Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:24:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на krasunkata - 9.08.08
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на krasunkata - 9.08.08 (Прочетена 112408 пъти)
snezhito
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на krasunkata - 9.08.08
«
Отговор #240 -:
август 12, 2008, 14:41:34 »
Още, още, ощеееее!
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #241 -:
август 12, 2008, 14:48:17 »
Пристигнахме около 16.20 в хотела и първата ми работа беше да мина през ресторанта. Още с отварянето на вратата забелязах че навсякъде имаше плюснати вази с рози
... Не че не ги харесвам, ама 3 дни преди сватбата бяхме в ресторанта и говорехме какво искаме да има и какво не- е вазите категорично ги отказахме... После дори управителя напечата договорките ни и си запази 1 екземпляр за него- явно беше го забравил
Наредих да се махнат тия вази. Видях че персонала беше започнал да освобождава конферентната зала за изнесения ни ритуал- това беше "план Б"- лошо време. Сърцето ми се сви още повече. Реших да надникна в залата и останах като втрещена
- стори ми се ужасно тясна и гола. Масата на която трябваше да седят чашите ни, шампанското и другите неща беше огромна (може би 2 или 3 маси една до друга), а бяхме говорили само за една. Покривката беше толкова намачкана... Вдигнах поглед нагоре и спрях очите си на една картина. Само за миг си казах "е все пак не е чак толкова лошо" и с потреса установих че картината е накриво и някак си допълваше и подсилваше още повече ужасната гледка... В това време връхлетя управителя да ме пита къде да е масата за поздравленията. Дадох 2- три нареждания, сложеих чашите и другите неща на масата и реших че нямам повече сили да повтарям какво искам а хората да не ме чуват... Тръгнах към стаята от която щяха да ме вземат... Отварям вратата и какво да гледам- тя една такава тясна стаята, и всеки минал и оставил по нещо върте.... Сви ми се сърцето-отнякъде дойдоха мама и леля и ме успокоиха че променили плана и ще ме вземат от друга стая в която обаче в момента има спящи хора... Гледам аз станало вече 16.45 а знам че младоженеца тръгва от тях в 17.30 и е много близо до хотела. Сърцето ми пак взе да препуска бясно а времето да ме притиска. Изпратих мама и леля да редят подаръчетата за гости- не изглеждаше работа дето да се бавят много, ама видиш ли минаха 30 минути и те не идват. През това време спящите се събудиха и какво мислите правя аз - оправям кревати и прибирам разхвърляни чорапи... Сестра ми взе да пренася роклята , булото и други неща, а от мен не спряха да падат фиби и да ствам все по безформена. Взех да пръскам с лак, ама видите ли моя фризьор не знам какво ми е сложил и лака не хваща. Звъня аз на кумата да си донесе нейния че е с много силна фиксация- е и това не помогна. Взех да си мисля дали изобщо да слагам дългото си до земята було- рискувах да смъкна хлабавата си прическа...
«
Последна редакция: август 12, 2008, 15:11:35 от krasunkata
»
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #242 -:
август 12, 2008, 15:02:54 »
Вече облечена в 17.20 и с малката ми шаферка под ръка излизам аз в коридора да видя дали майка идва и гледам насреща родата дето ще се бори за мен и ще иска пари... по къси гащи и тениски
Оказа се че в суматохата не успели да разберат в колко да са готови... Отпратих ги да се обличат, а всички едни такива спокойни и бавни... на мен дущицата ми ще гръмне....Изведнъж дойдоха и мама и леля- запъхтяни и развълнувани да ме видят-стори ми се че видях тъга в очите й задето не успяла да е до мен докато се обличах и реших да рискувам и да ми сложи тя булото... Ръцете и се разтрепереха поставяйки фибите, очите й се насълзиха...
Само факта че бях в нещо като шок не ми позволи да се разлача.... Това беше един от най- трогателните за мен мигове....
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #243 -:
август 12, 2008, 15:07:33 »
Въпреки изброените издънки, момента с булото наистина е бил трогателен!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #244 -:
август 12, 2008, 15:19:38 »
Ох милата, като си представя и аз колко лошо преживявах прогнозата за лошото време...разбирам те напълно, но все пак е имало happy end
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #245 -:
август 12, 2008, 15:25:48 »
ех,
това с булото е наистина трогателно, тона мен ми се пълнят очите, пък ....
хайде,
давай нататък....нали накрая всичко беше наред?!!!!!
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #246 -:
август 12, 2008, 15:30:39 »
КРАСИИИИ
, и аз чета мила , и нямам търпение да продължиш и снимки да приложиш от сватбения ден
Иначе на показаните снимки изглеждате страхотно лъчезарни всички
Въпреки всички премеждия , всичко е било с щастлив край
Хайде...чакаме още
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #247 -:
август 12, 2008, 15:31:04 »
Е ама сте нетърпеливки
да имаше happy end
И така....
Един по един започнаха да се редят хората в коридора в стаята.Чу се отнякъде че младоженеца идва. Нямахме музика, но това не попречи да се вдигне дъндания. От всички гласове чувах най много тоя на кумата, а едниственото което видях беше лицето на Тони... Не помня как съм ги закичила и тръгнахме надолу- всики към ресторанта, а ние с кумувете до близкия парк за по една снимка на открито- нищо че валеше тихо, реших че не мога да пропусна и да нямаме нито една снимка навън. Заради времето фотосесията ни беше изключително кратка и се оказа че имаме още половин час докато дойде обредното лице в 19.00. И така издънките продължиха - стана 19.10 а обредното лице още я няма- попаднала в задръстване...Пристигна в 19.40... Тук отчитам грешката си - можеше да изпозвам това време за да се поснимам с хората, ама аз "ни приемам ни предавам"... През това време аз умрях пак от притеснение че хората са в тая малка тясна и задушна конферентна зала, а то не било съвсем така. Дъжда бил поспрял и те наизлезли и си бъбрели сладко в градината, а един малък мушморок на 2 години само обикалял и викал " Булкеееееееее, булкееееееееее, къде си?"
Сега ми е много забавно, ама тогава не знаех на кой свят съм... Виждайки обредното лице се затичах към нея и исках да и кажа толкова много че си имаме друга шаферка дето ще ни носи халките, няма да е тя, също да я предупредя да покани хората да си вземат по чаша шампанско и да ни поздравят (бяхме и го казали предварително, ама аз вече от опит ме беше страх че и тя няма да го е запомнила). е да , ама не мога да взема думата от нея- тя само се извинява за закъснението и виждам че и е криво и неудобно на жената. Както и да е успях и аз да си кажа репликите и се започна.От тук нататък моя разказ спира...Аз ходех като насън- виждах само малката ми шаферка как ръси листенца и следвах листенцата....Единственото което чух беше обета, който Тони изнамери в последния момент...
Днес ти ме попита
дали те обичам,
дали ще те искам,
дали ти се вричам.
Запитай звездите
и те ще потрепнат.
Запитай листата
и те ще прошепнат,
че аз те мечтая,
във нощ те сънувам,
в реалност желая,
и в сън теб бълнувам.
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #248 -:
август 12, 2008, 15:35:41 »
Аууу krasunkata, насълзиха ми си очите......толкоз премеждения, и все пак прекрасен обет......
и после
хайде......още...още....страхотно разказваш
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #249 -:
август 12, 2008, 15:41:49 »
Лелеее , страхотен обет наистина
Давай , давай , толкова си сладкодумна , че все едно съм била там
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #250 -:
август 12, 2008, 15:44:06 »
иха .....
направо ....
толкова трогателно
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #251 -:
август 12, 2008, 15:49:28 »
романтика, романтика романтика....
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #252 -:
август 12, 2008, 15:50:59 »
Много вълнуващо!!!
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #253 -:
август 12, 2008, 15:53:35 »
Срещнах отново разплаканите очи на мама.... Спомням си че обредното лице промълви тихичко че имаме много краси венчета и в следващия момент вече Тони ме беше понесъл на ръце към масата за поздрави , а отнякъде заваляха върху нас късметчета, жито и парички. Хората започнаха да ни честитят и да се настаняват. След като останахме за миг сами аз помолих някой бързо да ми махне булото преди да ми се е свлякла косата. После излезнаха роднините за малко в градината за няколко снимки- аз им се поядосах колко са туткави и бавно се редят, ама какво да се прави- толкова хора на едно място не могат да се организират лесно. Сега ми е малко мъчно че им секнах ентусиазма за снимки доста бързо, ама все пак още 60 човека ни чакаха в ресторанта - не исках нещата да се проточат до безкрай. Мисля около 20.30 влезнахме в ресторанта. Чух благия и спокоен глас на Диджея и взе да ми олеква на сърцето... Видях че човека се грижи за реда и почувствах облекчение че някой ме е сменил... В действителност се оказа че почти всички са се грижели за реда (кой както може),ама в моите очи и представи се беше загнездил един хаос- който ме побъркваше... Диджеят взе да пуска най страхотната музика на света- всички станаха и се веселиха. Ние също и то от сърце. Милото не обича много да танцува, а на сватбата не седна, беше вир вода, а на другия ден като се претегли беше отслабнал с 4 кг
Представете си какви танци са били. Гостите не спираха да ни повтарят колко страхотна е сватбата....
И въпреки малко недодялания в моите очи старт, денят завърши като по приказките....
ето ме и мен около 2 часа през нощта
«
Последна редакция: август 12, 2008, 15:58:31 от krasunkata
»
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #254 -:
август 12, 2008, 15:59:49 »
Страхотна си!!!! Радвам се, че всичко е било страхотно!!! Чакам с нетърпение вече още снимки!!!
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...