас след 24.00 4аса.нямат отделна такса за сервитиорите.
след това бях в марица-с една дума-УЖАСССССС...ки4,отвратително обслужване.управителя(ако мога изобщо така да го нарека тоя 4ове4ец) стоя 4ас и нещо диван4а прас...без да седне да ни обясни.и за капак ни каза 4е и цял живот в 4ужбина няма да саберем пари за да му купим ножа тетрадка за другата година в която да записвал сватбите.и 4е те си имат достатъ4но клиенти 4е да се занимават с хора които са изван българия..
в империал също бях.хубав е ресторанта, но има много колони,което на мен не ми допадна.
в санкт петербург не ходих защото свеки не беше сагласна за там..така и не отидох да го видя. sad
аз ли4но си избрах тримонциум.куверта ми с вси4ки такси,алкохола,мезетата ми излиза 51лв. което мен ме устроива при сватба от 170 4овека.
това е дано да сам помогнала на някои в избора си:))
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: септември 18, 2008, 07:25:28 »

Ние бяхме на сватба в Тримонциум май месец, ресторанта е хубав, но храната не беше на ниво, съответно дори и младоженците не бяха останали очаровани, при условие че преди това са говорили за други неща.... Само това мога да кажа като впечатления за този ресторант.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 18, 2008, 16:48:39 »

Аз мога да кажа за Новотел Пловдив-много хубави сватби стават,просторно е ,но е малко традиционно,смисъл не е много разчупено,ами една голяма зала и това е.Хубавото е,че като ти омалеят краката,сваляш обувките и си на мекичко smile А за куверта знам,че започва от 35лв нагоре,не ти дават да си вкарваш торта,тя е от тях,но за алкохол,ядки,мезета,вода...,може да си внесеш,не съм сигурна,но мисля че искат някакви такси...
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: септември 18, 2008, 16:51:01 »

Когато избирахме ресторант ходихме и в Лайпциг.... crazy Не съм особено очарована от там,има две зали едната е по-малка(ремонтирана),а другата е голямата,но някак си всичко стоеше износено и захабено,с едни лилави завеси... nea Определено не ми допадна...
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: