Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:20:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбено меню - 2 част  (Прочетена 162610 пъти)

ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 27, 2009, 23:12:12 »

Хайде и аз да се включа по темата : Ние сме предвидили същото меню като за гостите на диджея, водещата, оператора и фотографа, някак си не ги виждам дори и да са на работа да се въртят около някаква чинийка, и същевременно да гледат как всички останали си похапват яката. Де да знам-уважавам ги хората, нищо че са на работа все пак те са основните хора които ще съдействат за купона, а и спомените ни за цял живот от това събитие. а менюто е:
овчарска салата
ядки /по 200гр.на двама души/
мезета :луканка, суджук,филе,
основно ястие : сръбска мешеница - пържола пилешка, свинско вретено /с гъби,шунка, кис.краставикчи/, татарско кюфте, вита наденичка, гарнитура пържени картофи, зеле и моркови, варен грах
пак мезета
торта
алкохола :дом. ракийка, водка, вино, а ако някой друг иска нещо различно да си поръчва
безалкохолно: 2 бут. газирано и една вода /500мл/ на човек
« Последна редакция: април 27, 2009, 23:15:45 от ddddd » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #121 -: април 28, 2009, 07:07:32 »

основно ястие : сръбска мешеница - пържола пилешка, свинско вретено /с гъби,шунка, кис.краставикчи/, татарско кюфте, вита наденичка, гарнитура пържени картофи, зеле и моркови, варен грах

Това основно страшно ми допада и звучи добре откъм грамаж!  good И както още не съм закусила.  girl_wink
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 28, 2009, 10:51:10 »

Наистина е вкусно,
първоначално като ми го препоръчаха от ресторанта имах колебания, но решихме да си го поръчаме и опитаме и наистина е много вкусно smile Ние се чудехме :дали да е пържола пилешка и две шишчета свински, или свинска пържола с пилешки шишчета, но управителя на ресторанта ни "заби" с тази оферта и бързо си сменихме мнението, а и като грамаж е наистина добре .
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 05, 2009, 10:24:25 »

Вчера окончателно решихме и нашето меню :
- овчарска салата
- палачинка с пилешко месо
- свинско филе с гъбен сос + картофено пюре
- питка хляб
- луканка и синьо сирене на плата
- безалкохолно по 2 бр.
- сода по 1 бр.
- мин. вода - 1,5л на 4 човека
- ракия, водка, бира, бяло вино и няколко бутилки уиски
- тортичка за десерт

Мисля че е достатъчно......вие какво ще кажете?
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 21, 2009, 06:24:28 »

Нашето меню е следното:
Овчарска салата
Ролца по чешки
Пилешка пържола + пилешко шишче с гарнитура задушени зеленчуци
Плато от месни деликатеси
Хляб
Торта
+ безалкохолни и алкохолни напитки
Но сега ме обвзе притеснение, че е малко храната  crazy и по-специално основното ястие  angry
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 21, 2009, 08:27:03 »

Ками, споко, как ще е малко! Ами има салата преди това, после има предястие! Нашето основно ще е същото - пържола и шишче! good
Аз пък още не съм решила за салатата - комбинирана или овчарска!  ohah
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 21, 2009, 09:01:53 »

не се притеснявайте толкова. след месец ще етолкова топло че на никой няма да му е да се тъпче с пържоли.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 21, 2009, 09:07:37 »

И ние май ще се спрем на пилешка пържолка и на свинско шишче - да има и от двете, макар че и аз като Ечи мисля, че повечето няма и едното да изядат. Ама може пък да не са всички като мен такива  crazy
За салатата - аз лично се спрях на такава, в която няма месо и кашкавал (него специално, защото аз не го обичам) - нещо само със зеленчуци ще бъде определено, за да е по-неутрална.

pepina83, при вас ми се струва, че водата е малко  pardon Някъде по-назад бяхме обсъждали ако не се лъжа, но препоръчват около 1л/човек обикновено. Въпрек, че забелязвам, че сте включили и по две безалкохолни и сода, която специално може да компенсира част от водата.
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 21, 2009, 09:13:12 »

pepina, и на мен ми се вижда малко водата. ЛЯтото водата върви много. Пък има и нещо друго, има хора, които пият ракията само с вода - например баща ми! Те ще са цяла вечер на вода. Така че вземете повечко!  smile
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 22, 2009, 09:06:58 »

И в друга тема писах по този въпрос, но хайде и тук да попитам. Тъй като идеята ми е освен тейбълки и подаръчетата за гости да сложим за всеки и забавно меню в същия тон с останалите неща( като самата тема на сватбата) но искам да е нещо интересно, което да се римува. Преди бях гледала някъде из форума нещо подобно но уви не мога да го намеря. Ако някоя от вас има някоя друга идейка ще съм много благодарна:)
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 22, 2009, 09:13:11 »

Вчера бяхме в ресторанта и след като видях и опитах комбиниранат салата, вече нямам колебания! Комбинирана ще е! Доста като грамаж, асортимент голям. .. smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 22, 2009, 11:11:53 »

Bravo Bravo Bravo аз преди два дена обсъдих със свекървата варианта за комбинираната салата и тя прегъна много топло идеята ( ами аз понеже първоначално исках едно меню различно от това, което тя искаше, а после и майка даде мнение и сега като си промених желанието незнаех как ще го приемат, че то много мнения и желания и накрая да няма  bqsnasym hysteric bqsnasym ) и така ние ще заменим салатата и предястието с комбинирана салата. Само трябва да проверим в ресторанта какво точно включва и грамажа, и дали ще искаме нещо да добавим и махнем от нея. 
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 22, 2009, 11:12:44 »

Sunny_girl вашата комбинирана салата какво включва
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 22, 2009, 12:05:43 »

Sunny_girl вашата комбинирана салата какво включва
ами, нашата комбинирана май няма да може да замени предястието.  nea  Знам ли аз вече. Все ми се гледа малко храната.
Така.... комбинираната при нас има топка млечна, топка руска, топка унгарска, топка кьопоолу, краставици, домати, парче шунка, бобена салата.
« Последна редакция: май 22, 2009, 12:54:07 от Sunny_girl » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 22, 2009, 12:10:00 »

Много добре звучи - може би аз само ще заменя унгарската салата с мариновани или пекани чушки, а вместо шунка - ролмопсче (маринована рибка) ама още от сега знам, че всички ще скочат срещу рибката
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: