Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 16:12:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на krasunkata - 9.08.08
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на krasunkata - 9.08.08 (Прочетена 112310 пъти)
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
Отг: Сватбата на krasunkata - 9.08.08
«
Отговор #180 -:
юли 31, 2008, 11:08:25 »
Радвам се за теб!!! Ще чакам с интерес да каеш покажеш новото бюстие!!!Успех!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #181 -:
юли 31, 2008, 20:54:17 »
Най-важно е ти да се харесваш и да си щастлива!
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #182 -:
август 03, 2008, 08:23:45 »
Оп ето ме и мен
Намерих няколко свободни минути и сядам да драсна 2-3 реда.
Благодаря на всички включили се с пост или само с мисъл за мен
Голяма подкрепа и кураж сте ми
Вчера бях на цветната борса за пробни материали за украса и ето какво сътворихме с една приятелка:
Бутониерите- нейно дело, ще ги прави в деня на сватбата, ама ме притеснява че това малко слънчогледче пуска жълт прашец от време на време и може и да го заменя с хризантема
Украса за масите на гостите и за нашата: ще има подобни аранжировки по средата на масите направени от различни по големина слънчогледчета подредени в нещо като линия (може и небрежно сложени без ред). Исках високи букети, ама поред причини се отказах след нейните съвети. Дано се договорим с ресторанта да няма бутлки по масите
И така- вчера направихме само няколко за проба- за сега са свежи,дано издържат до довечера. Днес ще ходим на дехустация в ресторанта да избираме менюто и мисля да ги взема с мен да видя как седят. Преди това съм на пробна прическа
и грим
. Дано да си харесаме и чаши, ако не ще си купим най- обикновени....И младоженеца ни още няма костюм
- каза че всико дето му предлагали в Прага не му харесало.... Стискайте палци днес да е ползотворен ден
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #183 -:
август 03, 2008, 08:43:19 »
Стискаме разбира се!
Ще е ползотворен!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #184 -:
август 03, 2008, 15:18:49 »
Здрасти и от мен!! Много ми хахресват ботуниерите, но наистина малко е притеснително заради прашеца, преди време бях на сватба и на булката букета й ббеше от няккави цвта, които също пускат жълт прах и роклята й още при взимането на булката беще малко пожълтяла, та може и да не е комфортно на гостите, но ти си знаеш най-добре!! За цветата по масите, искам да ти кажа че са уникалко красиви!!! Вчера мама каза, че и на моята сватба ще има слънчогледи, тя много ги харесва и в градината имаме много, та веднага се сетих за теб
Мама е измислила, че ще ги подреди като икебани в гъди и станиол, а отгоре някаква хубава бяла хартия и панделка и ще станат малко за всяка маса по едно. Друга идея, мкоято й е дошла, но още не се знае дали в ресторанта имат от тези стойки за шампанско, виждала е в такива на няколко места в ресторанта слънчогледи! Просто ми се искаше да споделя с теб идеите и да ти се похваля, че и ние ще имаме от любимите ти цветя!! Дано да сте свършили всички задачки!!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
август 03, 2008, 23:18:40 »
Поздравления за бутонерите и украсата
Цтрахотни са
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #186 -:
август 03, 2008, 23:51:09 »
красунке,мила много се радвам за бюстието,аз следях темата,но на морето нямах време да пиша и моето предложение беше същото,да си вземеш друго бюстие,не че това не ти стой страхотно,а защото познавайки себе си,знам че човек трябва преди всичко той самият да се одобрява в дадена дреха,така че се радвам,че си разрешила 'проблема' и няма да се притесняваш когато настъпи големият ден,иначе и така роклята е божествена,а и бутониерите и аранжировката е
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #187 -:
август 04, 2008, 00:07:52 »
Предполагам че това ще е най слънчевата сватба и с интерес следа цялата ти подготовка !Колкото мнението ми за бутониерите просто са фантастични браво на теб и на приятелката ти !
Активен
elanida
Ентусиаст
«
Отговор #188 -:
август 04, 2008, 08:46:21 »
krasunkata, и на мен много ми харесват аранжировките за масите! Мисля, че наистина така е по-добре отколкото с високи букети. Бутониерата също е много красива. Не може ли да се фиксира леко за да не пада прашец?
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #189 -:
август 04, 2008, 09:08:12 »
Поздравления зА украсата - ето и няколки идейки от мен. Съвсем пресни са - правих ги миналата седмица...А за бутониера по добре си вземи хризантема - че слънчогледа наистина може да боядива с този жълт прашец...
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #190 -:
август 05, 2008, 23:59:15 »
И украсата за масата и бутониерката са
Дали няма да стане ако напръскаш бутониерите с лак за коса , така ще се фиксира цвета и няма да пада прашец , а и после по бавно ще увяхнат
Чакаме снимка на новото бюстие
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #191 -:
август 06, 2008, 19:20:25 »
krasunkata
, чудна слънчогледова сватба ще стане!
Всичките ти неща са толкова красиви и премерени.
Пожелавам ти всичко да мине по план, с много танци и веселба.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
август 07, 2008, 00:58:05 »
Ку Ку
Ето ме и мен отново
Едно слънчево ПРИВЕТ
на всички читатели на моето "дневниче"
След като позарязах малко компютъра, тия дни реших че е крайно време да седна и да ви кажа какво става с мен
, че да заспивате спокойно
и да не ви мъчи любопитството
За да не ви изброявам поименно искам да благодаря на всички от сърце за пожеланията, идеите и съветите- дори вече приложих един от тях- напръсках с лак слънчогледчетата (само кръгчето вътре )- резултата е добър засега. Самите аранжировки издържат дълго, само трябва да се поддържат влажни редовно. Много ми хареса и твоето предложение
bibsi
, ама не мога да си позволя да ги направя толкова богати аранжировките че ще заемат голяма част от масата... Обаче мисля да се възпозвам и да приложа идеята на някой празник у дома- обожавам да създавам празнично настроение с повод и без
Да дам и малко отчет- младоженеца е вече пременен от главата до петите,ама не ми дава да му видя костюма
, купихме сватбени чаши- много евтини и стилни по 14 лв бройката- утре ще им врътна една украса. Направихме си медицински, подадохме документите, поръччахме питките, дегустирахме храната в ресторанта и си избрахме меньо за вегетарианците и за другите гости, бях на пробна прическа и грим, на козметик, а утре съм на маникюр. Видяхме се с фотографа и диджея,чухме се с камерата, направихме разпределение на масите в ресторанта, уточнихме украсата за колата, за ресторанта и всички малки дреболийки покрай тях. Изчислихме какво ни трябва за украсата и предполагам вече е поръчано, част от материалите съм ги купила, ама цветята ще ги вземем петък и се започва творенето на аранжировки
Купихме и малки бонбонки за което огромно МЕРСИ на
Яна
че сподели от къде да ги намеря
Доразпечатахме част остатъка от кутийките и ги сгънахме, опаковахме и слойихме бонбонките вътре, направих и късметчетата. Сложих им по 2 малки безцветни мъниста и станаха като посипани с роса- много им се кефя
И разбира се черешката на сладоледа е новото бюстие
прекрасно е
Не знам как да ви опиша колко ми олекна - дано да успея да се наснимам и да показвам по- нагледно....Доволна съм от свършената работа, ама наред с нея имаше и някои спънки- роклята на малката ни шаферка е станала на петна след изпиране и сега са я обзавели с нова-бяла,ленена подобна на тази
Видях я на снимка от телефон и ми се стори много сладка...
А сега да ви запозная малко с нашата програма:
Четвъртък:
посрещаме мама и кака, настаняваме ги в хотела, нося си там роклята заедно с други необходими неща, семеен обяд, маникюр, украса на сватбени чаши и шампанско, комплектоване на подаръчетата по маси, изработка на номера за масите,
Петък:
посрещане на кумувете, предварително подписване в рутуалната зала, изработка на аранжироките за масите и комплектоването им в кашончета,бране на храстите пред блока за зеленина за аранжировките
, посрещане на гостите от чужбина и настаняването им в хотела. Последни приготовления и наставления
Събота:
Големия ден- фризьор, гримьор,вземане на питки и координация с всички
Тони идва да ме вземе от хотела към 17.30- 18.00 . Следва фотосесия за 15 минути с кумувете и нас в близкия парк. 19.00 начало на изесения ритуал в градината на ресторанта , който ще приключи за около 15 мин. После се нареждаме да приемаме поздравленията и който желае да ни изчака и да се снима с нас. Около 20.30 гостите се настаняват в ресторанта и се започват другите ритуали и така докато ни стигнат силите.
Ами това е в общи линии- ше се постарая да ви държа в течение
ама може и да поизчезна пак от хоризонта... Дано да успеч и мако снимки да ви кача предварително
Сега ви оставям че утре пак се почва от ранни зори
голямото търчане
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #193 -:
август 07, 2008, 01:05:37 »
Забравих да напиша че имахме проблем с обредното лице- щеше да дойде в различен от нашия час подари грешка при предаването на информацията между различните отдели (ако мога така да ги нарека). Е след настойчива намеса от наша страна вече си имаме ново обредно лице- София Андонова. Бях прочела много хубави думи за нея тук във форума и тайничко се надявах да е тя
Ето че се сбъдна
Чудесата са възможни- само трябва истински да ги пожелаеме
Сега съм се заела да мисля за хубаво време, че гледах едни пронози дето
«
Последна редакция: август 07, 2008, 01:07:52 от krasunkata
»
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #194 -: