Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 23:13:06

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбено меню - 2 част  (Прочетена 162369 пъти)
 
mimozka
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 750



Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: януари 27, 2009, 14:17:44 »

А какво може да включва мезето освен месата като колбас, филе, луканка и т.н.? Примерно сирене, което върви като мезе за виното? Нещо подходящо за лятна сватба?  smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 27, 2009, 15:20:15 »

Да, сиренцата са чудесни според мен за мезе към виното и особено за лятна сватба. Могат да се подберат различни видове според виното, което ще се поднася.
Ние все още не сме решили дали да се слагат още в началото платата, но след основното - задължитело трябва да са там - поне аз така мисля  girl_wink
Активен
23
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 376



Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 27, 2009, 15:36:04 »

Момичета имате ли идея за предястие, освен палачинка с пилешко?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 27, 2009, 15:42:40 »

Момичета имате ли идея за предястие, освен палачинка с пилешко?

Топло или студено предястие предпочитате?
Активен
23
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 376



Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 27, 2009, 15:47:27 »

Топло или студено предястие предпочитате?
Мисля си за топло!
Активен
pepinita
Ентусиаст
**
Публикации: 56



« Отговор #65 -: януари 27, 2009, 15:47:58 »

...нашето предястие ще бъдат пълнени гъбки с разни вкусотийки, запечени с кашкавал отгоре...и обмисляме варинт да прибавим нещо студено към тях---но нз колко е удачно....слава богу имаме време...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 27, 2009, 15:57:11 »

Да, пълнени с нещо гъбки и после запечени е хубаво топло предястие, като гъбките може да се заменят с картофи, домати - но това може би трябва да е студено.
Също - някакви крокети - пак картофени или от други зеленчуци.
Аз много бих харесала и ми се иска да сложа, но незнам дали всички ще ядат, някакво рибно предястие. Може скариди, октопод и други морски дарове.
Сирене или кашкавал - пане, на плоча, в пергамент може.
Панирани хапки или пръчици пилешко - с корнфлейкс, със сусам или с каквото вие си предпочитате.
Гъши дроб или пилешки дробчета.
Активен
23
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 376



Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 27, 2009, 15:59:24 »

бубка, благодаря ти за идеите!  give_rose Ще го мислим, поне време бол!  smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 27, 2009, 16:16:38 »

Моля, моля  girl_wink
И на нас ни предстои да мислим дори цялото меню, а още не сме видели какво предлага ресторанта  Girl_hide
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 28, 2009, 09:34:10 »

Таакааа,аз бях писала по назад по темите,че ако сватбата е мноогоо голяма е хубаво предястието да е студено,защото докато се разнесе на всички от сервитьорите,ако е топло ....е то вече не е ....а именно това му е идеята на топлото предястие .....защото става на подметка  blush Това ме посъветва и управителя на моя ресторант ....е аз не го послушах и после съжалявах,но какво да се прави ...хората това си го работят и си знаят,ама има ли кой да слушааа....нашата сватба беше 100 човека  smile
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1131


Щастието на човека е в малките събития!


Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 28, 2009, 09:48:23 »

Нашата сватба беше 150 човека. Предястието ни беше солена палачинка, с пълнеж от пиле, краставички, гъби и т.н. Незнам какво са правили готвачите, но палачинките се сервираха топли!  smile
Активен
kiss_me
Новак
*
Публикации: 16


« Отговор #71 -: януари 31, 2009, 22:29:51 »

Според Вас удачен ли  е вариант на сватба тип- коктейл, т.е всичко ще е на блок маси, ще има столчета за всеки гост, но няма да има специална порция за всеки. Мислим си да наемем кетъринг фирма и всичко да е по избор на госта. Каквото му се яде, това да си сложи в чинийката. Като също идеята е да няма разпределение на гостите- кой до кого ще стои и т.н, а така всеки ще си реши до кого да седне. Какво мислите? Дайте идеи good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 648



Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: февруари 10, 2009, 11:05:28 »

kiss_me, аз съм гледала снимки от такава сватба, но там бяха около 30 човека сватбарите. Всичко беше на високи коктейлни маси, за сядане имаше само една маса, на която седяха по-възрастните хора. Но за 30 човека е по-лесно... А и повечето гости бяха младежи, та "тип коктейл" се вписваше добре.
За мен лично би било изморително да няма къде да се сяда през цялото време.
Друг е въпросът ако има маси за гостите, а яденето е на шведска маса и всеки става да се обслужва. Може би е по-приемливо. Трябва вие да си решите.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 837


Blinded by love


Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 10, 2009, 23:14:19 »

данитка мен също ме посъветваха прдястието ни да е студено,точно поради тази причина/сватбата ни е 150 човека/,иначе и аз исках топло,и смятам да ги послушам,за да няма излишни неприятни емоции накрая.Обаче искам предястието да е нещо по интересно и вкусно.Давайте идей момичета.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 11, 2009, 10:43:05 »

Lady_in_love, ето един сайт с много предястия - топли и студени
http://www.prediastia.startirai.com/
Тук са дадени с рецептите си - което е добре, защото може човек да види реално какво представляват. И разбира се да има късмет ресторанта, в който ще е сватбата да го предлага  pardon
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines