Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:50:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 3 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част (Прочетена 159441 пъти)
pepina83
Професор
на мама пчеличката
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 3 част
«
Отговор #345 -:
декември 03, 2008, 13:09:21 »
Благодаря ти Elean за бързия отговор, може ли да ми пишеш на лични каква сума искат Краси Петров и Тодор Стойков за услугата,че аз още не съм питала никой за цени, но определено искам нещо нормално и като качество и като цена.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #346 -:
декември 03, 2008, 13:11:29 »
Steff незнам дали ще ти откажат,но трябва да помислиш за това да не би д аизглежда малко празно ако са по малко гостите,защото все пак ресторанта е доста голям,аз за 120 се притесбнчвах дали нчма да е празно,но моя проблем се реши защото станаха повече в последствие.Най-добре е да говориш директно с тях,те ще ти предложат разпределения на масите,за толкова гости и тогава ще можеш да решиш дали няма да е празно.
Активен
Steff
Любопитен
«
Отговор #347 -:
декември 03, 2008, 14:05:13 »
Като погледнах сайта йм, доста накичено ми се стори в ресторанта и ми се струва, че дори да има по-малко гости, няма да личи
Но пък знам ли, на живо може да е друго...като отида на място, ще стане ясно
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #348 -:
декември 03, 2008, 14:14:55 »
Steff повярвай ресторанта въобще не е малък,целия му капацитет е 600 човека-на двата етажа.Не мога да кажа дали ще изглежда наидтина празно,защото те може да имат планове за рапределяне на масите и при по малко хора,за да не изглежда празно,но лично мое мнение е че 80 човека ми се струват малко з атамНо дано д агреша и да не е така,за д ати с еподреди всичко.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #349 -:
декември 03, 2008, 14:17:58 »
всъщност да, голям си е Ленинград
аз там съм била на бала си някога
има огромен капацитет
Единственият проблем е при 80-90 човека да не се губят те из пространството...
Най-добре говори с тях стеф!
Активен
Steff
Любопитен
«
Отговор #350 -:
декември 03, 2008, 14:27:47 »
В такъв случай няма да е зле да имам и резервен вариант с по-малък ресторант...айде пак почвам да търся наново отзиви
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #351 -:
декември 03, 2008, 14:40:14 »
Защото не помислиш за бизнес ресторанта на Ленинград той също е хубав,но е с по малък капацитет,а й обслужването би трябвало да е същото като в другия ресторант.Само идея!
Активен
Steff
Любопитен
«
Отговор #352 -:
декември 03, 2008, 14:43:39 »
Тъкмо гледам сайта йм и ми хрумна същото нещо, но не знам дали е практика да се използва за сватби...
Другото, което прочетох, е подробно споделен разказ на една съфорумка - нейната сватба е била там, били са към 120 човека, каза, че масите се нарежат според броя гости и не е празно дори да има по-малко хора...което си е успокоение. Но все пак - ще видя на място.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #353 -:
декември 03, 2008, 14:44:20 »
Доколкото си спомням на ММариана сватбата беше в бизнес залата на Ленинград.И знам че беше много доволна от обслужване и всичко останало, но за повече инфо можеша да я попиташ.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #354 -:
декември 03, 2008, 14:57:46 »
И все пак Стеф първо питай в Лениград,може пък да не са малко хората и всичко да е идеално,така че успех!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #355 -:
декември 03, 2008, 17:13:09 »
хехех, виждам че ме споменавате
аз да кажа за бизнес ресторанта - той събира 100 души, не беше никак тясно, според мен беше идеално, а и според гостите ни. Питай ме ако искаш за подробности, обслужването беше много на ниво. Ходила съм на доста сватби, но съм сигурна, че по-добро не бях срещала
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #356 -:
декември 03, 2008, 17:52:23 »
Цитат на: pepina83 в декември 03, 2008, 12:46:09
Elean, мога ли да те помоля да ми напишеш кой ще бъде вашият оператор и какви отзиви имаш за него,също и каква сума ви обяви за услугата, защото още се чудя кой оператор да избера и имам нужда от информация.На мен ми препоръчаха Красимир Петров от студио ДИТ - някой има ли впечатления от него? Благодаря ви предварително
Нашата сватба и сватбата на брата на съпруга ми бяха заснети от студио Дит,аз специално останах много доволна от видеото и не е на някакъв специален формат...
Аз съм за студио Дит,но единственото лошо при тях е,че чакахме месец след сватбата,докато излезнат снимките и видеото...Но като цяло са много коректни
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #357 -:
декември 03, 2008, 20:43:24 »
Цитат на: elean в декември 03, 2008, 12:51:19
pepina, на мен също ми препоръчаха Краси Петров, но аз се спрях на друг - защото и той ми беше препоръчан... Отделно ми споменаха сума за ДИТ, която нещо ме стресна и веднага потърсих друга алтернатива. Аз държа видеото да ми е с нормална камера, а не с тия модерните сега HD-format... Но това е друга тема. Мисля, че човекът на който се спрях - Тодор Стойков от Мецофорте, е много добър избор!
Аз също работих с Тодор Стойков и съм много доволна от него, филмът е заснет прекрасно, качеството също е добро, ако се гледа на не много голям телевизор или на компютърен монитор. Не е HD за съжаление, но на този етап не съм мислила, че мога да имам HD качество филм от сватбата си поради ред причини.
«
Последна редакция: декември 03, 2008, 20:45:04 от ellie_bellie
»
Активен
jiveto81
Ентусиаст
«
Отговор #358 -:
декември 03, 2008, 22:34:03 »
Elean,моля те пиши ми как са цените на тези оператори.Моля и другите момичета ако имат информация за цените да споделят.Препоръчайте ми и добър фотограф-някой наемал ли е Димитър Яков?
Активен
jiveto81
Ентусиаст
«
Отговор #359 -:
декември 03, 2008, 22:45:23 »
Цитат на: MMariana в декември 03, 2008, 17:13:09
хехех, виждам че ме споменавате
аз да кажа за бизнес ресторанта - той събира 100 души, не беше никак тясно, според мен беше идеално, а и според гостите ни. Питай ме ако искаш за подробности, обслужването беше много на ниво. Ходила съм на доста сватби, но съм сигурна, че по-добро не бях срещала
Мариянче,разгледах албума ти.Снимките ви са страхотни и вие сте много хубави.Кой ви беше фотографа?Ако имаш координати ми пиши на личния.Искам също да те питам така както бяхте разпределили часовете за ритуалите добре ли бяха?Ние ходихме в църквата Св.Богородица и ни казаха че в събота в 17ч не можело да се венчаем-най-рано в 17.30ч.А не искаме да ходим в друга църква.Затова в гражданското се записахме за 18.30ч.Ритуалът ще е изнесен в Ленинград-още не сме решили дали ще е в Аквапарка или в някоя зала там.Искам да имаме достатъчно време за снимки.Но се чудих да не е късно 18.30 да ни е гражд.брак.Моля те сподели от твоя опит!
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...