Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:50:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 88   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченският букет  (Прочетена 447926 пъти)

didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #600 -: април 24, 2007, 20:24:53 »

Дидка,аз лично мисля,че булетът няма да стои добре вътре-само си го представи-оклюмал,загубил цвета си...

О не, съвсем не е така--има специални начини за запазване на цветята-тук се нарича freeze dry и цветята съвсем не изгубват вида си. Само трябва да се занесат още на следващия ден до мястото, където извършват процедурата.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #601 -: април 24, 2007, 20:27:44 »

Дидка,аз лично мисля,че булетът няма да стои добре вътре-само си го представи-оклюмал,загубил цвета си...

О не, съвсем не е така--има специални начини за запазване на цветята-тук се нарича freeze dry и цветята съвсем не изгубват вида си. Само трябва да се занесат още на следващия ден до мястото, където извършват процедурата.
И колко е скъпо това удоволствие?
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #602 -: април 24, 2007, 20:29:10 »

Аз за пръв път чувам! blush Иначе е страхотно!!! А в България да ли се прави?
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #603 -: април 24, 2007, 20:29:26 »

Тук започва от $300 нагоре без кутията за поставка (само за изсушаването).
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #604 -: април 24, 2007, 20:53:44 »

Тук започва от $300 нагоре без кутията за поставка (само за изсушаването).
Мисля че си струва цената.Щом ще го имаш за цял живот.
Активен
mimi85
Регистриран

Публикации: 2

обичам да ме обичат!

« Отговор #605 -: април 24, 2007, 20:54:15 »

а дали някои знае каде във варна може да се направи букет от портокалови цвет4ета :(наумила сам си да тарся ама не сам сигурна дали правят въоб6те  huhhuh.gif

Моля пишете само на кирилица!
« Последна редакция: април 24, 2007, 20:57:01 от fiibi_bg » Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #606 -: април 24, 2007, 21:38:08 »

Аз незнам къде в БГ правят такова запазване(изсушаване) ако някой чуе-нека сподели, мисля че ще е от полза на всички момичета. А иначе, знам че ако се закачи букета "надолу с главата" ще се избегне това "клюмване". Аз ще поразпитам тук там и ако науча нещо ще напиша веднага.
Активен
mary
Ентусиаст
**
Публикации: 88

a woman in love...

« Отговор #607 -: април 26, 2007, 16:16:46 »

Момичета, вчера влязох в един магазин да попитам за цената на орхидеите и като им казах, че букета ще е за август те ми казаха, че точно по това време няма орхидеи *crazy*май ще трябва да минавам на друг вариант, но не искам да са рози. Много ги харесвам, обаче искам нещо по-различно. Иксам букета да е само от цветя без никакви финтифлюшки и сухи клончета. Ако някой има идея нека да сподели! smile
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #608 -: април 26, 2007, 16:20:43 »

mary,как така няма орхидей август!!! Oh my ...
Защо не пипиташ на друго място? Не ми се вярва да няма!
Активен
mary
Ентусиаст
**
Публикации: 88

a woman in love...

« Отговор #609 -: април 26, 2007, 16:25:59 »

ами и аз се усъмних и майка ми обеща да пита една нейна позната която работи в цветарски магазин. тези жени вчера ми казаха, че по това време почти нямало и съответно ставали много скъпи по борсите в чужбина и никой не ги внасял защото няма кой да ги купи на такава цена, но определено ще попитам и на други места. smile
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #610 -: април 27, 2007, 09:24:06 »

Аз вчера побеснях  Плачещо момиче hysteric
Отидох до магазин Букет в МОЛ София, за да видя техните каталози, да проверя какви са им цените и така нататък, все пак до сватбата ми остават две седмици... а те, две клявки противни, тръснаха ми катакога да си го разглеждам и продължиха да си вършат техни си неща и да си говорят на лични теми....  hysteric Чаках 10 минути някоя от тях да ми обърне нимание и накрая затворих каталога и си тръгнах, мисля, че дори не разбраха  Mad girl
Много ме вбесиха и мисля да не стъпя в този магазин повече  nea
Дайте идея за някой добър бутик за цветя в София, освен Феите...  give_rose
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #611 -: април 27, 2007, 09:29:12 »

Дайте идея за някой добър бутик за цветя в София, освен Феите...  give_rose
Има един магазин на Раковски, точно срещу HAPPY. На витрината винаги има много интересни букети можеш да провериш там.  good
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #612 -: април 27, 2007, 09:35:31 »

Това срещу Happy пак е Букет. mary незнам мила какви парички си си отделила но тези 2 бутика са малко скъпички. Наистина са професионалисти и правят много-красиви неща, но според мен цените са им малко надути. Ще ти пратя на лични една оферта.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #613 -: април 27, 2007, 09:41:58 »

Не знаех! Но колкото пъти съм влизала момичетата са били много мили и отзивчиви.  pardon
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #614 -: април 27, 2007, 09:43:56 »

Ами и аз такива впечатления имам специално за този магазин. И наистина правят много красиви неща, но цените са малко по- високи-нали са БУТИК pardon
Активен
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 88   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: