Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 00:44:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченският букет
Страници:
1
...
42
43
[
44
]
45
46
...
88
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченският букет (Прочетена 447916 пъти)
prin4ipessa
Баш Майстор
Отг: Булченският букет
«
Отговор #645 -:
май 08, 2007, 09:16:16 »
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча къде се правят хубави булченски букети във Варна? Цената е без значение. Благодаря предварително!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #646 -:
май 08, 2007, 09:42:12 »
maria_lakova ,ти от къде поръча твоят букет?Моля те дай някакво инфо,защото аз питах на няколко места,но ми искат повечко парички!!!
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #647 -:
май 08, 2007, 13:04:08 »
prin4ipessa довечера ще ти пратя адресите на всички декоратори и цветарски магазини,които имам във Варна!
но мисля че е добре да си избереш някой модел от интернет или да си го нахвърлиш в главата и като отидеш в цветарския да с с една идея напред!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #648 -:
май 08, 2007, 18:03:34 »
ами малко излизаме от темата,но моят ще го правят в един магазин където ме заведе агентката,намира се зад общината,но незнам точния адрес
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #649 -:
май 08, 2007, 20:38:46 »
Цитат на: prin4ipessa в май 08, 2007, 09:16:16
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча къде се правят хубави булченски букети във Варна? Цената е без значение. Благодаря предварително!
бих ти пратила адреса на един магазин за цветя(от който беше моя букет)но трябва да си изчистиш кутията със съобщения защото е пълна
Активен
maria_lakova
«
Отговор #650 -:
май 09, 2007, 15:58:47 »
Цитат на: desislavka в май 08, 2007, 09:42:12
maria_lakova ,ти от къде поръча твоят букет?Моля те дай някакво инфо,защото аз питах на няколко места,но ми искат повечко парички!!!
Букета ми е от един магазин до паметника "Левски" на бул."Васил Левски" посока Сточна гара точно след паметника вдясно. Не помня кой театър беше там, но е отдолу и имаха каталог, по който го избрах! После и в други магазини съм виждала същия каталог, но там нямаха цени, докато в този имаше залепени цени
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #651 -:
май 10, 2007, 09:36:55 »
Благодаря ти много за информацията!!!
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #652 -:
май 10, 2007, 09:53:41 »
Поръчах си букета
Бях се притеснила малко, защото в повечето бутици за цветя ми казваха страхотни цени и вече си мислех за какви ли не варианти...
За мое щастие обаче, в най-любимия ми магазин, от който редовно купувам цветя за различни поводи, момичето ми извади разкошни каталози, не този, който го има във всички цветарници, а едни екстравагантни и различни букети
стоях там цял час
Много мислихме, тя даваше и идеи, накрая реших да е от "спрей рози", които са по-малки, но не от най-малките - едни такива средни, с момини сълзи и много красива украса отстрани с накачени перли и още едни цветчета, на които не можах да запомня името
Цената излезе около 60 лв, а си поръчах и 11 бутониери - 1 за младоженеца и 10 за най-близките роднини - общо 50 лв. Всяка бутониера била със специална джаджа за директно закачане на ревера.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #653 -:
май 10, 2007, 09:55:28 »
Цитат на: Ита в май 10, 2007, 09:53:41
Поръчах си букета
Бях се притеснила малко, защото в повечето бутици за цветя ми казваха страхотни цени и вече си мислех за какви ли не варианти...
За мое щастие обаче, в най-любимия ми магазин, от който редовно купувам цветя за различни поводи, момичето ми извади разкошни каталози, не този, който го има във всички цветарници, а едни екстравагантни и различни букети
стоях там цял час
Много мислихме, тя даваше и идеи, накрая реших да е от "спрей рози", които са по-малки, но не от най-малките - едни такива средни, с момини сълзи и много красива украса отстрани с накачени перли и още едни цветчета, на които не можах да запомня името
Цената излезе около 60 лв, а си поръчах и 11 бутониери - 1 за младоженеца и 10 за най-близките роднини - общо 50 лв. Всяка бутониера била със специална джаджа за директно закачане на ревера.
еее супер !!! вече нямам търпение да гледам снимки !!! по описанието ти си представям букета много красив !!!! пожелавам ти да е такъв !!!!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #654 -:
май 10, 2007, 10:01:22 »
Цитат на: Ита в май 10, 2007, 09:53:41
накрая реших да е от "спрей рози", които са по-малки, но не от най-малките - едни такива средни, с момини сълзи и много красива украса отстрани с накачени перли и още едни цветчета, на които не можах да запомня името
Дори само това,че има момини сълзи в него ми е достатъчно да си представя,че ще е най-страхотния букет!!Поздравлиния за избора на цветя,Ита,и малките розички ги зная,нямам търпение да го видя...
,представям си го прелестен
Колко много искам момини сълзи за моя августовски букет,но уви...
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #655 -:
май 10, 2007, 10:05:24 »
Ита честито!!! @}->--Всичко звучи прекрасно!!!Сигурна съм,че ще бъде много хубав!!!Хайде вече искаме да го видим!!!
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #656 -:
май 10, 2007, 10:09:31 »
Rossistela, попитай все пак в няколко магазина за цветя преди да се откажеш. Почти всички магазини работят с вносни цветя, а в чужбина има много оранжерии, които отглеждат всякакви цветя целогодишно. Може да се наложи да го поръчаш например две седмици по-рано, но аз мисля, че ще могат да ти осигурят каквито цветя искаш
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #657 -:
май 10, 2007, 10:34:51 »
Ита, страхотно звучи това което си избрала за твоя букет и цената ми се вижда приемлива. И бутониерите са на добра цена. Аз мислех само за младоженека и за кумовете да има, а за родителите-от цветчетата.
Rossistela, и на мен са ми любими момините сълзи, но за съжаление през юни няма да ги има вече.
«
Последна редакция: май 10, 2007, 14:43:32 от emily
»
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #658 -:
май 10, 2007, 17:50:22 »
момичета аз научих много добра идейка за букета(ако не бях се омъжила още щях да я използвам) *THUMBS*същинския букет се прави от 3 части(3 малки букетчета) които през цялото време с една панделка са завързани един за друг,а когато дойде момента да се хвърля на неомъжените момичета си развързваш панделката и така го хвърляш и той се разделя на 3 букета-така ще има не само за едно момиче а за цели 3 ,а и ще останат доста изненадани от сличващото се :bravo:на мен много ми допада това,ако някоя от вас иска да направи този момент по-интересен и разнообразен да се възползва
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #659 -:
май 10, 2007, 21:16:56 »
Ей много интересна идея. Ще помисля и може иа се възползвам от нея. Ама няма да казвам на никого само на кумата. Ще е щуро
Активен
Страници:
1
...
42
43
[
44
]
45
46
...